Anmälan till barngrupper

Hej!

För att boka plats till sommarens friidrottsskola, se flik "Friidrottsskola" nedan.

Bokningen till träningsgrupper för HT17 är stängd och öppnar igen fredag 4 aug kl. 12.00. Välkomna!

Ny medlem

Som ny gruppmedlem får ni provträna två gånger innan ni betalar medlems- och träningsavgiften (gäller ej Friidrottsskolan). Vid tredje träningstillfället ska avgifterna vara erlagda, för att försäkringen ska gälla. OBS! För att tränarna ska kunna planera måste alla som provtränar vara anslutna till gruppen!

Meddela oss om ni inte vill fortsätta då ni håller en plats som någon annan kan få istället.

Träna i MAI

6-10 år, Barnfriidrott
I åldrarna 6-10 år leker vi fram olika rörelser. Träningen består av olika lekar där barnen får hoppa, springa och kasta. Träningen erbjuds 1-1.5 timme, 1 gång i veckan. De yngsta barnen vi har träning för är 6 år.

10-12 år, Juniorfriidrott
I denna ålder skolas barnen in i löp-, hopp- och kastteknikerna. För att barnen ska kunna utvecklas innehåller träningen många koordinations- och delmomentsövningar. Träning erbjuds 1-1.5 timme, 1-3 gånger i veckan.

12-14, Ungdomsfriidrott

I denna ålder skolas ungdomarna in i löp-, hopp- och kastteknikerna. Innehållet i träningen varierar beroende på säsong och delas in i  uppbyggnad-, teknik- och tävlingsförberedande träning. Träning erbjuds 1-1.5 timme, 2-3 gånger i veckan.

Äldre än 14 år

Mejla till Annika@mai.se så hjälper vi dig in i passande grupp.

Fler träningstillfällen?

Som medlem i MAI tränar du i fler grupper utan extra kostnad. Om du vill träna i fler grupper kan du inte boka detta själv via bokningen. Kolla vilken grupp som har plats och meddela oss via mejl vilken ni väljer så hjälper vi er. Det gäller även grenspecifika grupper som kast osv.

Hittar du ingen passande tid? Gör en intresseanmälan och få information när vi lägger upp nya grupper. Enstaka platser kommer upp när folk slutar, främst vid terminsstart och slut.

För fler frågor och svar om vår verksamhet gå till vanliga frågor

MVH MAI