Anmälan till barngrupper

Bokningen öppnar idag fredag kl 12.00

För att komma till träningsschemat VT17 klicka här

Ny medlem

Som ny gruppmedlem får ni provträna två gånger innan ni betalar in medlems- och träningsavgiften (gäller ej Friidrottsskolan). Vid det tredje träningstillfället ska avgifterna vara erlagda, för att försäkringen ska gälla. OBS! För att tränarna ska kunna planera måste alla som provtränar vara anslutna till gruppen!

Meddela oss om ni inte vill fortsätta då ni håller en plats som någon annan kan få istället.

Så här ser träningen ut för de olika åldrarna:

6-10 år, Barnfriidrott
I åldrarna 6-10 år leker vi fram olika rörelser. Träningen består av olika lekar där barnen får hoppa, springa och kasta. Träningen erbjuds 1-1.5 timme, 1 gång i veckan. De yngsta barnen vi har träning för är 6 år.

10-12 år, Juniorfriidrott
I denna ålder skolas barnen in i löp-, hopp- och kastteknikerna. För att barnen ska kunna utvecklas innehåller träningen många koordinations- och delmomentsövningar. Träning erbjuds 1-1.5 timme, 1-3 gånger i veckan.

12-14, Ungdomsfriidrott

I denna ålder skolas ungdomarna in i löp-, hopp- och kastteknikerna. Innehållet i träningen varierar beroende på säsong och delas in i  uppbyggnad-, teknik- och tävlingsförberedande träning. Träning erbjuds 1-1.5 timme, 2-3 gånger i veckan.

Äldre än 14 år

Skicka ett mejl till Annika@mai.se så hjälper vi dig in i en passande grupp.

Fler träningstillfällen?

Som medlem i MAI har man förmånen att träna i fler grupper utan extra träningskostnader. Om du vill träna i fler grupper kan du inte boka detta själv på sidan. Kolla därför vilken grupp som har plats och meddela oss via mail vilken ni väljer så lägger vi in er i den manuellt. Det finns även grenspecifika grupper som kast osv. Detsamma gäller för dem. Hör av er till oss!

Hittar du ingen tid som passar? Gör en intresseanmälan och få information när vi lägger upp nya grupper. Enstaka platser kommer upp när folk slutar och framför allt vid terminsstart och slut.

För fler frågor och svar om vår verksamhet gå till vanliga frågor

MVH MAI