Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer
Diverse Information och Tack!
2017-01-30 11:48
Hejsan!
Matchen i lördags slutade med en härlig vinst med 6-5 mot JIK!
Matchen var jämn och målchanser skapades åt båda hållen men vi lyckade återigen vinna mot JIK! Det är glädjande att se att vi som lag blir alltmer samspelade och hittar successivt mer trygghet och mod i spelet!

Vi har nu 4 seriematcher kvar framför oss enligt följande:
Fredag 10/2 hemma KFUM - Värnamo
Söndag 19/2 borta mot Nässjö
Fredag 3/3 hemma KFUM - Bankeryd
Söndag den 12/3 borta mot Barnarp

Kallelse kommer till varje match som vanligt!

Efter sista seriematchen?
Vi håller vi och planerar en träningshelg på hemmaplan (Ungdomens Hus) med matcher antingen helgen vecka 11 eller vecka 12
Mer info om detta kommer senare denna veckan!

Vi avslutar sedan säsongen med att Spela Fair Play Cup 7-9/4
Vi ser verkligen fram emot detta och återkommer inom kort med mer info om detta!

TACK föräldrar!
Sist men inte minst vill vi ledare verkligen tacka er för att ni föräldrar är så hjälpsamma och positiva med allt runtomkring som tex. sarg, sekretariat och tvättning av matchställ!
Vi har inte haft ett schema på detta utan märkt att vi löser det ändå med era spontana initiativ där vi tillsammans är med och ser till att allt fungerar och skapar en trevlig och rolig känsla runt killarna!!

//Ledarna P 05