Inspark i årets FotbollsLEKskola
2017-03-08 12:30
Nu är det åter dags för inskrivning i LB07:s populära FotbollsLEKskola.
Här får du leka med den roligaste av leksaker: FOTBOLLEN.

LB07 - FotbollsLEKskola
Vår verksamhet i Fotbollslekskolan riktar sig till barn som är 4 år, födda under 2013, och den präglas av bollekar samt stor glädje som förhoppningsvis leder till livslång kärlek till fotboll och LB07. Fotbollslekskolan har som sin främsta uppgift att fånga barns intresse för idrott.

Vi är Skånes största fotbollsförening och vi bedriver vår verksamhet både på Limhamn och i Bunkeflostrand. FotbollsLEKskolan är uppdelad i två grupper, en för barn som bor på Limhamn och dess närhet och en för barn som bor i Bunkeflostrand och dess närhet.

Inskrivning Limhamnsgruppen
Onsdag den 29 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Limhamnsgruppen sker på Limhamns Idrottsplats i vår klubbstuga.

Inskrivning Bunkeflogruppen

Torsdag den 30 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Bunkeflogruppen sker på Wihlborgs Arena, Bunkeflostrand.

Vi skriver gärna in barnsligt vuxna
LB07 är en ideell idrottsförening som bygger på ett ideellt engagemang och förhållningssätt. Detta innebär bland annat att vi rekryterar våra ledare bland föräldrar. Vi erbjuder alla föräldrar en grundkurs med föreningens värdegrund och för er som önskar bli tränare erbjuder vi såväl interna utbildningar som utbildningar i förbundsregi.

Har du inte möjlighet att komma på inskrivningen så är du självklart välkommen ändå!
Kontakta Jonas Snygg på telefon: 040-510217 (Dagtid) eller e-post: jonas@lb07.se.

Fotbollshälsningar!

LB07 FotbollsLEKskola