Diving Lund 2017
2017-11-09 14:40
Team Stockholm - Simhoppare & Tränare på Diving Lund 2017

Så var det då dags för den årliga diving Lund tävlingen i simhopp där Stockholms simförbund tagit ut 10 st aktiva från sk Neptun och Polisen simhopp att representera huvudstaden.

De aktiva var:

Richard Iliste, Felix Olsson, Axel Gren, Linus Augstsen, Ella Bannon, Fia-Lisa Texte i B-klass samt Stella Lindqvist, Lovisa Heed, Amanda Lundin och Cesar Kylberg i C-klass.

Tränare: Jane Davis och Peter Falkman

Vi samlades tidigt torsdag morgon på centralen för att åka tåg ner till Skåne, väl framme så lämpade vi av vår packning på hotellet för att direkt ta oss till badet då tävlingarna startade redan på torsdagseftermiddagen.

Stämningen har varit på topp hela helgen och truppen har skött sig exemplariskt och hejat på varandra vid tävlingarna.

Jag vill även passa på att tacka de aktiva från Polisen och Neptun som inte var med i Stockholmslaget för deras stöttning under alla tävlingar, vilket gjorde att hejaklacken höll ständigt hög klass.

Stockholmslaget gjorde en riktigt bra insats med fyra guldmedaljer, ett silver och ett brons dessutom noterades sex stycken personliga rekord!

Kul att se deras inställning till träning/tävling där alla verkligen gjorde sitt bästa, givetvis fanns det besvikelse över uteblivna resultat men det var ingen som lät sin besvikelse gå ut över andra utan de bet ihop och kom igen.

Tack för den här gången!

Tränarna genom Peter Falkman

I samarbete med