Basaren
Basaren har funnits i över 100 år och faktum är att KFUM Jönköping är Svenska mästare i Basar! Basaren betyder väldigt mycket för våra äldre medlemmar och för dem som kanske inte besöker vår förening mer än en gång om året.

Basaren är till för att samla in pengar till vår ungdomsverksamhet och det görs på alla tänkbar sätt; Vissa sektioner skänker saker till lotterier, vi besöker företag runt om i hela småland för att tigga saker till försäljning/lotterier, vi ordnar musikframträdanden och uppvisningar, Myran gör hemslöjd, medlemmar bakar och skänker prylar till loppis och idrottarna gör turneringar eller uppvisningsmatcher.

Alla medlemmar får dessutom möjligheten att sälja basarlotter och från april till oktober säljer vi lotter på västra torget.

Ekonomiskt är basaren en absolut nödvändighet för föreningen, nettointäkten är runt 300 000 kr varje år.

Basarens intäkter går inte till någon enskild sektion utan fördelas lika mellan alla verksamheter.

Utöver basaren anordnar KFUM Jönköping;
  • Valborg i stadsparken
  • Midsommar på Vidablick
  • Familjeveckor på Skaftö
  • Skateläger under sommaren
  • Lägerskolor och klassresor på Vidablick
  • Teambuilding för företag
  • Med mera
Var med och bidra till vår ungdomsverksamhet, du också, genom att besöka vår basar i slutet av oktober.

Basaren i bilder

Föreningssponsorer