Hur beställa?
Lagbeställningar: Vi inom LB07 P05 har ett lagkonto via Stadiums webbshop där vi lägger lagbeställningarna för alla i laget som önskar beställa kläder vid gemensamt tillfälle.

På denna sida kan ni se vilka kläder som finns att beställa: länk
För att välja rätt storlek på kläderna kan ni titta på storleksguide menyn i ovan länk.
LB07 har valt att jobba med Select i sin klädprofil.

Maila sedan till johanp05@outlook.com vad ni vill beställa (skriv antal samt storlek), så koordinerar vi beställningarna tillsammans med övriga intresserade. Större gemensamma lagbeställningar prioriteras av Stadium.

Stadium har ingen möjlighet att hjälpa till vid utprovning i butik av enstaka medlemmars kläder.
Prova istället lagkamraters kläder på träning exempelvis.

Med jämna mellanrum kommer vi gå ut med större gemensamma lagbeställningar. Detta meddelas via vår hemsida. Då kan man passa på att komplettera med enstaka plagg eller göra en beställning men ändå undvika fraktkostnad på 149 kr vid beställningar under 1000 kr.

Enskilda medlemsbeställningar: Vill ni inte invänta att vi genomför en gemensam lagbeställning så kan ni skapa ett eget inlogg här länk. Betalning görs kontant vid uthämtning på Stadium Svågertorp. Vid ordrar under 1000kr tillkommer en frakt/serviceavgift på 149kr.

VIKTIGT! Eftersom vi använder våra träningskläder som matchställ ibland vill vi att alla har nummer på ryggen av sin t-shirt.
Vi har en logg över alla nummer som killarna har idag och på detta sätt säkerställer vi att ingen får samma nummer. Så har ni inte nummer sedan tidigare så får ni ett tilldelat av oss vid beställning. Fråga om lediga nummer kan ni skicka till: johanp05@outlook.com