Hur beställa?
Är ni nya i laget eller vill ersätta tidigare inköpta träningskläder som killarna förlorat eller vuxit ur?

Sedan Februari 2015 har LB07 och Select avtal om ny klädprofil för våra träningskläder.
Dessa beställs via Stadium Svågertorp enligt nedan instruktion:

Gå in här http://www.stadiumteamsales.se/lb07/fotboll och klicka på "gubben" längst upp till höger, anmäl er och glöm inte ange LB07 som klubb. Sen kan ni beställa. Betalning och uthämtning sker på Stadium. OBS! Numera utgår en fraktkostnad på 149 kronor vid beställningar under 1000 kronor.

Stadium har ingen möjlighet att hjälpa till vid utprovning i butik av enstaka medlemmars kläder. Prova istället lagkamraters kläder på träning eller dylikt.

VIKTIGT! Om ni vill ha nummer på ryggen av t-shirt så får ni begära ut ett nummer via oss på mail:lb07p07@gmail.com. Vi har en logg över alla nummer som killarna har idag och på detta sätt säkerställer vi att ingen får samma nummer. OBS! Ni som redan har nummer sedan tidigare beställning återanvänder samma nummer vid nybeställning!

Med jämna mellanrum kommer vi att göra gemensamma lagbeställningar. Då kan man passa på att komplettera med enstaka plagg eller göra en beställning men ändå undvika fraktkostnad. Inför en sådan beställning kommer vi att gå ut med information och ett senaste beställningsdatum. Vid eventuella frågor, skicka ett mail till oss på lb07p07@gmail.com