Medlemsförmåner
Förutom erbjudanden från våra samarbetspartners får du som medlem fri entré till samtliga hemmamatcher 2017 för damerna i Damallsvenskan på Limhamns IP samt för herrarna i Division 4 på Bunkeflo IP.
Fotbollserbjudande för medlemmar!
Stadium Team Sales ger 20% rabatt på Fotbollsprodukter.
Gäller hela vårt butikssortiment under perioden 2017-03-01-2017-04-02.

Läs mer om erbjudandet >>

Välkomna!

Stadium Team Sales (Svågertorp)
www.stadiumteamsales.se
Kollektiva
Stöd LB07 med 50 kr, utan att det kostar dig ett öre!

LB07s nya samarbetspartner Kollektiva är ett ungt företag som bestämt sig för att utmana de rådande provisionsbaserade affärsmodellerna i fond- och försäkringsbranschen med den kostnadsfria tjänsten Kollektivafondval.

Kollektivas Ungdomsidrottsprogram är ett initiativ för att stödja svensk ungdomsidrott. Programmet innebär i korthet att klubben får ett ekonomiskt bidrag på upp till 50 kronor från Kollektiva för varje person som loggar in och testar Kollektivafondval via vår Värvarlänk.

Så här enkelt är det:
Klicka på vår unika värvarlänk och logga in på Kollektivafondval, och gå vidare till steg 5 i tjänsten. (Obs! Viktigt att gå vidare till steg 5)

LB07 Värvarlänk >>>

Sprid den här sidan till alla du känner som kan tänka sig stödja vår klubb och be dem också logga in och sedan sprida sidan vidare i sin tur. Ju fler vi blir desto mer stöd får vi.

Nicklas Larsson
Styrelseordförande LB07 och tillika Marknadschef Kollektiva
Burger King

20% rabatt på menyer överstigande 62 kr.

Gäller på Bulltofta, Limhamn, Lockarp och Ollebo.

Kniv & Gaffel

Vår partner Kniv & Gaffel erbjuder alla LB07 medlemmar VIP-Pris. 69 kronor och det gäller samtliga 85 kronors rätter. Välkomna till oss för en god måltid. Här hittar ni oss >>>

Handduksset

Köper du ett handduksset genom oss får du ett förmånligt pris på fina, sköna handdukar och badlakan samtidigt som du stöder våra barn och unga.

Klicka här för att läsa mer och beställa >>