Stöd LB07
LB07 är i ständig utveckling. Detta tack vare ett fantastiskt engagemang av våra ledare. Vår ungdomsverksamhet håller mycket hög nationell nivå och vi är idag en högt respekterad fotbollsförening. Inom vår verksamhet erbjuder vi drygt 1 400 barn och unga att träna och spela fotboll i en god miljö. Bland alla dessa finns de som drömmer om att bli en ny Zlatan eller en ny Marta, andra drömmer om att hitta en kompis. Vi vill bidra till att förverkliga deras drömmar! Fotbollen är unik som världens största sport och fotbollen förenar människor.

Vi står inför spännande utmaningar med konstgräsplan på Bunkeflo IP samt nya omklädningsrum och övriga faciliteter på idrottsplatsen under 2017. Vi vill fortsätta att utveckla vår förening och vi vill ge än bättre stöd och support till alla våra ideella ledare.

LB07 är emellertid mycket mer än fotboll. Våra projekt bredvid fotbollen är minst lika viktiga. Vi bidrar till ett hållbart Malmö genom våra projekt Nattfotboll och Tjejfotboll i Malmö.

Du kan stödja LB07 på många olika sätt. Oavsett vilket av dem du väljer är det mycket värdefullt för oss.

1 % bonus på alla inköp