KFUM Energigym - Våra prisalternativ
HALVÅRSKORT 6 MÅN
Ej medlem: 1080 kr (180/mån). Medlem: 840 kr (140/mån)

SÄSONGSKORT
Träning 8 mån från 1/9-30/4
Ej medlem: 1300 kr (163/mån). Medlem 1040 kr (130/mån)

HELÅRSKORT 12 MÅN
Träning i ett helt år.
Ej medlem: 1600 kr (133/mån). Medlem: 1200 kr (100/mån)

SENIORTRÄNING ONSDAGAR
1/1-30/6 eller 1/7-31/12
Seniorträning på onsdagar
Inom ramen för hälsoprojektet "4S-Sund,Smart, Stark KFUM senior" mjukstartar vi med handledd seniorträning i Energigymmet på onsdagar 16-18 från och med den 11 januari.
Träning för seniorer syftar till till att ge ökad livskvalité och möjligheter att göra det man trivs med långt upp i åren. Säkrare balans, bra hållning och ökad styrka är sådant som ger en bättre kroppsfunktion.
Projektet vänder sig till seniorer av båda könen i och kring verksamheten i KFUM Ungdomens Hus.
Fullt utbyggt kommer projektet hösten 2017 kunna erbjuda många olika hälsofrämjande aktiviteter och föredrag.
Välkommen att bättra på din styrka och kondition i Energigymmet våren 2017!
PROVA PÅ TRÄNING FÖR FUNKTIONSNEDSATTA!
Vi erbjuder prova på träning för funktionsnedsatta alla dagar i veckan "drop-in" i vårt nya gym!

Du kan även boka en tid om du kontaktar oss på KFUM via mail: johan@kfum.org

Varmt välkomna!

KFUM Jönköpings Energigym är öppnat!
Nu har äntligen de nya gymmet på Ungdomens hus öppnat!
Invigningen av gymmet blev en mycket lyckad kväll med sponsorer, partners och media på plats!
KFUMs Viktor Sjöqvist var också på plats och berättade om sitt liv och äventyr på Paralympics i RIO 2016!

Vill du veta mer om gymmet och börja träna hos oss så är du varmt välkommen att besöka oss så visar vi dig gärna gymmet eller anmäl dig via www.kfumgym.org

Välkommen

JönköpingsPosten Invigningen gymmet
Länk till hemsidan för gymmet: Energigymmet