VÅRA SPONSORER

Vår verksamhet

Vi erbjuder barn- och ungdomsgymnastik för både flickor och pojkar,  samt kvinnlig artistisk gymnastik både för bredd och för elit. Vi tränar: styrka, smidighet, kroppskontroll, explosivitet, rörlighet och koordination.

Barn- och ungdomsgymnastik, både för flickor och pojkar:
För de yngsta barnen 3-6 år, våra Kid Stars, är vi inspirerade av  Bamsegymnastik, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet.

För barn 6-12 år, Fun Stars och Super Stars, har vi många olika träningsgrupper som alla är inriktade på att utveckla grundmotoriska färdigheter och träna balans, koordination, styrka och smidighet i de fyra AG redskapen hopp, bom, barr och fristående.

Vi vill förstås även ge våra tonåringar 13 år och äldre, Teen Stars, möjligheten att träna gymnastik. Vi är extra glada att kunna starta grupper för våra tonåringar och denna träning passar även bra som ett komplement om man tränar annan idrott och vill få bättre koordination och styrka.

NYHET! Nu kan vi även erbjuda Parkour & Tricking för barn och ungdomar från 9 år. Här sker gruppindelning framförallt på kunskapsnivå och erfarenhet. De grupper som finns i dagsläget är Nybörjare, Fortsättning och Avancerad.

Varmt välkomna att anmäla er antingen under Direktanmälan eller Intresseanmälan.

Kvinnlig artistisk gymnastik:

Föreningen vill skapa möjlighet för fler utövare av kvinnlig artistisk gymnastik, både i yngre år och längre upp i åldrarna. Vi vill ge gymnasterna möjligheten att utvecklas så att fler ska kunna tävla på regional, riks och internationell nivå samt att de gymnaster som vill ska kunna utmana och vara självklara kandidater på landslagsnivå.

I Kvinnlig artistisk gymnastik (KvAG) tävlar man i fyra redskap: hopp, barr, bom och fristående. En AG-gymnast behöver mod, mycket vilja och ett stort hjärta för gymnastik.

Vi har just nu fyra tävlingsgrupper som tränar Kvinnlig AG i bl.a Åkeshovshallen

Supreme stars, tjejerna tävlar steg 7-10 samt CoP. Denna grupp tränar ca 16-25 h/vecka

Top stars, tjejerna tävlar på Pokalenserier. Gruppen tränar ca 12-20 h/vecka

Bright stars, tjejerna tävlar steg 5- 7. Gruppen tränar ca 12-20 h/vecka