Stöd LB07 med 50 kr - utan att det kostar dig ett öre!
Få koll på din pension och hjälp samtidigt vår förening att växa! Det enda du behöver göra är att testa tjänsten.

Vår samarbetspartner, Kollektiva är ett ungt företag som utmanar den provisionsbaserade fondbranschen med jämförelsetjänsten KollektivaFondval. Som ett initiativ för att stödja svensk ungdomsidrott startar de nu ungdomsidrottsprogrammet. Idén föddes på ett möte med Kollektivas fyra grundare.

I Kollektivas jämförelsetjänst hjälps PPM-sparare åt att välja pensionsfonder, istället för att förlita sig på branschens rådgivare eller göra det själva. Oberoende, transparent och avgiftsfritt.

I ett första steg stödjer Kollektiva ett antal föreningar med ett bidrag på 50 kronor för varje person som testar KollektivaFondval. För att ge våra ungdomar bättre förutsättningar och bygga en än bättre förening behöver vi din hjälp.

Vad innebär det för dig som medlem?
Du får en värdefull möjlighet att kolla över ditt PPM-sparande med några klick UTAN någon avgift eller några som helst åtaganden, samtidigt som LB07 får pengar att utveckla verksamheten för ungdomssektionen.

Klicka på länken nedan, logga in på KollektivaFondval och jämför dig med de bästa spararna i tjänsten.

Stöd LB07 med 50 kr - Klicka här >>

Sprid gärna denna sida till alla du tror vill stödja LB07 och be dem logga in på KollektivaFondval de också. Ju fler vi blir desto mer stöd får vi.

Så här fungerar det >>

– Vi har arbetat med idrott, både ideellt och kommersiellt, i nästan 30 år. När vi nu har möjligheten att ge tillbaka något till ungdomsidrotten vill vi göra det, säger Nicklas Larsson, marknadschef på Kollektiva.

Tillsammans växer vi smartare!

Nicklas Larsson
Styrelseordförande LB07 och tillika Marknadschef Kollektiva