LB07 INLÄGG
Här kan du läsa djupgående reportage om LB07. Reportagen handlar om vad som händer i föreningen och framför allt om människorna som står bakom och som brinner för sin förening. Klicka på rubriken för att läsa mer om respektive reportage.

Domare från hela Sverige älskar att döma fotboll i Limhamn. ”Sallys” blåbärsmuffins är en stor anledning till det.

LB07:s P04:or är en stark årgång. I seriespelet har det redan kommit många bevis och när det nyligen var intagning till Malmö Idrottsgrundskola på Stadionområdet, där så många som nu ingår i MFF:s A-trupp har studerat, kom ett nytt. Fem LB07-spelare kom med.

Svensk breddidrott bygger på tre fundamentala saker. Aktiva medlemmar, ideell arbetskraft – och lokala sponsorer. Benny Larsson tillhör den senare kategorin och har därmed varit med och utvecklat Malmöfotbollen i drygt 20 år.

Tidiga tips driver intresse. Alla vet ändå förutsättningarna. Mycket kan hända. Men tipsen görs ju baserat på hur det ser ut nu. Dessutom är det kul att sticka ut hakan lite.

För fyra år sedan spelade Saman Ghoddos i LB07. Nu var han en av debutanterna i det svenska landslag som åkte iväg på vinter-turné till Abu Dhabi.

Förbättringar både i Bunkeflo och Limhamn
2017 blir året då LB07 får betydligt bättre förutsättningar att bedriva sin stora verksamhet. Snart sätter bygget av en helt ny konstgräsplan igång i Bunkeflo. Dessutom ska Limhamns IP rustas upp till allsvensk standard och möta förbundets krav.

Lenir gör succé i blågult – skyndar långsamt i LB07
Talangfabriken LB07 fick under 2016 ytterligare en spelare som slog sin i ett ungdomslandslag. Elina Lenir, född år 2000, hoppas under 2017 etablera sig i blågult och samtidigt göra Allsvensk debut.

Tvillingarna Marcus och Lucas Luburic, nyss fyllda 18, var båda viktiga elftedelar i det herrlag som säsongen 2016 slutade fyra i sin division fyra-serie. Nu är siktet helt och hållet inställt på division tre.

På många ställen är LB07 minst lika bra som FC Rosengård och man når fler. Därför tycker jag att LB07 är viktigast.

LB07:s nattfotbollsprojekt har på kort tid växt sig allt populärare och ger ungdomar såväl en sysselsättning som en väg in i föreningslivet.

i samarbete med