Marknadsför ditt företag via Saltsjöbadens Slalomklubb!

Vill du vara med och stötta våra åkare i Saltsjöbadens Slalomklubb samtidigt som du marknadsför ditt företag via denna engagerade skidförening? Då har du kommit rätt!

Vi kan erbjuda Ert företag flera olika marknadsmöjligheter bland annat vid vår anläggning Saltisbacken, via Skidklubbens digitala plattformar, utskick alla vara medlemmar, våra åkares skidkläder och mycket mer. Vi vill att alla företag och organisationer som samarbetar med oss ska bli riktigt nöjda. Tveka därför inte att kontakta oss för en dialog om hur vi på bästa sätt kan skapa ett partnerskap med Er.

Kontakta vår Marknadsgrupp via länk nedan för att diskutera partner/sponsorsavtal

Kontakt »

Tack till våra medlemmar, sponsorer och skolor!

Saltsjöbadens Slalomklubb är en ideell organisation som ger barn, ungdomar och vuxna möjlighet att träna och tävla i utförsåkning.

Vi är beroende våra sponsorer för att kunna bedriva verksamhet med hög kvalitet. Vill du också vara med och stötta Sveriges största slalomklubb?

Se vilka förmåner och möjligheter att stötta klubben du har som medlem under menyn För medlemmar ››

Läs om våra företagsevent under menyn Företagsevent ››

Läs om hur vi ordnar friluftsdagar under menyn Friluftsdag ››

Registrering av Supportmedlemskap i SSLK (endast för SSLK skidungdomar)
Hej Alla SSLK skidungdomar från U16, U14, U12 free&youngride (ev någon frivillig från U10)
Nedan finner Ni det anmälningsformulär Ni ska använda vid försäljning av Supportmedlemskap för 2017/18.
(Formuläret är endast tillgängligt tom 31 Dec 2017.)

Det är nu mycket viktigt att Ni:
1. Väljer GULD alt Silver Medlemskap
2. Tar betalt via Swich
3. Fyller i ALLA obligatoriska fält (Glöm ej ditt namn & Team i kommentarsfältet)

Ett stort tack för att just Du hjälper SSLKs ungdomsverksamhet att bli ännu bättre!

Sociala media