Ekerö IK
Sveriges GLADASTE Idrottsklubb

Fonden ”Idrott på lika villkor”

Ekerö IK är en uttalad breddförening med grundinställningen att alla som vill ska ha möjlighet att delta i föreningens verksamhet.

Vid årsmötet den 27 mars 2014 bildades en särskild fond ”Idrott på lika villkor” vars syfte är att göra idrotten tillgänglig för barn och ungdomar där familjens ekonomi begränsar möjligheterna att delta.

Rotary Ekerö beslutade 2017 att stötta EIK med en donation för att i första hand användas till införskaffning av personligutrustning, för att så många som möjligt skall kunna vara med på samma villkor.

Så här gör du för att söka stöd/bidrag

Skriv några korta rader om vem ansökan avser (namn och födelseår), vilken/vilka idrotter det handlar om, hur mycket Ni behöver hjälp med och varför. Glöm inte att ange adress och telefonnummer så att vi kan kontakta Dig. Din ansökan skickar du med e-post till idrottpalikavillkor@ekeroik.com eller till vårt kansli i ett kuvert märkt ”Idrott på lika villkor”. Alla ansökningar hanteras med största sekretess.