Tränings- och medlemsavgifter 2017
Medlemsavgift 2017:

Medlemsavgiften 2017 är 200 kr för alla ungdomsspelare.

Träningsavgift 2017:

Träningsavgiften för PF5-6 är 250 kr. Boll ingår. Om man istället väljer ett matchställ (tröja, shorts, strumpor) är träningsavgiften 550 kr. (Totalt 800 kr)

Träningsavgiften för PF7-8 är 600 kr (i avgiften ingår matchställ)

Träningsavgiften för PF9-11 är 900 kr (i avgiften ingår matchställ)

Träningsavgiften för PF12 är 1400 kr (i avgiften ingår matchställ)

Fysträning med utbildad fystränare vid fyra tillfällen under året, återkommer med tider och varje lag kommer att ta del av separat schema.

Tillgång till sjukgymnast 2 ggr i månaden vid behov (tisdagar från kl.16), enligt separat schema, kontakt tas via respektive tränare.

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Målvaktsträning 1 gång per vecka för målvakterna i samband med A-lagets träningar, start i mitten från februari, vi återkommer med mer information.

Träningsavgiften för PF13-14 är 1400 kr (i avgiften ingår träningsställ. Shorts, t-shirt o strumpor)

Kostföreläsning vid 1 tillfälle under året.

Träningsavgiften för U15-19 är 1800 kr (i avgiften ingår träningsställ. Shorts, t-shirt o strumpor)

Fysträning med utbildad fystränare vid 10 tillfällen under året. Fysträningen börjar vecka 3, varje lag kommer att ta del av separat schema.

Tillgång till sjukgymnast 4 ggr i månaden vid behov (tisdagar från kl.16), enligt separat schema, kontakt tas via respektive tränare.

Betalning:

OBS! Viktigt när ni betalar via faktura eller BG 692-3783 att ni uppger namn och personnummer (barnets).

Det går alldeles utmärkt att dela upp betalning tom 30 april enligt eget önskemål, viktigt vid varje inbetalningstillfälle skriva namn och personnummer (barnets).

Vid eventuella frågor kring medlems- och träningsavgift är ni varmt välkomna att kontakta: Mattias Kronvall på 0709-18 83 20