TRELLEBORGS FF
UNGDOM
Bli medlem i Trelleborgs FF

Stötta Söderslätts bästa fotbollslag genom att bli medlem hos oss!

Vi har en ungdomsverksamhet med ca 300 aktiva ungdomar. Vi i TFF vet alla sedan mormor och farfars dagar att fotboll är ett oändligt äventyr, en lek med oändliga lagkombinationer, individuella prestationer och taktiska upplägg.

Att bli medlem i Trelleborgs FF innebär att du förenar dig med många TFF-spelare och ledare från förr och nu. Tillsammans för vi vår stolta tradition vidare genom att vara med och stötta och forma föreningens nutid och framtid.

Som medlem får du en ännu starkare koppling till föreningen. Alla medlemmar bjuds in till medlemsträffar där TFF-relaterade teman presenteras och diskuteras. Vi kan med stolthet även presentera två nya förmåner för våra medlemmar under 2014. Som medlem i Trelleborgs FF får du 15 % rabatt på all mat på Restaurang Casablanca i Trelleborg (dock ej lunch) samt 20 % rabatt vid två köptillfällen under 2014 på Intersport i Trelleborg.

Vi kan i år även presentera ett förnämligt erbjudande på årskort för medlemmar i Trelleborgs FF och supporterföreningen True Blues. Som medlem i båda dessa föreningar har du möjlighet att köpa ditt årskort 2014 för endast 600 kronor. Läs mer om medlemskapet i supporterklubben på. http://tjongavallen.com/web/

Du kan välja på olika typer av medlemskap:

Familjemedlemskap 700 sek

Enskilt medlemskap 500 sek

Företagsmedlemskap 1000 sek

Betala Ditt medlemskap kan du betala på bankgiro 692 – 3783. Glöm ej att uppge namn/adress på dig som löser medlemskapet.

Välkommen som medlem i Trelleborgs FF!