Samverkan med SISU Idrottsutbildarna

Stockholms Simförbund samverkar med SISU Idrottsutbildarna, som är idrottens utbildningsorganisation med uppgift att stödja utbildning och utveckling i föreningen. Genom kontakt med er föreningsutvecklare på SISU kan ni bolla idéer och skräddarsy insatser som matchar just era behov.

Vi uppmanar föreningarna till samverkan med SISU Idrottsutbildarna vad gäller den interna utbildningsverksamhet, som t ex HLR, tränarträffar, ledar- och simmarutbildning. Förutom stöd till klubben i form av en särskild utbildningsresurs påverkar även den redovisade utbildningsverksamheten det bidrag som kommer Svenska Simförbundet och Stockholms Simförbund till del.

Redovisning kan ske antingen direkt i IdrottOnline Utbildningsmodulen eller på särskild redovisningsblankett.

Kontakta Bengt Svensson, föreningsutvecklare på SISU Idrottsutbildarna Stockholm för mer information.

Bengt Svensson

Föreningsutvecklare

SISU Idrottsutbildarna Stockholm

Stockholms Idrottsförbund

Tel: 08-627 40 70 alt. 0722-36 40 70.
Adress: Smidesvägen 5, 171 41 Solna.
Nyhetsbrev: Här kan du prenumerera på nyheter från Stockholmsidrotten.

Webb: www.stockholmsidrotten.se och www.sisuidrottsutbildarna.se/stockholm

I samarbete med