Var med och gör skillnad!

Vi erbjuder allt från ett huvudsponsorskap till att stötta delar av vår verksamhet. Oavsett vilket sponsorskap ni väljer gör ni en värdefull insats.

Huvudpartnerskap

Ett huvudsponsorskap i LB07 innebär maximal exponering: matchkläder, skyltar, webb, matchprogram. Ni ingår i vårt företagsnätverk och bjuds in till alla träffar inom både fotbollsverksamheten och våra samhällsprojekt. Dessutom är ni en aktiv del av våra samhällsprojekt och ingår i styrgruppen för dessa (Nattfotboll, Tjejfotboll, Jobbchansen). Ni får tillgång till den ekonomiska samhällsnyttan av våra projekt.

Damlag
Sponsring Damlag innebär en omfattande exponering. Damallsvenskan ger en stor medial uppmärksamhet: matcher sänds i TV och streamas i damallsvenskan.tv, sociala medier samt ger en omfattande redaktionell uppmärksamhet i media. Mycket goda exponerings- möjligheter på matcharena, matchprogram och matchvärdskap. Ni ingår i vårt företagsnätverk och bjuds in till våra företagsträffar som kan generera kontakter och affärer.

Fotboll +
En utmärkt exponering inom vår fotbollsverksamhet från de yngsta pojk- och flicklagen till vårt Herrlag inklusive skyltar, webb och matchprogram. Ni får nyhetsbrev från hela vår fotbollsverksamhet och ni bjuds in till våra sportsliga nätverksträffar för företag.

Ungdomslag
Detta paket vänder sig till er som särskilt vill förknippas med vår ungdomsverksamhet. Vi erbjuder exponering på ungdomslag, skyltar och webb. Ni får nyhetsbrev från vår ungdomsverksamhet och ni bjuds in till våra sportsliga nätverksträffar för företag.

CSR +
Nattfotboll, Tjejfotboll och Jobbchansen
Vi vill med dessa projekt erbjuda grupper som vi normalt inte når med vår ordinarie verksamhet en möjlighet att skaffa sig kompisar, en hälsosam livsstil och i förlängningen ett arbete. Genom att stödja LB07 gör ni en samhällsinsats utöver det vanliga. Ni ingår i styrgruppen för våra CSR projekt (Nattfotboll, Tjejfotboll, Jobbchansen) och ni bjuds in till alla partnerträffar. Ni får tillgång till alla data i programmen inklusive ekonomiska samhällsnyttan av våra program.

CSR
Det lite mindre paketet för er som vill stötta ett enskilt av våra samhällsprojekt (Nattfotboll, Tjejfotboll eller Jobbchansen). Ni får exponering på skyltar, webb, matchprogram och tillgång till den ekonomiska samhällsnyttan av våra projekt. Ni bjuds in till alla våra nätverksträffar.

Kompis
Det minsta paketet för mindre företag eller privatpersoner. Som företagare får du din logga på hemsidan och som privatperson får du ditt namn på hemsidan. Är du dessutom med och skänker en matchboll så syns du även i vårt matchprogram.