Malmö FF:s medlemssida

Malmö FF är en ideell förening som till hundra procent ägs av våra medlemmar. Som medlem är du med och lägger fram förslag och röstar om avgörande beslut som formar MFF:s framtid. Och ju fler engagerade medlemmar vi är – desto starkare är föreningen.

När du är medlem får du information om viktiga händelser först av alla. Du får också möjlighet till förtur vid stora biljettsläpp. Och varje år får du MFF:s årsbok där du kan läsa historien du själv varit med att skriva.

Bli en del av Malmö FF. Bli medlem!

Bli medlem
Vill du bli medlem i Malmö FF? Klicka på knappen ovan och skapa en inloggning, varpå du får fylla i dina uppgifter för att kunna bli medlem*

Så här köper du medlemskap:
Klicka på Logga in/Bli medlem
- Fyll i din e-post -> klicka på ”vidare >>”
- Finns din e-post registrerad sedan tidigare skickas det nu en engångskod till din angivna e-postadress.
Är du ny medlem, fyll i ditt personnummer. Fyll sedan i alla dina övriga personuppgifter och klicka på ”spara”. Du har nu skapat ett konto. När detta är gjort skickas en engångskod till din angivna e-postadress.
- Skriv in engångskoden.
- Välj den person du vill köpa medlemskap för.
- Välj det medlemskap du vill köpa.
- Bocka i rutan att du godkänner köpevillkoren och klicka på ”Köp”.
- Välj att betala med kort och följ stegen i kortbetalningsprocessen.

*Vill du köpa NYTT familjemedlemskap?

Vill du ändra ett enskilt medlemskap till ett familjemedlemskap?
Kontakta medlem@mff.se

Stöter du på hinder på vägen, maila så hjälper vi dig! Om du inte har ett svenskt personnummer, hör av dig direkt till oss så hjälper vi dig.

Som medlem får du många olika fördelar. Men vad du får är kanske inte det viktigaste alla gånger. Vi tror nämligen att de flesta medlemmar är det för att de vill vara ett med Malmö FF. Det är onekligen en speciell känsla att kliva in på Swedbank Stadion och veta att man faktiskt tillhör klubben.

Som medlem i Malmö FF är du en del av klubben, och får dessutom:

• Inbjudan till årsmöte.
  • Rösträtt på årsmötet (över 16 år).
  • Inbjudan och närvarorätt på våra medlemsträffar där du kan ställa frågor till klubbledning.
  • Förtursmöjlighet till biljettsläpp vid eventuella exklusiva matcher t.ex. Europaspel (betalningen oss tillhanda senast 20/6 2017 för förtursmöjlighet 2017).
  • En exklusiv medlemspin första gången du blir medlem.
  • Årligen nytt medlemskort och MFF:s årsbok MFF-aren.
  • Diverse MFF-relaterade erbjudanden.
  • En särskild kommunikationskanal, medlem@mff.se, för frågor, synpunkter och kommentarer där alla mejl läses och hanteras av föreningens medlemsansvarige.
  • Rätten att köpa vår unika medlemshalsduk i MFF Shopen (kommer inom kort).

• Frågor? Kontakta medlem@mff.se