HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot

- Kul med gymnastik, hela livet!

Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas till er angående hur läget ser ut under början av 2015). Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad av att bli ledare! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Välkomna till AGF Örebro!
2014-11-26 15:45

Idag är vi cirka 120 ledare som är verksamma inom AGF - men vi vill bli fler :)

Du kanske också vill bli ledare? Anmäl ditt intresse till kansliet!

Soarén 6 december - "AGF´s Nyhetssändning"!
2014-11-26 15:30
Boka in 6 december!

I år går vår uppskattade "Soaré" av stapeln lördagen den 6 december. Som vanligt håller vi till på Idrottshuset och i år blir det två föreställningar för att alla gymnaster och publik ska få plats.

Vi söker sponsorer till Soarén! Om du eller ditt företag är intresserade av att sponsra Soarén

- klicka här för mer information!

Det blir två föreställningar i år för att alla gymnaster och publik ska få plats.

Nr 1: Kl. 14.00-15.00

Nr 2: 16.00-18.00

Se listan för gruppindelning mellan föreställningarna - här!

Årets tema är nyheter, så det kommer bjudas på "AGF´s nyhetssändning"!

Boka in 6 december i er kalender redan nu och se fram emot en härlig upplevelse i Idrottshuset med full fart och mycket glädje både på golvet och på läktarna.

Praktisk information:

Lördag 6 december

Plats: Idrottshuset (”Gamla hallen”)

Tider: Föreställning nr 1: 14.00-15.00

Föreställning nr 2: 16.00-18.00

* Entré sker från ”huvudentrén” mot Eyrabadet.

Biljetter:

Biljetterna köps på plats. Medtag gärna jämna pengar (endast kontant betalning)!

Föreställning ett: Vuxen 50 kr, Barn 10 kr.

Föreställning två: Vuxen 80 kr, Barn 20 kr.

”Dubbel-biljett” för båda föreställningarna: Vuxen 100 kr, Barn 25 kr.

(Barn räknas till och med 15 år!)

(Småbarn i förälders knä går in gratis).

Försäljning av baskollektionen, kiosker & lotterier

Strozzi kommer att finnas på plats under dagen och sälja + trycka kläder från baskollektionen. Det kommer även finnas försäljning i våra AGF-kiosker där kaffe och godis m.m. kommer finnas att köpa. Lotterier kommer även att finnas.

VARMT VÄLKOMNA PÅ SOARÉN 2014!

Bronsbetonad tävlingshelg i Karlskoga!
2014-11-25 16:44

I söndags var det "Truppträffen" i Karlskoga (regionstävling). AGF hade två grupper på plats i form av Frivolterna och Smaragderna. Det blev flera fina insatser och även några medaljer!

Frivolterna kämpade på bra och det räckte till bronsmedalj i Matta (Mini-klassen) och brons även i Fristående (Valfrid yngre). Härligt!

Smaragderna körde på bra de också och lyckades bärga bronsmedlalj i Matta (Maxi-klassen) de också. Kanon!

Bra jobbat alla gymnaster och ledare - GRATTIS!

Fina framgångar på helgens tävlingar!
2014-11-17 14:10

Igår var många AGF-gymnaster åter iväg och tävlade. Ett stort gäng med gymnaster från Frivolterna, Diamanterna, Gymnastic Girls, Guldgymnasterna och RT-truppen var iväg till Bjursås och tävlade i Bjurrecupen. Mixen reste lite mer söderut och deltog i RC Mixed i Helsingborg. Det blev många fina insatser och några kanonresultat!

I Bjurrecupen tog AGF-yngre silver totalt i Miniklassen (efter guld i matta, silver i fristående och brons i hopp). Laget bestod av gymnaster från Frivolterna-grupperna, Diamanterna och Gymnastic Girls.

RT-truppen lyckades ta guld i trampett och grejade en bronsplats totalt i RT 2-klassen.

Mixen-gänget lyckades efter kanoninsatser i alla grenar ta hem guldet i RC Mixed!

Delpoäng: Fristående 17.45. Tumbling 12.9. Trampett 14.6. Totalt: 44.95 poäng.

Tvåa blev ett lag från grannföreningen Örebro GF, 43.6 och trea blev Lugi GF, 42.05.

Bra jobbat alla gymnaster som var iväg och tävlade och STORT GRATTIS till de fina framgångarna!

Tävlingshelg igen!
2014-11-07 10:10
Frivolterna på plats i Kristinehamn!

Under lördagen 8 nov åkte Frivolterna till Kristinehamn på tävlingen  "Mellantruppen" medan Pojktruppen & Guldgymnasterna drog till Stockholm för att tävla!

Frivolterna lyckades ta brons i hopp i Kristinehamn - GRATTIS!

Bra jobbat alla gymnaster!

Nyheter från våra grupper