FACEBOOK
SPONSORER SOARÉN 2013
HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917


Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot 

- Kul med gymnastik, hela livet!Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas till er angående hur läget ser ut). Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad av att bli ledare! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Nu finns nya bildkollage och texter på hemsidan!
2014-10-14 11:36
Nya bildkollage & texter upplagda!

Under senaste tiden har AGF varit med på eller anordnat ett antal arrangemang. Nu finns bilder och texter upplagda från Ledardagarna, Olympic Day och Promotionbåten.

 

Ni hittar bilderna genom att klicka på "Arrangemang" i toppmenyn och sedan "Genomförda arrangemang" eller klicka direkt på länken här: Genomförda arrangemang 2014 »

Nu har vi över 400 likes på Facebook!
2014-10-09 15:39
Många tummar upp på FB!

Nu har vi sprängt 400-gränsen för antal likes på Facebook. Ni som ännu inte "gillat" gå in och gör det.

 

Sök på "AGF Örebro" så kommer vår sida upp.

 

Det går även bra att klicka på "Gilla" i menyn längst ut till höger!

Försäljningsperioden avslutad!
2014-10-01 10:00
I väntan på leverans...

Nu är försäljningsperioden vad gäller baskollektionen avslutad för denna gång. Kläderna från baskollektionen förväntas dyka upp under V.45 för utdelning.

 

Information om hur/när utdelningen sker kommer när det närmar sig!

 

Angående föreningsoverall & hoodiesarna så gäller V.44 som beräknad utdelningsperiod.

"Olympic Day" i Idrottshuset - 27 september!
2014-09-12 15:35
Ta chansen och gå på Olympic Day!

Lördagen 27 september, kl. 10.00-15.00 anordnas "Olympic Day" på Idrottshuset. Kom dit, ta med kompisar eller familjen och träffa svenska olympier samt prova på spännande idrotter. Självklart kommer AGF finnas på plats med en station. Olympic Day är gratis!

 

Under dagen kommer du få möjlighet att testa 25 olika idrotter tillsammans med olympierna Markus Oskarsson (kanot), Jalmar Sjöberg (brottning), Lars Lewén (skicross) och Sebastian Kraupp (curling).

 

Olympic Day är en kostnadsfri dag då barn och ungdomar får en chans att testa på olika idrotter, träffa olympier och utmana sig själva!

 

Dag: 27 sep

Tid: 10.00-15.00

Plats: Idrottshuset

 

Mer information om eventet finns på: www.olympicday.se

 

Glöm inte att svänga förbi AGFs station och säga hej! 

AGF-representanter på "Eurogym 2014"!
2014-09-04 09:08
Gymnasterna som var på plats!

I juli (12-18:e) deltog sju gymnaster och tre ledare från RT-truppen i "Eurogym 2014" i Helsingborg. Gymnasterna deltog i workshops och genomförde uppvisningar och ledarna deltog i ett forum som handlade om att sätta ihop uppvisningsnummer. 

 

Vi som var med på Eurogym: Ledartrion, Marina Rauséus, Gabriella Westerberg och Kristin Ragnarsson. Gymnasterna, Elsa Hedström, Moa Kanetoft, Mathilda Börjesson, Li Eriksson, Vilma Jansson, Ida Söderlind och Frida Schölde. Här följer deras beskrivning av händelserna i Helsingborg.  

 

Eurogym är ett event fyllt med workshops, uppvisningar och ”fest”. Det är ett stort socialt event utan tävlingsinslag, där alla är välkomna. Det började med en öppningscermoni och ett stort disco. Under eventet deltog man under förmiddagarna i olika workshops inom fyra olika kategorier (gymnastik/akrobatik, dans, fitness och andra aktiviteter). Under eftermiddagarna pågick och deltog man i uppvisningar som genomfördes på olika ställen i Helsingborg. Eventet avslutades med en avslutningscermoni och ett stort disco.

 

Eventet var inspirerande, lärorikt och skapade gemenskap i gruppen. Eventet var väl arrangerat och saker som kom upp som klagomål under tiden togs om hand och förändringar genomfördes. Det var många bra uppvisningar att titta på som gav en boost och inspiration. Fantastiska galor och många bra framträdande. De workshops och forum som vi deltog vid var både bra och inspirerande.

 

Kostnaderna för resan (tot ca 3000 kr/person) betalades dels via en egen peng, intjänade pengar från försäljningar och en andel från en idrottslyftsansökan.


Om vi fick chansen att delta vid nästa Eurogym skulle vi med stor glädje göra det! 

(Nästa Eurogym går av stapeln 2016 och hålls då i Prag, Tjeckien)

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..