FACEBOOK
SPONSORER SOARÉN 2013
HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917


Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot 

- Kul med gymnastik, hela livet!Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas ut under början av HT14 om hur läget ser ut). 
Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad av att bli ledare! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Kansliet stängt torsdag-söndag!
2014-09-18 10:57

Från och med torsdag 18 sep - söndag 21 sep är kansliet stängt då Niklas är ledig och bortrest.

 

För att brådskande få tag i honom ring och lämna meddelande alternativt smsa så svarar han vid tillfälle. 070-611 83 53. Annars maila in ärendet.

 

Mailen kollas igenom vid enstaka tillfälle - annars åter på måndag!

 

Nu är försäljningsperioden för baskollektionen igång!
2014-09-18 10:55
Försäljningsperiod igång!

Nu är det dags att dra igång höstens försäljning av baskollektionen.  All information om klädförsäljningen, hur ni beställer osv finns under fliken "Föreningskollektion".

 

Klicka här för att komma till "Föreningskollektion"-sidan.

 

Alla grundplagg från i våras finns kvar linnen, tröjor, tights osv. Vi har även några nyheter i form av: Haremsbyxor, pikétröja och axelväskan! Från och med nu finns även dräkterna att beställa genom baskollektionen.

 

Beställningar skickas in via beställningsarket till agfklader@live.se

 

Onsdagen 24 september ordnas ett "provtillfälle" på Oscariahallen 17.30-20.00 för att kunna hitta rätt storlek!

 

SISTA DAG ATT BESTÄLLA ÄR SÖNDAG 5 OKTOBER!  

"Olympic Day" i Idrottshuset - 27 september!
2014-09-12 15:35
Ta chansen och gå på Olympic Day!

Lördagen 27 september, kl. 10.00-15.00 anordnas "Olympic Day" på Idrottshuset. Kom dit, ta med kompisar eller familjen och träffa svenska olympier samt prova på spännande idrotter. Självklart kommer AGF finnas på plats med en station. Olympic Day är gratis!

 

Under dagen kommer du få möjlighet att testa 25 olika idrotter tillsammans med olympierna Markus Oskarsson (kanot), Jalmar Sjöberg (brottning), Lars Lewén (skicross) och Sebastian Kraupp (curling).

 

Olympic Day är en kostnadsfri dag då barn och ungdomar får en chans att testa på olika idrotter, träffa olympier och utmana sig själva!

 

Dag: 27 sep

Tid: 10.00-15.00

Plats: Idrottshuset

 

Mer information om eventet finns på: www.olympicday.se

 

Glöm inte att svänga förbi AGFs station och säga hej! 

"Framtidens Gymnastikförening - 28 september!"
2014-09-10 10:10
Är AGF framtidens gymnastikförening?

Gymnastikförbundet Mellansvenska och SISU Idrottsutbildarna bjuder in samtliga länets gymnastikföreningar till temadagen "Framtidens Gymnastikförening" då det kommer att diskuteras dessa frågor utifrån just våra egna föreningar. Det erbjuds även praktiska inspirationspass med fokus på framtidens träningsformer.

 

Är ni Framtidens Gymnastikförening!?

Hänger er gymnastikförening med i samhällets utveckling? Vilka trender och tendenser påverkar den ideella idrottsföreningen? Måste vi göra aktiva val för att möta framtiden eller kan vi ha samma verksamhet och organisation som vi har idag?

 

Förmiddagen ägnas åt arbetspasset Framtidens Idrottsförening då vi tittar närmare på vilka trender i samhället som påverkar dagens och framtiden idrottsförening. Behöver er förening anpassa sig till samhällets utveckling och hur kan vi dra nytta av dessa trender? Vi pratar t.ex. om en ökad kommersialisering och en ökad individualisering. Vi önskar att ni deltar med flera personer då ni kommer att utgå från, och jobba med er egen förening under dagen. Eftermiddagen består av praktiska inspirationspass inom framtidstrenderna afro, Parkour och EFIT.

 

Läs mer: http://www.sisuidrottsutbildarna.se/Distrikt/SISUIUOrebro/Anmalantillutbildningar/Varakurserochutbildningar/?eventid=477940&sisuorgid=29002

 

Datum: Söndag 28 september                       

Tid: 10:00 - 14:00
Plats: Gymnastikhuset, Örebro Universitet
Förtäring: Lunch ingår
Kursavgift:

Deltagaravgiften på 500 kronor finansieras av Idrottslyftet. Vid utebliven närvaro faktureras föreningen hela deltagaravgiften.

Anordnare: SISU Idrottsutbildarna Örebro
 
Anmälan: Maila Niklas på kansli@agforebro.se och ange att du vill deltaga, senast 18 sep!
AGF-representanter på "Eurogym 2014"!
2014-09-04 09:08
Gymnasterna som var på plats!

I juli (12-18:e) deltog sju gymnaster och tre ledare från RT-truppen i "Eurogym 2014" i Helsingborg. Gymnasterna deltog i workshops och genomförde uppvisningar och ledarna deltog i ett forum som handlade om att sätta ihop uppvisningsnummer. 

 

Vi som var med på Eurogym: Ledartrion, Marina Rauséus, Gabriella Westerberg och Kristin Ragnarsson. Gymnasterna, Elsa Hedström, Moa Kanetoft, Mathilda Börjesson, Li Eriksson, Vilma Jansson, Ida Söderlind och Frida Schölde. Här följer deras beskrivning av händelserna i Helsingborg.  

 

Eurogym är ett event fyllt med workshops, uppvisningar och ”fest”. Det är ett stort socialt event utan tävlingsinslag, där alla är välkomna. Det började med en öppningscermoni och ett stort disco. Under eventet deltog man under förmiddagarna i olika workshops inom fyra olika kategorier (gymnastik/akrobatik, dans, fitness och andra aktiviteter). Under eftermiddagarna pågick och deltog man i uppvisningar som genomfördes på olika ställen i Helsingborg. Eventet avslutades med en avslutningscermoni och ett stort disco.

 

Eventet var inspirerande, lärorikt och skapade gemenskap i gruppen. Eventet var väl arrangerat och saker som kom upp som klagomål under tiden togs om hand och förändringar genomfördes. Det var många bra uppvisningar att titta på som gav en boost och inspiration. Fantastiska galor och många bra framträdande. De workshops och forum som vi deltog vid var både bra och inspirerande.

 

Kostnaderna för resan (tot ca 3000 kr/person) betalades dels via en egen peng, intjänade pengar från försäljningar och en andel från en idrottslyftsansökan.


Om vi fick chansen att delta vid nästa Eurogym skulle vi med stor glädje göra det! 

(Nästa Eurogym går av stapeln 2016 och hålls då i Prag, Tjeckien)

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..