#AGF_OREBRO

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

- GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING -

Träna gymnastik i AGF
Anmäl intresse till Höstterminen 2015 »
Anmäl intresse för att Bli ledare i AGF »
Anmäl intresse för att starta Ny träningsgrupp i AGF »

KANSLI
Idrottens Hus
Karlsgatan 28, 703 41 Örebro

Vanligtvis öppet: vardagar 09:00 - 16:00, Telefontid: vardagar 09:00 - 16:00

Telefon: 070-611 83 53 (se telefontid)

Reservation för att svar på ärenden kommer att dröja något längre nu under terminsuppstarten på grund av hög belastning!  Just nu hänvisas alla att maila in sina frågor/funderingar.

Välkomna till AGF Örebro!
2015-08-30 10:00

Idag är vi cirka 140 ledare som är verksamma inom AGF - men vi vill bli fler :)

Du kanske också vill bli ledare? Anmäl ditt intresse till kansliet!

Angående höstterminen 2015
2015-08-30 09:30

Arbetet inför höstterminen pågår vad gäller grupper, träningstider, ledare och så vidare. Information kommer att delges så snart det är klart till respektive grupp/gymnast.

- Terminsstart är V.35-V.37. Tider delges under V.34-V.36. Huvudledarna skickar ut träningstider till gruppens gymnaster.

För er som fyllt i intresseanmälan kommer återkoppling att ske huruvida plats kan erbjudas till HT15 eller inte så snart vi vet hur det ser ut med nya grupper/platser. Inbjudningar skickas ut under V.36 och framåt så snart vi ser hur läget ser ut i respektive grupp.

Nu lanseras AGFs Webshop!
2015-08-30 09:15
Besök nya shopen!

Lagom till höstterminens start lanserar vi nu vår Webshop! Den kommer förenkla och förbättra hela proceduren kring försäljningen av föreningskläderna.

För att komma till webshopen är adressen följande: www.butik.agforebro.se

Det som är nytt är att all betalning sker via Klarna. Information om detta finns att läsa i webshopen. För att kunna använda shopen behöver du skapa ett användarkonto, detta görs enkelt i webshopen via "skapa konto" uppe till höger.

Beställningar kan göras löpande under hela månaden, AGF lägger sedan, den 1:a vardagen i varje månad en samlad beställning till leverantören. Leverans sker ca två veckor senare. Varorna paketeras och levereras gruppvis till AGF’s kansli.

* Nu direkt sker en specialare med sista beställningsdag 10 september!

Vid funderingar maila in frågor: kansli@agforebro.se

Just nu finns vattenflaskan att köpa direkt på kansliet samt vissa storlekar av overallen och hoodien. Maila om ni är intresserade av vattenflaska/overall/hoodie - kansli@agforebro.se

Sommarfototävlingen 2015 avgjord!
2015-08-30 09:00
GRATTIS!

AGFs Sommarfototävling 2015 som pågått på Instagram under sommaren är nu avgjord! En jury har röstat fram en prispall i årets tävling. 58 bidrag deltog vilket var mycket roligt och väldigt fina bilder rakt igenom!

Alla bidrag kan ses under hashtaggen #sommarfototävlingen2015 på Instagram eller gå via AGFs konto - @agf_orebro för att spana in bilderna!

Såhär blev resultatet i Sommarfototävlingen 2015:

Delad 3:a: Felicia & Louise, Hedda H och Emil R!

2:a hamnade Tilde B & Tilda A!

1:a blev Hedda O!

STORT GRATTIS till de vinnande bidragen! Och stor applåd till alla andra fina bidrag som var med i årets tävling - bra fotat och gympat! Vinnarna kontaktas under veckan.

Missa inte "Ledardagen" 29 aug!
2015-08-03 09:06
29 augusti!
Lördagen den 29 augusti är alla ledare i föreningen välkomna på "Ledardagen" på Oscaria. Läs inbjudan för hur ni anmäler er till denna roliga och inspirerande dag!

10.30-17.00 på Oscaria.

Information och hur ni anmäler er står i inbjudan. INBJUDAN KAN DU LÄSA HÄR!

Anmäl er senast 26/8!

VÄLKOMNA!