FACEBOOK
SPONSORER SOARÉN 2013
HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917


Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot 

- Kul med gymnastik, hela livet!Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas till er angående hur läget ser ut). Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad av att bli ledare! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Välkomna till AGF Örebro!
2014-10-24 10:50

Idag är vi cirka 120 ledare som är verksamma inom AGF - men vi vill bli fler :)

Du kanske också vill bli ledare? Anmäl ditt intresse till kansliet!

Höstlovslägret 29 oktober!
2014-10-22 16:06
Oscariahallen

Under höstlovet håller vi i en lägerdag den 29:e oktober på Oscaria. Eftermiddagslägret är nu fulltecknat, men till förmiddagslägret finns ett fåtal platser kvar just nu. Ni som är inbjudna till respektive läger har fått mail om detta.

 

Förmiddagslägret: kl 09-12.

 

Eftermiddagslägret: kl 12.45-16.45.

 

Om det är någon ledare som vill hjälpa till under eftermiddagspasset? - Kontakta Niklas på kansliet. 

"Dolda utmaningar" - föreläsning 12 november
2014-10-22 16:00

För er som inte ska vara med på "Soarémötet" 12:e november så finns möjlighet att gå på föreläsning. Projektet Inspelet och Örebro Föreningsråd tillsammans med SISU Idrottsutbildarna har förmånen att utifrån temat ”Allas rätt att vara med” bjuda in till en kostnadsfri och mycket uppskattad föreläsning med Måns Lööf.

 

Föreläsningen ”Dolda utmaningar” ger dig inspiration, tips och råd om hur man bemöter barn och ungdomar med ADHD, Aspergers syndrom och andra osynliga funktionsnedsättningar inom idrotten och andra ideella föreningar. Ska alla passa in i föreningen eller ska vi ha en förening för alla?

Föreläsningen riktar sig till idrottsledare, andra ideella ledare, föräldrar och alla som arbetar för att ge alla barn och ungdomar en möjlighet att hitta sin idrott eller fritidsaktivitet och att få utvecklas i sin förening. Måns Lööf har en lång erfarenhet kring dolda funktionsnedsättningar från sitt arbete inom barn- och ungdomspsykiatrin men även utifrån sin roll som ideell idrottsledare.

Datum: Onsdag 12 november

Tid: 18.30

Plats: Föreningarnas hus, slottsgatan 13. Örebro

Kostnadsfritt och ingen föränmälan krävs!

Fina insatser i Mellansvenska Cupen!
2014-10-21 15:40

I helgen (18-19 oktober) gick Mellansvenska Cupen av stapeln i Katrineholm. AGF hade hela 8 grupper på plats som tävlade för fullt under helgen.

 

Under lördagen var Killtruppen Oscaria, Diamanterna, Guldgymnasterna och Gymnastic Girls i farten. Alla gjorde mycket bra insatser och en del räckte hela vägen till medaljer.

 

Killarna fixade guld och silver, stort grattis! Gymnastic Girls lyckades bli trea på trampett och femma i tumbling i konkurrensen av 20 lag - mycket bra jobbat och grattis även till er!

 

Under söndagen var Pojktruppen, Englatruppen och Mixen igång.

 

Pojktruppen och Englatruppens två C1-lag stod för kanoninsatser och lyckades vinna 4 guld och 1 brons.

Englas C2-lag tog guld i tumbling och silver i hopp. Grattis! 

 

Mixen fixade guld i trampett D och silver i Tumbling D. Superbra!

 

Mycket bra kämpat alla AGF-gymnaster :)

Nu finns nya bildkollage och texter på hemsidan!
2014-10-14 11:36
Nya bildkollage & texter upplagda!

Under senaste tiden har AGF varit med på eller anordnat ett antal arrangemang. Nu finns bilder och texter upplagda från Ledardagarna, Olympic Day och Promotionbåten.

 

Ni hittar bilderna genom att klicka på "Arrangemang" i toppmenyn och sedan "Genomförda arrangemang" eller klicka direkt på länken här: Genomförda arrangemang 2014 »

Nyheter från våra grupper
01-03 Norrby, 24/10 14:31