HAR DU SPELKORT? STÖD AGF GRATIS
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot

- Kul med gymnastik, hela livet!

Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas till er angående hur läget ser ut under början av 2015). Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad av att bli ledare! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Välkomna till AGF Örebro!
2015-01-24 15:36

Idag är vi cirka 130 ledare som är verksamma inom AGF - men vi vill bli fler :)

Du kanske också vill bli ledare? Anmäl ditt intresse till kansliet!

AGF´s Introduktionsutbildning - 1 feb!
2015-01-24 15:34
Intresserad av att bli AGF-ledare?

AGFs introduktionsutbildning är till för nya ledare och de ledare som ännu inte gått den. Ett bra tillfälle att lära sig om gymnastikens grunder och hur det är att vara ledare i föreningen.

När: Söndag 1 februari 14.30 – 17.30

Var: Eklundaskolan, Hagmarksgatan 1-5

AGF bjuder på frukt i pausen!

Klicka här för att läsa inbjudan med mer information!

Anmälan:

Anmäl dig genom att maila namn och vilken grupp du är ledare i

(om du inte är med i någon grupp än, skriv “ännu ingen grupp”):

Maila till: kansli@agforebro.se

Sista anmälningsgdag: Torsdag 29 januari  (ser ni detta senare och är intresserade, hör av er!)

Övrig information:

- Det är träningskläder på som gäller, då vi ska vara fysiskt aktiva stora delar av dagen.

- Tag med papper och penna samt vattenflaska.

- Du kan ej ta med dina egna barn eftersom dagen blir för lång och intensiv för dem.

Du kanske känner någon mer som vill bli ledare i AGF tillsammans med dig eller vara med och starta en grupp?

Den här kursen kan vara det perfekta tillfället.

Kontakta kansliet om ni är intresserade och har frågor. Fler ledare = Fler barn blir glada för att de får chansen att börja gympa i AGF!

Välkommen till en utvecklande och rolig utbildning!

Sugen på overall eller hoodie - försäljning pågår!
2015-01-24 15:32
Sista dag att beställa 31 jan!

Nu kan du beställa vår nya föreningsoverall och hoodie igen!

Höstens stora nyheter är vår nya föreningsoverall och hoodie.

Overallen i AGFs föreningsfärger, grönt, gult och vitt med ett nytt modernt snitt. Snygg och fräsch! Passar till träning, träningsläger, tävling och defilering.

Hoddien för mysiga hemmakvällar, till träningen, skolan eller jobbet.

PRIS:

Overall 600 kr (Beställs jacka + byxa)

Hoodie 300 kr

STORLEKAR OVERALL:

140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, 2XL

STORLEKAR HOODIES:

128, 140, 164, XS, S, M, L, XL

* Hoodies och overall kan nu beställas igen! Sker via beställningsarket!

Beställningsarket skickas i sin tur till agfklader@live.se som vanligt.

(OBS! Enbart overall + hoodies kan beställas denna period. Baskollektionens försäljning drar igång inom kort).

Information kring ungefärligt datum kommer efter att beställningsperioden är avslutad.

Sista beställningsdatum är söndag 1 feb
. Beräknad leverans i mitten av mars. Detta är enda beställningstillfället under vårterminen!

Kostföreläsning 7 feb!
2015-01-24 15:30
Dags att lära sig mer!

Den 7 februari anordnas en Kostföreläsning för ledare och föräldrar till barn i 10-14 års åldern. Vi håller till på Oscariahallen.

Vi har bjudit in Johan Johansson från SISU som kommer att hålla i föreläsningen.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA HELA INBJUDAN!

Denna gång riktar vi oss till "föräldrar till barn i 10-14 års åldern" + ledare för barn i samma ålder!

Lördag 7 februari.

Tid: 14.30-15.45 (Drop in kaffe från kl 14).

Plats: F1:an på Oscariahallen.

Anmälan görs till: kansli@agforebro.se (senast 4/2)

VÄLKOMNA!

Har du ett spelkort hos Svenska Spel? Stöd AGF gratis!
2015-01-15 12:40
Stöd AGF gratis om du har spelkort!
Stöd AGF med hjälp av ditt spelkort hos Svenska Spel!

Genom att registrera AGF Örebro (Arbetarnas GF) hos ditt ombud, svenskaspel.se eller via mobilen så skänker du som kund hos Svenska Spel poäng till AGF Örebro varje gång du lägger ett spel.

Poängen sammanställs en gång per år och ger idrottsföreningar i Sverige en proportionerlig del av de 50 miljoner som delas ut. Pengarna går oavkortat till ungdomsverksamheten inom föreningen. Det kostar ingenting för dig själv utan det är bara att registrera ditt spelkort och spela som vanligt. Ett enkelt och gratis sätt att stödja AGF!

Klicka här för att få information om hur du på ett enkelt sätt registrerar dig!

Nyheter från våra grupper
01-03 Norrby, 23/01 10:31