SPONSORER SOARÉN 2013
PARTNERS

AGF Örebro

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

Vår målsättning är att erbjuda träning för alla enligt mottot

- Kul med gymnastik, hela livet!

Är du intresserad av att börja med gymnastik hos oss?
Klicka här: Intresseanmälan till gymnastiken! » (Information mailas ut inför HT14 om hur läget ser ut).
Anmäl er till kön så fort som möjligt för att få plats i någon av AGFs barngrupper. För tillfället har vi många barn i kö men om du som förälder kan ställa upp som ledare får ditt barn förtur i kön och rabatterad träningsavgift! Vi söker kontinuerligt fler ledare både till existerande grupper och för att kunna starta nya. Den utbildning som behövs står vi för antingen genom internkurser eller genom förbundets utbildningar.
Kontakta kansliet om du är intresserad! kansli@agforebro.se eller 070-611 83 53
Introduktionsutbildning för nya ledare - 7 september!
2014-08-29 10:12
Introduktionskursen 7 september!

AGFs introduktionsutbildning är till för nya ledare och de ledare som ännu inte gått den. Ett bra tillfälle att lära sig om gymnastikens grunder och hur det är att vara ledare i föreningen.

När: Söndag 7 september 14.00 – 17.00

Var: Wallerska Skolan, Färdemansgatan 103

AGF bjuder på frukt i pausen!

Anmälan:

Anmäl dig genom att maila namn och vilken grupp du är ledare i

(om du inte är med i någon grupp än, skriv “ännu ingen grupp”):

Maila till: kansli@agforebro.se

Sista anmälningsgdag: Onsdag 3 september

Övrig information:

- Det är träningskläder på som gäller, då vi ska vara fysiskt aktiva stora delar av dagen.

- Tag med papper och penna samt vattenflaska.

- Du kan ej ta med dina egna barn eftersom dagen blir för lång och intensiv för dem.

Du kanske känner någon mer som vill bli ledare i AGF tillsammans med dig eller vara med och starta en egen grupp? Den här kursen kan vara det perfekta tillfället.

Kontakta kansliet om ni är intresserade och har frågor. Fler ledare = Fler barn blir glada för att de får chansen att börja gympa i AGF!

Välkommen till en utvecklande och rolig utbildning!

Testa storlekar på overall & hoodie: Onsdag 27 aug!
2014-08-25 23:00
Snygga eller hur?

Onsdagen den 27 augusti finns möjligheten att testa storlekar på overallen och hoodien. Mellan kl 18.00-20.00 på Oscariahallen.

Oscariahallen ligger vid Virginska Skolan på Fabriksgatan 52.

För att beställa overall och/eller hoodie, fyll i beställningsarket (som du hittar under fliken "Dokument"-Beställningsark för overall & hoodie) och skicka det till agfklader@live.se . Beställningar som inte skickats dit i rätt ark kommer inte att hanteras. Bekräftelsemail på era beställningar kommer ut under veckan.

Overallen: 600 kr. (säljs enbart ihop byxa+jacka men storlekar kan varieras för att få rätt passform).

Overallen finns i storlekarna:

140, 152, 164, XS, S, M, L, XL, 2xl

Hoodien: 300 kr.

Hoodien finns i storlekarna:

128,140,164,XS,S,M,L,XL,2xl

OBS! SISTA DAG ATT BESTÄLLA ÄR SÖNDAG 31 AUGUSTI!

Sommarfototävlingen avgjord!
2014-08-25 14:00
De olika vinnarbilderna i Sommarfototävlingen!

AGFs sommarfototävling är nu avgjord. En jury har utsett en etta, en tvåa, en trea och fyra bonuspristagare. Vi säger stort grattis till förstapristagarna Carro Moberg och Clara Ekwall för deras härliga bidrag!

1:a plats. Bidrag 4, Carro Moberg & Clara Ekwall. (Hoodie)

2:a plats. Bidrag 38, Elin Wiremalm & Emelie Larsson Jägare. (Handduk + Vattenflaska)

3:e plats. Bidrag 23, My Alkman. (Supporttröja)

Bonuspristagare: Bidrag 7, Tindra Dunbäck, Ester Zetterlund & Tilda Tolgfors. Bidrag 10, Elise af Ekenstam. Bidrag 13, Albin & Axel Björkander. Bidrag 36, Hallon Ström & Carro Moberg. (Varsin Vattenflaska)

Priserna förmedlas ut till vinnarna via ledare i de olika grupperna!

STORT TACK till alla som skickade in bidrag! Håll utkik framöver för nya tävlingar :)

Terminen startar V.35 för ordinarie grupper!
2014-08-18 13:20
Snart dags att dra igång igen!

Höstterminen är på ingång. Träningen drar igång igen V.35 för ordinarie grupper (ev. nåt undantagsfall för någon grupp).

Huvudledarna i varje grupp kommer att skicka ut mail med information angående terminsstart och tider/hall som gäller.

Eventuella nya grupper kommer dra igång så snart det blir klartecken med ledare + halltid. Efter det kommer nya gymnaster att erbjudas plats.

Ses i hallarna :)

AGF lanserar sin nya Föreningsoverall och Hoodie!
2014-08-11 14:30
Går nu att beställa!

Nu är den äntligen färdig - AGF´s nya fina föreningsoverall! En snygg hoodie-tröja lanseras också i samma veva! Sista beställningsdag är 31 augusti!

Nu finns möjligheten att beställa den nya AGF-Overallen samt nya AGF-Hoodien. För att få bästa möjliga pris på våra exklusivt designade overaller och hoddie gör vi samlade beställningar, en gång på hösten och en gång på våren. Sista dag att beställa är 31 augusti.

Overallen kan enbart beställas Jacka+Byxa ihop men storlekarna kan varieras på plaggen.

Byxorna kommer att levereras utan fickor och utan dragkedja, detta för att underlätta korrigeringar av byxlängden.

27 augusti kommer ett provtillfälle att hållas på Oscariahallen mellan kl 18-20. Passa på att hitta rätt storlek ifall du inte testade under sommarlägret.

För att beställa overall och/eller hoodie, fyll i beställningsarket (som du hittar under fliken "Dokument"-Beställningsark för overall & hoodie) och skicka det till agfklader@live.se . Beställningar som inte skickats dit i rätt ark kommer inte att hanteras. Bekräftelsemail skickas åter när beställningen är noterad.

Försäljning av ordinarie baskollektion kommer att dra igång V.38 (leverans beräknas under V.44).

Overallen kommer att kosta 600 kr.

Overallen finns i storlekarna:

140, 152, 164,XS,S,M,L,XL,2xl

Hoodien kommer att kosta 300 kr.

Hoodien finns i storlekarna:

128,140,164,XS,S,M,L,XL,2xl

Beställningsarket finns under fliken "Dokument" (Betällningsark för Overall & Hoodie).

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..