#AGF_OREBRO

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

- GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING -

Träna gymnastik i AGF

Anmäl intresse till Höstterminen 2016 »
Anmäl intresse för att Bli ledare i AGF »
Anmäl intresse för att starta Ny träningsgrupp i AGF »

KANSLI (OBS! Ny tillfällig besöksadress året ut!)
Aspholmsvägen 3

Postadress:
Karlsgatan 28

Se fliken "Kontakt" för mer information om kansliet.

OBS! Under augusti råder begränsad åtkomst i och med uppstarten!

E-post:  kansli@agforebro.se
Telefon: 070-611 83 53 (Telefontid måndag-torsdag kl. 10-12).
AGF deltar på ActionRun!
2016-08-25 10:49
Vår lagtröja under loppet!

Vi behöver din hjälp att heja fram AGFs lag på ActionRun!

På lördag genomförs andra upplagan av ActionRun i Örebro, en tuff hinderbana i stadsmiljö, 7,5km lång och 35st hinder. I år har AGF antagit utmaningen och deltar med ett lag som representerar föreningen, en härlig mix av 11st gymnaster och ledare i olika åldrar! (Thomas L, Niklas S, Viktor J, Kalle E, Madde A, Gisela, Märit, Maria E, Amy, Carro M och Alexandra O).

AGF har starttid kl 14:53 från Våghustorget, tidpunkt för målgången är mer oklar men vi avslutar med det beryktade rullbandet på Stortorget.

Laget är grymt taggat och ser fram emot tävlingen på lördag. Hejaramsor och glada tillrop kommer stärka motivationen och förbättra prestationen. Lagets motto är att ”Starta som ett lag och gå i mål som ett lag” och ambitionen är att ha roligt tillsammans.

ActionRun i Örebro: http://actionrun.se/orebro/

Bansträckning och hinder: http://actionrun.se/orebro/banan-orebro/

Hoppas du har möjlighet att komma och heja.

Vi ses på lördag!

Gällande höstterminen 2016!
2016-08-24 13:01
Just nu är det många som hör av sig med frågor gällande att börja med gymnastik under höstterminen. Se nedan punkter för mer information.

- Om du är intresserad av en plats är steg 1 att fylla i en intresseanmälan.

Vi har många barn i kö och för att ha chans på plats krävs en intresseanmälan.

- Viktigaste aspekten för att kunna starta nya grupper är nya ledare. Notera därför i intresseanmälan om det finns intresse från er som föräldrar att engagera er som ledare se här för mer information.

- Frågor via mail besvaras löpande så fort som möjligt.

- Information/platserbjudanden mailas ut när vi vet vilka platser som finns tillgängliga, tillgängligheten av platser är beroende på åldrar/grupper och varierar.

// Niklas

Introutbildning för barnledare 4 sep!
2016-08-24 13:00

AGFs introduktionsutbildning är till för nya ledare och de ledare som ännu inte gått den. Ett bra tillfälle att lära sig om gymnastikens grunder och hur det är att vara ledare i föreningen.

När: Söndag 4 september 13.00 – 16.15

Var: Eklundaskolan, Hagmarksgatan 1-5

AGF bjuder på frukt i pausen!

Klicka här för inbjudan och hur ni anmäler er!

- Om du har ett barn med erfarenhet av gymnastik som är fr. 8 år och som du tror orkar vara med som ”demogymnast” (vara med och visa övningar, jobba i redskapsbanan, låta ledare öva på att passa/ta emot) så ta gärna med henne/honom. Skriv med det när du anmäler dig till utbildningen.

Sista anmälningsgdag: Onsdag 31 augusti  (ser ni detta senare och är intresserade, hör av er!)

Övrig information:

- Det är träningskläder på som gäller, då vi ska vara fysiskt aktiva stora delar av dagen.

- Tag med papper och penna samt vattenflaska.

Du kanske känner någon mer som vill bli ledare i AGF tillsammans med dig eller vara med och starta en grupp?

Den här kursen kan vara det perfekta tillfället.

Kontakta kansliet om ni är intresserade och har frågor. Fler ledare = Fler barn blir glada för att de får chansen att börja gympa i AGF!

Välkommen till en utvecklande och rolig utbildning!

Höstens LEDARDAG 20 augusti!
2016-08-10 10:00
Kollage från Ledardagen i våras - det blir lika kul nu!

Alla föreningens ledare välkomnas till Ledardagen 20 augusti!

Nu är det nära terminsstart och traditionsenligt innebär det även Ledardag! En rolig och viktig dag där vi samlar så många av föreningens ledare som möjligt och träffas och tar del av spännande material och framförallt utbyter erfarenheter och lär känna varandra!

OBS! Ny starttid. Mingel 09.30 , programstart 10.00!

Klicka här för att se inbjudan och all information om anmälan osv!

Vi ses den 20:e augusti!

AGF-Sommarläger vecka 31!
2016-07-25 11:00
Sommarläger på Oscaria vecka 31!
Under vecka 31 kommer AGF-Sommarläger att genomföras. Nu är inbjudan ute och det är bara att anmäla sig!

Sommarlägret är likt föregående år uppdelat i tre olika pass: Förmiddag, Eftermiddag och Kväll. Se respektive inbjudan för när gymnaster för just din grupp är inbjudna.

Klicka nedan för att komma till inbjudan för respektive läger:
(Om länkarna strular, gå via dokumentfliken)

- FÖRMIDDAGSLÄGRET

- EFTERMIDDAGSLÄGRET

- KVÄLLSLÄGRET

Hoppas vi ses i hallen vecka 31!