#AGF_OREBRO

Stolt gymnastiktradition sedan 1917

- GLÄDJE - GEMENSKAP - UTVECKLING -

Träna gymnastik i AGF

Anmäl intresse till Höstterminen 2016 »
Anmäl intresse för att Bli ledare i AGF »
Anmäl intresse för att starta Ny träningsgrupp i AGF »

KANSLI (OBS! Ny tillfällig adress året ut!)
Aspholmsvägen 3
(1 trappa upp)

OBS! SEMESTERSTÄNGT VECKA 26-29!

E-post:  kansli@agforebro.se
Kansliet har semesterstängt!
2016-06-27 10:10
Kansliet är semesterstängt under vecka 26, 27, 28, 29 när Niklas är ledig.

Det går bra att maila in frågor och funderingar under tiden men alla ärenden behandlas först efter semestern (telefon nyttjas ej under semesterperioden).

För att läsa "Sommarbrevet" med diverse information - klicka här!

Notera även att kansliet har flyttat medan Idrottens Hus renoveras.

Ny adress för kansliet under resten av 2016 är:
Aspholmsvägen 3
(1 trappa upp)

HA EN TREVLIG SOMMAR ALLIHOP!

AGF-Sommarfototävling 2016!
2016-06-27 10:00
Hedda vann 2015 bland många härliga bidrag!

Vi kör vidare med sommarsuccén, nu lanseras "AGF Sommarfototävling 2016". Pågår till 10 augusti!

Ta sommarens bästa gympabild och vinn AGF-priser (Handdukar, Vattenflaskor och Strumpor finns i vinstpotten!

Tävlingsperiod: Måndag 27 juni -  onsdag 10 augusti.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar, aktiva som ledare och föräldrar i AGF.

MMS:a in din ”BÄSTA SOMMAR GYMPABILD” till 070-611 83 53. Skriv namn och gärna en hälsning vart bilden är tagen om det är på någon särskild plats exempelvis! (Max 3 bidrag per person under sommaren).

Bilder publiceras på AGF’s Instagram löpande under tävlingens gång, samt i kollage på hemsidan efter avslutad tävling.

Pristagarna presenteras på ledardagen 20 augusti samt på hemsidan, Facebook och Instagram såklart.

OBS! AGF förbehåller sig rätten att använda samtliga insända tävlingsbidrag.

Glöm inte att följa AGF på Instagram @agf_orebro

Ha en bra sommar och fota på!

AGF-Sommarläger vecka 31!
2016-06-15 11:00
Sommarläger på Oscaria vecka 31!
Under vecka 31 kommer AGF-Sommarläger att genomföras. Nu är inbjudan ute och det är bara att anmäla sig!

Sommarlägret är likt föregående år uppdelat i tre olika pass: Förmiddag, Eftermiddag och Kväll. Se respektive inbjudan för när gymnaster för just din grupp är inbjudna.

Klicka nedan för att komma till inbjudan för respektive läger:
(Om länkarna strular, gå via dokumentfliken)

- FÖRMIDDAGSLÄGRET

- EFTERMIDDAGSLÄGRET

- KVÄLLSLÄGRET

Hoppas vi ses i hallen vecka 31!

// Niklas
Svenska mästare i truppgymnastik!
2016-06-12 17:07
USM i Täby 2016
Gymnaster och ledarna för TeamGym Örebro, ett sammarbete mellan ÖGF och AGF, tog guld vid helgens ungdoms-SM i truppgymnastik som gick av stapeln i Täby.

Under hösten 2015  startades ett samarbete mellan pojktrupper från respektive förening med målsättning att få ihop ett lag som kan tävla på ungdoms-SM 2016.

Engagemang och hårt arbete från både gymnatser och ledare banade vägen för en grym prestation i en spännande final. Med en totalpoäng på 40,5 var det tillslut TeamGym Örebro som tog hem det åtrovärda guldet.

Lyssna även på radioprogrammet Förmiddag i P4 Örebro från 13/6 som uppmärksammade USM guldet. Intervjun med Peter Moström (AGF) och Sandra Östlund (ÖGF) startar 3:08:28 in i avsnittet.

Stort grattis till våra fantastiska gymnaster och ledare, vi är grymt stolta över er!
Englatruppen på USM!
2016-06-12 17:00
Bra jobbat på USM!
Under helgen 11-12 juni var ett gäng från Englatruppen och tävlade på USM i Täby. Tjejerna stod för en bra insats och det blev en 13:e plats till slut.

I kvalet stod tjejerna för en kanoninsats på tumbling, ett härligt fristående och bra hopp på trampett om ack några missar och en domarkontrovers. Det blev till slut en 13:e plats i kvalet och dessvärre ingen final. Riktigt bra jobbat ändå av alla gymnaster och ledare, och ytterligare ett härligt gympaäventyr tillsammans!