BJJ Nybörjarintag HT 2016

Affiliering under Jorge Santos BJJ JSBJJ
2016-03-28 05:18
Professor Jorge Santos

Från och med mars 2016 så är vi officiellt affilierade under Jorge Santos bjj, JSBJJ.

Professor Jorge Santos flyttade från Porto Alegre i Brasilien till Dublin Irland 2011 för att starta sin egen bjj klubb. Jorge har första dan på sitt svarta bälte och har under sina 16 år i sporten hunnit med många internationella tävlingar. Hans klubb är ansluten till ibjjf vilket gör att de bälten vi får graderade genom honom även de ansluts till ibjjf genom hans klubb.

Vårat samarbete med JSBJJ började genom att vår huvudinstruktör Peter Andersson besökte Dublin, Irland i September 2014 där Peter deltog på flera träningar.

Kvalitén på träningarna och den härliga miljön väckte intresset för att bjuda in professor Jorge Santos till att hålla ett seminarium hemma på våran klubb. Detta var något som Jorge gärna gjorde och i December 2014 höll vi vårat första seminarium. Vid detta seminarium blev även Peter Andersson graderad till blått bälte.

Våren 2015 besökte Peter Andersson tillsammans med Artur Wolak Dublin för att träna och lära känna JSBJJ ytterliggare. Under besöket så lyckades duon bla med konststycket att genomföra 5 träningar på ca 24 timmar.

På plats i Dublin så las planeringen för att genomföra nästa seminarium i Sundsvall, vilket skedde i oktober 2015. Under detta seminarium så graderades Peter Andersson till lila bälte och Artur Wolak, Michael Gerdsdorff, Tariq Amiri, Timo Lainio till blått bälte.

Nästa seminarium sker nu den första april tom den tredje.

BJJ Seminarium #3 med Jorge Santos
2016-03-17 10:10
Jorge Santos
Den första till tredje april kommer vi hålla vårt tredje seminarium med vår professor Jorge Santos.  Jorge har första dan på sitt svarta bälte och har stor tävlingsvana då han ofta är ute runt om Europa och tävlar.

Denna gång så erbjuder vi andra klubbar att ansluta under lördagens två träningspass för att knyta nya kontakter samt dela med oss av möjligheten att träna med ett bevisat duktigt svartbälte, vilket är sällsynt här i norr.
Vårtermin 2016
2016-02-19 10:58

Vårterminens löpande nybörjarintag för 2016 börjar måndag den 1 Februari och kommer att pågå månaden ut.
Vi tränar måndagar och onsdagar 17.30 till 19.00 i källaren i sporthallen, ingång från Universitetsallén.
Vi har en åldersgräns på 16 år och första tre träningarna är gratis.

Har du ingen gi så dyk upp i oömma kläder gärna långärmat och långa byxor.

Sundsvalls Budoklubb, 24/08 15:27
Sundsvalls Budoklubb, 01/07 11:03