Träning vinter 2016/2017
Under vinterhalvåret tränar flickor födda 09/10 inomhus i Wihlborgs arena kl 9-10 på söndagar.

Vill du komma och provträna tar du med dig vattenflaska och bra skor att springa/spela i.

Välkomna!

Träningskläder - uppdatering
2017-01-19 10:08
Hejsan,

Ni som vill beställa träningskläder kan mejla er beställning direkt till maria.thelin@telia.com utan att använda något beställningsformulär.
Hela utbudet ser ni på Stadiums sida (länk i tidigare nyhet)

Sista datum för beställning är 31/1 2017

Ni som redan har beställt via formulär behöver inte beställa om.
/Maria
Träningskläder & sista träningen & nya ledare
2016-12-06 09:02
Träningskläder:
Den 4/12 fanns det möjlighet att prova storlekarna på träningskläderna. Vi kan väl konstatera att de är stora i storlekarna.

Även om laget inte är redo att lägga beställningen riktigt än, då sponsringen inte är klar, kommer jag att lägga upp beställningssedeln redan nu. Den kommer att ligga på min OneDrive för åtkomst. Ingen brådska - jag återkommer när det närmar sig.

Info om kläderna och sortimentet: http://www.stadiumteamsales.se/lb07/fotboll#

Sista träningen:
18/12 är sista träningen för i år!
Vi ses igen den 15/1

Nya ledare:
Som ni kanske har sett har laget fått in nya friska krafter på ledarsidan. Vi säger välkomna till Linda (Caroline), Kristina (Alicia), Gabrielle (Molly M) och Petter (Hanna)!

/Maria, Linda, Hampus och Julia

ps. är det någon som vill hjälpa till i laget och jobba med sponsringen (fixa beställningar/kontakter mm) är ni väldigt välkomna att höra av er till Maria
Knatteserie höst 2016
2016-08-10 14:30
Här kommer information som jag fått mejlad angående knatteserien. Ni kan även läsa mer på http://www.cumap2.se/cup/hollviken_knatteserie_20165663.htm.
/Maria

Hej Knatte serie deltagare,

Lite information och önskan om Er hjälp inför starten söndag 28 augusti.

Som ni ser i bifogat anmälda lag, så blir vi fler lag och föreningar i samtliga klasser i höst.

-          Såklart kul med ännu lite fler och nya lag!

Vi kommer spela på totalt 9 planer:  7 konstgräsplaner (samma som i våras) och 2 gräsplaner under höstens 5 omgångar.

Vi lägger 1 ny gräsplan (Plan 9) på gräsyta bortom konstgräsplane, mot villorna..

Notera höstens 5 spelomgångar: 28/8, 11/9, 25/9, 2/10 och 16/10.

Vi kör 2 veckor i rad vid datum 25 september och 2 oktober

-          Detta beror på att idrottsplatsen är bokad för Tjejcupen helgen 8-9 oktober.

Så  vi kör då 2 veckor i rad för omgång 3 och 4 och avslutar serien med omgång 5 den 16 oktober!

Parkering: Parkera gärna vid Sandeplanskolans 2-3 parkeringar och ta bakvägen in via grinden till Höllviken IP.
Vi har stor parkeringsbrist uppe vid klubbhuset, så parkeringen vid Sandeplan skolan rekommenderas.

F08-09 spelar eftermiddagar 12.30-15.30