Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer
Fyrmanna

Fyrmannavolleyboll är en del av Svensk volleybolls utbud av spelformer.

Fyrmanna är indelat i olika nivåer (levels) i syfte att vara tillgängligt för både nybörjare och mer avancerade spelare och lag.

Indelningen möjliggör spel, oavsett ålder och erfarenhet, på en nivå som är utvecklande för alla. Målsättningen är att det ska bli fler jämna matcher samtidigt som sporten både ska kunna locka nya spelare och få redan invigda att inspireras ännu mer.

Level 4-7 är fyrmannavolleyboll och är en fortsättning på Kidsvolley som utgör level 1-3.

Fyrmanna spelas som regel upp till och med det år spelarna fyller 14 år. Men det finns inget som hindrar en förening att arrangera en fyrmannaturnering för äldre deltagare. Med fördel kan pojkar och flickor spela både tillsammans och mot varandra.

KFUM Jönköping vann Fair Play-priset vid Fyrmannafestivalen.
2017-01-06 22:02

Fyrmannafestivalen i Habo 3-4/1:

Efter två dagars spel där KFUM Jönköping hade fem lag med i tre olika klasser (level 4, 5 & 6) kunde vi summera årets fyrmannafestival i Habo. Som vanligt klarade sig våra lag bra och vi hade lag med på prispallen i level 5.

Roligast av allt var dock att våra spelare alltid sköter sig förstklassigt och det gick inte obemärkt förbi från arrangörens sida.

Nedanför kan ni läsa text som är tagen från Habo Wolleys hemsida;

Fair Play-priset till KFUM Jönköping
Efter mycket övervägande fram och tillbaks föll till sist tävlingsledningens beslut att den förening som fick äran att motta Fair Play-priset var KFUM Jönköping. Jönköpingslagen hade turneringen igenom ett mycket gott uppförande och bemötande både inom lagen, mot motståndare och inte minst mot domare. Förutom Fair Play-pokal fick även samtliga lagledare i KFUM Jönköping varsitt ex av Klas Östbergs bok ”Barnidrott – Ingen lek” för att få fortsatt inspiration att bedriva bra verksamhet.

Alla tre KFUM-lag till semifinal i 3-Kungaslaget
2016-10-30 18:55
Nu i helgen spelades 3-Kungaslaget i Kungälv. En stor Volleybollturnering för ungdomslag som vi skickade tre lag till i klassen fyrmanna Level 5.

Efter första dagens gruppspel stod det klart att alla tre KFUM-lag tog sig till A-slutspel och semifinalerna. Hur slutade det då? Jo i finalen på söndagen knep KFUM 3 guldet före Floby och KFUM 1 tog bronset i en hård match mot kompisarna i KFUM 2.

Alla tre KFUM-lag bland de fyra första i resultatlistan alltså. Vilken kanonturnering av våra superduktiga killar och tjejer.