Stöd RIS IBK via:
Herrlaget
Rotebro Söker Fler Hjälpande händer till A-lags Matcherna!
2016-04-27 18:32, Herrlaget
Rotebros Herrar har på sju säsonger klättrat från Div 5 till att nu debutera i Allsvenskan! Under denna resa har även evenemangen runt matcherna vuxit och till nästa år behöver vi fler människor som kan hjälpa till under matcherna.
Välkomna tjejer födda 2005 och 2006 som vill börja spela innebandy!
2016-04-24 11:55
Rotebro Innebandyklubb är den största föreningen i norra Sollentuna. Vi har ca 550 medlemmar och ett 90-tal ledare. Vi har innebandygrupper för nästan alla åldrar från herrlaget som just gick upp i Allsvenskan och damlag, ner till pojk- och flicklag i knatteverksamheten.
Vi har dock inget lag för tjejer födda 2006 – men vi tänker starta ett nu!
Damlaget
Viktor Johansson ny Damlagstränare - "Det finns ett bra "go" i gruppen"
2016-04-22 13:11, Damlaget
Viktor Johansson heter Damlagets nya tränare. Han har redan gjort sin första match med laget och till helgen väntar Kvarnen Cup, läs mer om Viktor och hans tankar kring hans första tid i föreningen!
Damlaget
Intervju med Carl Schwieler - ny sportchef för Damlaget!
2016-04-21 16:35, Damlaget
Igår tog vi ett snack med Herrlagets nya sportchef Jesper Ärlerud. Vi har självklart även tagit tagit tempen på Damlagets dito, Carl Schwieler!
SM-finalerna
2016-04-20 20:39
Vi hade en egen läktarsektion
Fantastiskt kul att se hela 400 spelare, ledare och föräldrar från föreningen delta i denna föreningsaktivitet! Vi hade spelare ändå ned i de yngsta åldrarna upp till seniorlag vilket skapade en härlig blandning och roliga träffar med varandra på läktaren.
Herrlaget
Intervju med Jesper Ärlerud - ny sportchef för Herrlaget
2016-04-20 16:51, Herrlaget

Som vi tidigare har berättat har föreningen tillsatt sportchefer till både Dam- och Herrlaget,  vi tog ett snack med Herrlagets sportchef, fd. ordförande Jesper Ärlerud.