Huvudsponsorer
Herrlaget
Hemmapremiär i Allsvenskan
2016-09-24 15:00, Herrlaget

Äntligen är det dags för hemmapremiär i Allsvenskan. På Söndag i Sollentuna Sim & Sporthallen så väntar ett nykomlingsmöte där anrika Umeå City IBK gästar.

Klä er i blått och visa er sanna färg!

Medlemmar (Ledare och ungdomsspelare) med Rotebrokläder går in gratis.

Damlaget
Damlaget presenterar Tyskt nyförvärv.
2016-09-24 14:14, Damlaget
Damlaget har nöjet att presentera ett av våra nyförvärv Lisa Hansel från Dresden i östra Tyskland.
Mattias Mikulski fokuserar på yrkeskarriären
2016-09-22 22:00

Efter tre år i Rotebro IBK, där han verkat med stort engagemang och startat och drivit ett framgångsrikt arbete, kommer Mattias Mikulski avsluta sina uppdrag i föreningen. Mattias känner tyvärr att han inte har den tid som krävs för kombinera rollerna med sin yrkeskarriär. Under sina år i föreningen har Mattias bland annat skapat konceptet Talangutveckling och startat upp Juniorkommittén. Vi i styrelsen vill å hela föreningens vägnar tacka Mattias för hans fina insatser och önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär.

Klubben kommer självklart att fortsätta driva det viktiga arbete som Mattias lett. Redan imorgon (fredag) startar Talangutvecklingen. Juniorkommittén fortsätter sitt arbete, bl a genom att ta in nya spjutspetsar. Arbete pågår just nu med att tillsätta en ny ordförande för Juniorkommittén, mer info om det kommer.

Kick-off Knatteligan 24 september
2016-09-20 13:00
Lördagen den 24 september ordnar klubben kick-offen för Knatteligan, matcherna för våra allra yngsta lirare, på uppdrag av Stockholms Innebandyförbund. Då blir det fullt med matcher i både Gamla och Nya Rotebrohallen för killar och tjejer 7 och 8 år.

Välkommen att titta på underhållande innebandy med våra allra yngsta förmågor!
DM-arrangemang
2016-09-12 14:15
Under helgen spelades DM gruppspel för HJ och DJ i Nya Rotebrohallen, ett arrangemang vi blev tilldelade av Stockholms Innebandyförbund.

Under lördagen spelades en HJ-grupp och på söndagen två DJ-grupper.
Det var mycket folk på plats och vi fick totalt se 18 matcher. Våra egna lag presterade bra med både HJ och DJ vidare till kvartsfinal, grattis!

Ett extra tack till Dam och DJ som tog hand om arrangemanget med sekretariat och fiket.
Tjejkickoff 2016
2016-09-05 09:42
Igår var det 2016 års Tjejkickoff. Ca. 55 tjejer, från DJ ner till Flickor 08 var med på årets tjejkickoff, i och utanför Rotebrohallen.
Veteraner, 24/09 16:23
Herrlaget, 24/09 15:00