Flickor 06
Välkommen till Flickor 06 IFK Kristianstad

Träning inför beachhandboll
2017-05-10 16:58

Tisdagen den 23 maj kör vi igång med träning inför beachhandbollen. Vi kommer att hålla till på sandplanen vid Slättängsskolan och träningen är 19:00 till 20:00 på tisdagar fram till och med midsommarveckan. Nu börja vi ladda inför Åhus!

//Tränarna

Slutet på säsongen
2017-04-02 20:01

Vi närmar oss slutet på säsongen och vår sista sriematch är nu på lördag den 8 april i Lund. Matchen startar 09:30 i Tunahallen och vi har kommit överens om att spela 3x20 minuter så det blir en lite längre match. Samling 09:00 ombytta och klara i Tunahallen.

Måndagen den 10 april kör vi sedan sista träningen innan vi tar paus fram tills det är dags för beachhandbollträning i slutet av maj eller början av juni. Vi återkommer med mer info kring det när det närmar sig.

Som vi skickat ut på SMS blir det ingen träning nu på torsdag pga att en stor del av laget skall vara fanbärare, mer info kring det finns i separat nyhet från Sofie. Imorgon måndag (3 april) kör vi träning som vanligt i Slättäng.

Hälsningar,

Tränarna

Fanbärare 6/4
2017-04-02 10:11
På torsdag är det IFK-match och vi är fanbärare.
Elsa, Alice R, Agnes, Alma, Thea, Malva, Ella, Rebecka F samlas kl 18.30 i entrén.
Glöm inte skriva fanbärare i kallelsen!
Mvh Sofie ☺
Lundaspelen
2016-12-21 21:47

Lundaspelen

Vi närmar oss Lundaspelen och här kommer lite allmän info.

Ditresa den 27/12, vi kommer att åka gemensam buss till Lund och avresa är 06:00. Samling 05:50 utanför Arenan.

Hemresa den 29/12 sker på egen hand. Tidpunkt beror på hur långt vi går i slutspelet.

Första matchen startar 09:06 i Victoriastadion. Spelschema för övriga matcher hittar ni under följande länk: http://res.lundaspelen.com/2016,sv/team/10417824/matches

Vi kommer att bo på Engelska skolan i södra Lund tillsammans med alla övriga IFK lag.

Lite saker som man behöver packa med sig:
Luftmadrass, sovsäck (alt. Täcke och lakan) och kudde
Matchväska

Matchställ
Vattenflaska
Matchskor
Handduk
Hygienartiklar
Underkläder och ombyteskläder
Fickpengar
och viktigast av allt ett glatt humör!

Feffe och Christian kommer att bo över med tjejerna och vara med under hela tiden, Lasse kommer att vara på plats delar av cupen. Dessutom kommer en mamma att sova över varje natt som en extra trygghet för tjejerna.

Är det något vi missat är det bara att höra av er. I övrigt hoppas vi så klart ni föräldrar kommer och hejar på när ni har möjlighet.

OBS, ingen träning imorgon torsdag om det är någon som missat det!

GOD JUL önskar Tränarna!

Huvudsponsorer