Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer
Välkommen att spela KidsVolley i Taberg

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor mellan 6 och 9 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Nivåanpassat spel

Det finns tre nivåer i kidsvolley, level 1, level 2 och level 3 där det är kunskaper mer än ålder som styr. I början spelar barnen på level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid med lite mer att tänka på i spelet.

Kidsvolley handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

I tabersskolan träffas vi på onsdagar kl. 17.00 och spelar Kidsvolley level 1-3.
Barn i årskurs F-3 är välkomna att testa världens bästa sport för barn.

Ledare är Viktoria och Peter Björnström, Jenni och Tuomo Vartianen.

Vi kör inte på skolloven men övriga veckor mellan v.3 och v.17 vt 2017.

Vill ni veta mer, hör av er till Viktoria, viktoria.bjornstrom@gmail.com.
Sön 19/3 10:15
Sön 29/1 10:00