VÅRA SPONSORER
 
 
 
Välkommen till All Star Gymnastics

Vår förening startade 2014 med 16 gymnaster. Idag är vi över 500 medlemmar. I vår förening är glädjen det viktigaste, både om man tränar för att det är kul att röra sig någon gång i veckan - eller vill nå elitnivå som vår svenska mästarinna Marcela Torres. Gymnastens egen vilja och målsättning är avgörande och i vår förening är man en stjärna oavsett nivå och inriktning. 

Hos oss finns Bamsegympa och lekfull motorisk träning för de yngsta, kvinnlig artistisk gymnastik på olika nivåer (i vår Teen Stars-grupp kan man börja även om man aldrig tränat förr) och från september 2016 även Parkour och Tricking. Hur mycket och hur ofta man tränar avgör gymnasten själv. 

Vill du bli en av våra stjärnor? Välkommen till oss! 
Kontakta vårt kansli på info@allstargymnastics.se eller gör en intresseanmälan här på hemsidan.

KONTAKT:
All Star Kansliet 
072-178 47 02 (Telefontid 10:00-14:00 måndag - onsdag)

Vi välkomnar Oksana och Vitalijs i vår tränargrupp!
2017-02-13 16:07
Nya tränare i vår förening: Vitalijs och Oksana
Vi har fått två nya ansikten i vår tränargrupp. Många av er har säkert redan träffat dem - och tränat med dem - men nu är det dags för en kort presentation och ett mer officiellt välkomnande  av Oksana Lokaichuk och Vitalijs Kardasovs!

Oksana kommer från Ukraina, där hon både har egna imponerande tävlingsmeriter och en gedigen utbildning, bland annat som Master of Sport i f d Sovjetunionen, och har tränarutbildningar i kvinnlig AG på högsta nivå. Hon har egna landslagsmeriter, och har också en dotter som ingått i Ukrainas landslag. 
Till Sverige kom hon 2012 - Oksana talar som ni märkt utmärkt svenska - och har tidigare tränat gymnaster i Sollentunagymnasterna, Ekerögymnasterna och Hammarbygymnasterna. 

Vitalijs kommer från Lettland och flyttade till Sverige 2016 där hans flickvän tidigare tränade med All Star Gymnastics. Ett bra skäl alla dagar... men särskilt roligt att skriva dagen före Alla Hjärtans Dag!  Nu väntar Vitalijs på svenskt personnummer för att sedan kunna börja plugga svenska. Det är dock inget fel på hans engelska, eller på hans uttrycksfulla kroppspråk som tränare, det syntes och hördes bra vid besöket i Åkeshovshallen i lördags där duon tränade Mini Stars Black. Många leenden och skratt hos gymnaster och tränare (och många som fick ringa i klockan denna dag!).
Han har också rejäla tävlingsmeriter själv, bland annat vinster i hopp i World Challenge Cup både 2015 och 2016. Han säger själv om sin nya roll i ASG: - Mitt mål som tränare här är att göra allt jag kan för att gymnasterna ska utvecklas så bra som möjligt och nå goda resultat!

All Star Gymnastics är väldigt glada över att nu ha er båda i vårt tränarteam, Oksana och Vitalijs!
Snart är det sportlov, vi anordnar självklart läger!
2017-02-09 14:18
Nu är det dags för ett läger till i House of Stars. Denna gång blir det i tre dagar men samma lyckade upplägg som tidigare. Begränsat med platser så först till kvarn....
Bokning sker via vår DIREKTANMÄLAN här till vänster på sidan.

Hoppas vi ses!!
Ny träningsoverall
2017-01-17 11:49
Nu finns det nya All Star Gymnastics-kläder att beställa av GympaSport! Klicka HÄR för att komma till All Stars produkter
Vi har tagit fram en vit jacka och två olika svarta byxor att ha till och från träning, under uppvärmning eller vid andra tillfällen! Den finns i både dammodell och unisexmodell i de större storlekarna och i unisexmodell i de mindre storlekarna. Byxorna finns i två modeller. Det finns en rymligare byxa som är i samma material som jackan och en byxa som är mer av typen träningstights. Det är bara jackan som har ASG-loggan på sig. All information finns på GympaSports hemsida. Där finns bra storleksguider och information om priser och paketpris. Man kan också kontakta GympaSport eller kansliet om man önskar prova storlekar.
Jullovsläger - Parkour & Tricking
2016-12-30 15:18

Ni har väl inte missat att vi anordnar läger under de olika loven som infaller under året?

Läger har blivit lite av vår specialitet. Vi tycker om att att anordna event så att så många som möjligt ska få kunna delta. Vi får mycket bra feedback från både barn och föräldrar och vi märker hur kul barnen har under dessa dagar fyllda med rolig träning och andra aktiviteter. 

Ni kan läsa i vår nyhet från igår att vi just nu håller läger för gymnaster på elitnivå med två mycket erfarna och framgångsrika tränare från Ryssland. Vi har även precis haft ett läger för ett 20-tal unga gymnaster i vår egna hall i House of Stars i Vinsta och nu är det dags för ett nytt läger för de som vill testa och träna PARKOUR. 

Barnen har möjlighet att testa och träna PARKOUR & TRICKING under två dagar.Vi tar emot barn från 7 år upp till 15 år och vi har några plaster kvar.
Först till kvarn.... snart stänger vi bokningen!:)

Mer info finns i den bifogade filen och anmälan görs här: http://www.allstargymnastics.se/form/?ID=27634

Internationella topptränare i Åkeshovshallen under julhelgen
2016-12-29 15:00
Ryska landslagstränarna Olga och Gennadi tränar gymnaster från ASG och HG i Åkeshovshallen.
I mellandagarna är det som vanligt full rulle i Åkeshovshallen - men ändå inte riktigt som vanligt. För All Star Gymnastics arrangerar träningsläger med främmande på högsta nivå. Två landslagstränare från Ryssland: Olga Bulgakova, ansvarig för juniorerna, och Gennadi Elfimov, seniortränare i det ryska landslaget sedan många år tillbaka, ansvarar för träningsinnehållet. I hallen tränar de nu 17 ASG-gymnaster och ett tiotal gymnaster från Hammarbygymnasterna. Tolkhjälp behövs, eftersom ingen av dem talar engelska - men kroppsspråk funkar också som komplement! ASGs ledare Marijam Azizuddin, Sergej Rumbutis och Oksana Lokaichuk tolkar åt Olga och Gennadi och får tillsammans med övriga tränare från HG och ASG en bra fortbildning då gymnasternas olika förutsättningar ska utvecklas vidare.

Träningen genomförs föreningsblandat i tre grupperingar; ungdom/junior/senior, och det verkar alla nöjda med. Den här veckan är det de äldre gymnasterna från ASG och HG som får möjligheten att lära sig lite från dessa topptränare. Nästa vecka kommer även våra yngre gymnaster från Mini Stars Black få delta på samma sätt.

- Är det stor skillnad på träningen?
- Nej, det tycker jag inte direkt, svarar Hammarbys Agnes Åkerman - men det är roligt. Och Wilma Lübcke och Cecilia Wrangdahl från ASG håller med: - Man får tips och det är kul!

Sara Rumbutis, som känner de båda tränarna sedan länge, säger: - Det är väldigt roligt att vi kan genomföra träningslägret trots att vi sent fick reda på att Åkeshovshallen skulle hålla stängt fram till 15 varje dag! Och särskilt roligt är det att inte bara våra egna utan också Hammarbys gymnaster får den här möjligheten att träna med världstränare som Gennadi och Olga.  - Vi hoppas kunna arrangera fler träningsläger med Olga och Gennadi längre fram, och i bästa fall har vi bättre möjligheter att bjuda in ännu fler föreningar då, avslutar Sara. 

(Vi kommer att lägga in fler bilder på ASGs Facebooksida!)