Huvudpartners Ungdom 2016
Välkommen till Landskrona BoIS P13

Inställd match lör 25/3
2017-03-24 20:16

Tyvärr tvingas vi ställa in matchen imorgon lördag 25/3 pga. sjukstuga.

Forza randigt!

Kalendern uppdaterad!
2017-03-22 20:28

Kalendern är nu uppdaterad med allt som sker fram till mitten av augusti och notera sommaruppehållet v.26-v.29

Vi är tacksamma om ni så fort som möjligt informerar om ni redan nu vet förhinder till någon av seriematcherna eller de tre cuper som är inplanerade. Speciellt viktigt är Kronborg Cup i Danmark (11-13 augusti) då vi för planering måste veta antalet tillgängliga spelare.

Matchreferat - Träningsmatch sön 19/3
2017-03-17 20:50

Matchreferat:

Skillnaden mellan 3 st 11-manna matcher ihop och 40 st märktes tydligt i helgens träningsmatch mot ett riktigt bra Kullavägens BK.

Matchen började med att vi blev tillbakapressade då vi inte riktigt kom underfund med deras 4-2-2-2 formation och de rann igenom vid ett flertal tillfällen. Sen plötsligt på en kontring så lyckade vi göra 1-0 och då ändrade matchen karaktär där vi förde spelet en period, dock lyckade de kvittera till 1-1 innan pausvilan. Den andra halvleken startade ok med lite chanser åt båda hållen men sedan började orken tryta och motståndarna tog över mer och mer. Slutresultatet skrevs till förlust med 1-4 vilket kanske var något mål för mycket men vi får vara ärliga och erkänna att vi mötte en bättre och mer samspelt motståndare.

Dock väl kämpat av hela laget och även en förlust kan föra något gott med sig då vi i alla fall vet var vi behöver träna mer på...:-)...

Forza randigt!

Tränarna P13

Träningsmatchen till helgen kommer bli ett bra test på var vi står lagmässigt då ett välmeriterat Kullavägens BK står på andra sidan planhalvan. Tänk på förberedelserna, bra mat & sömn är viktigt för att kunna prestera på topp!

Samtliga spelare i truppen är kallade och samling sker 12.45 i omklädningsrum 6, matchstart kl 14.00 på Landskrona IP. Glöm inte ta med svarta strumpor.

Vid förhinder, hör av er till någon av tränarna så fort som möjligt.

Grindslanten lör 18/3
2017-03-16 21:11

P13´s uppgift att hjälpa till med grindslanten fortsätter och som informerades på f-mötet kommer detta sedan övergå till att sälja 50/50 lotter när väl serien börjar.

Lördag 18/3

Samling: 12.30 utanför kafeterian vid KG-planen

Kallade spelare: Dennis, Aki, Lindi, Niro, Martin & Emil

Vidare så ville Mats Gihl (pappa till Melvin) tipsa om Marienlyst hotell om man som förälder tänkt bo över när vi spelar Kronborg Cup i Helsingör (12-13 aug). Vid frågor om detta vänd er direkt till Mats.

Träning imorgon 14/3
2017-03-13 18:51

Träningen kortas ner imorgon då vi ska ha föräldramöte i Gökboet kl 19.00 och som tidigare nämnts obligatoriskt närvaro av minst en förälder på mötet.

Träningstiden imorgon blir 18.00 - 18.50 och därefter kan barnen byta om i lugn och ro och de som vill eller måste (väntar på skjuts) kan sedan komma ner till Gökboet.

Vi ses imorgon och forza randigt!!!