HELGES IF 2017

Helges IF är en ung och snabbt växande fotbollsförening med hemvist i stadsdelen Andersberg i Gävle. Föreningen kom till efter stort tryck från ungdomar och unga vuxna i Andersberg som behövde en egen förening i stadsdelen.

Idag är Helges IF en viktig del av det dagliga livet i Andersberg. En förening för alla i området att vara en del av och känna stolthet över, en stor del av Andersbergs identitet.

Föreningen växer, idag har vi fyra träningstrupper igång, seniortrupp, juniortrupp, pojklag och flicklag, Våra spelare har sin bakgrund från många olika håll, dock i stort sett alla är av utländsk härkomst.

I vårt område så är Gefle IF den stora ungdomsklubben med bra breddverksamhet, men många barn och ungdomar kan av olika anledningar inte vara med i GIF:s verksamhet. Helges IF försöker att fånga upp dessa fotbollsintresserade barn och ungdomar och få med dem i verksamheten, alla får vara med!

För att vi ska få med alla så är det viktigt att vi kan hålla låga avgifter, tyvärr tvingas många familjer att välja bort idrotten p.g.a. dyr utrustning och höga avgifter. I Helges finns möjligheten att jobba ihop till avgiften på olika sätt, t.ex. genom att vara bollkalle på seniormatcherna.

För att få ekonomin att gå ihop så behöver vi allt stöd vi kan få. Med Din hjälp så kan vi göra en stor social insats, Du kan hjälpa till att ge barnen en bra och rolig fritidssysselsättning. Dessutom en identitet att få tillhöra en lokal förening att vara stolt över.

Ny seger för juniorerna
2017-04-20 12:59
Onsdagens returmatch mellan Helges och IK Sätras juniorer slutade med hemmaseger, 2-0 till Helges efter samma siffror i paus. De båda målen kom tidigt i matchen och var bra prestationer av målskyttarna Amiin Abdi och Adnan Rage.
Helges kvar i "femman"
2017-01-19 20:37
G/Hammarby har beslutat att dra sig ur division 4 Gestrikland. Det innebär att Helges IF glädjande  nog spelar i div 5 även 2017! För Helges 2 betyder det att man erbjuds plats i div 6 i år.
Det var många turer i höstas innan Helges degraderades till division 6, Helges hade stor otur med ett flertal resultat i egna och andras matcher, både kvalet för Järbo till div 3 och GGIK:s misslyckande med att besegra Stensätra i kvalet till div 5.
Desto roligare då att beskedet nu kom att Helges IF rättvist blir kvar i samma divisioner som förra året!

Fotboll - Seniorer, 16/06 22:36
Fotboll - Seniorer, 08/05 08:39