FC Rosengård vann med 6-3 och hoppet mot Allsvenskt kval fortsätter
2017-01-16 17:49
I lördags spelade FC Rosengård sin 6:e match i div 1 futsal Södra Götaland i Rosengård SPH. Laget som var på besök var FC Paratodos från Ulricehamn som  tidigare i höstas vann lagens första möte med 6-5 på hemmaplan.
Matchen började tufft för Rosengårds grabbar som begick väldigt många defensiva misstag. Tyvärr prestera de mindre bra i första halvlek som slutade 3-1 till gästerna. I andra halvlek kom FC Rosengård tillbaka med en helt annat attityd eftersom det bara var vinst som gällde för att försätta hoppet mot SFL-kval. Med bra rörelse och en enorm förbättring när det gäller avslut gjorde FC Rosengård en imponerade vändning och matchen som började dåligt slutade 6-3 till Rosengård. 

Nästa helg åker Rosengårds grabbar till Halmstad för att möta Halmstad FK. För att lyckas med chansen till slutkvalet måste Rosengård vinna de två resterande matcherna.

Rosengård mål gjorde av Jhonjairo (3) , Ismael (2) och Hussein (1).
Förlust mot Fågelförs IF
2016-12-19 21:34
FC Rosengård Futsal div 1 spelade i lördags en viktig match. Laget de mötte var ett stark defensivt Fågelfors. Tyvärr presterade inte Rosengårds grabbar samma futsal som i de två senaste matcherna och förlorade mot Fågelfors IF med 5-2. Med den förlusten minskade även chansen att gå upp till allsvenskan 2017. Nu måste laget vinna de resterande tre matcherna de har kvar. 
Enligt tränare Francis Maciel så tappade laget kollektivt helt focus under matchen samt att individuella misstag gjordes, vilket i slutänden kostade en förlust. "Vi ska använda tiden under juluppehållet med att prata med spelarna och rätta till det som behövs och försöka komma igen. Killarna har en stor potential och det är bara att jobba vidare. Dessutom vill vi tacka våra Brasilianska spelare Lasaro Araujo som gjorde sin sista match i lördags och önskar honom lycka till i Brasilien" avslutar Francis Maciel. Rosengård spela igen den 14 januari på hemplan mot FC Paratodos och då är det bara vinst som gäller
Kom och heja på FC Rosengård Futsallag
2016-12-15 10:23
På lördag den 17 december spelar FC Rosengård en viktig match i div 1 södra Götaland.
Matchen börjar kl 14:00 i Rosengård SPH och vi möter Fågelförs IF från Småland som ligger efter oss (2:a) i tabellen . För att kunna fortsäta vår väg mot Allsvenskan futsal behöver vi er support.
Ta med alla nära och kära och kom!
Varmt välkomma!

FC Rosengård vann över Hedbo och tar över seriens första plats i tabellen
2016-12-12 23:40

I söndags spelade FC Rosengård en tuff match på bortaplan mot FC Hedbo ,  matchen blev inte som Rosengård förväntade sig , hemmalaget som har haft mycket problem i sina tre första matcher med stora förluster gjorde det svårt för Rosengårds grabbar. Hemmalaget spelade mycket aggressiv fotboll  och efter 10 minuter skadades två Rosengård spelare som inte kunde återvända till matchen igen . 

Första halvlek slutade 3 -2 till hemmalaget men i andra halvlek så kvittera FC Rosengård med fina insatser av futsalrörelse och slutresultat blev 7-4 till FC Rosengård som nu ligger i toppen av tabellen med 9 poäng. FC Rosengårds mål gjordes  av Lazaro, Jhonjairo, Ezequias,Hussein och Hakim . Nästa helg spelar Rosengårds grabbar en viktig match på hemmaplan mot Fågelförs IF på Rosengård SPH kl 14:00. 


FC Rosengård futsal lag jagar topplats i tabellen
2016-12-09 23:18
Efter den vikitiga vinsten mot Halmstad FK på hemplan kommer FC Rosengård reser upp till Skene för att möta Fc Hedbo i sin tredje match i div 1 futsal södra Götland. FC Rosengårds första match mot Fågelförs IF gav en vinst 6-3, sen det blev förlust på bortaplan mot FC Paratodos 5-6 och förra helgen var den vinst mot Halmstad 5-2 i Rosengård SPH. Enligt tränare Francis Maciel "Den kommande matchen mot Hedbo, kommer att bli väldigt viktig precis som alla de andra  vi kommer att satsa 100% och det är bara 3 poäng som gäller för våra del.  för att gå upp till Allsvenskan inom futsal , måste vi vinnar alla resterande matcher" . FC Rosengård spelar på söndag kl 19:30 i Skene mot FC Hedbo och ni kan se match live här https://puresportslive.solidtango.com/live/fc-hedbo-futsal-fc-rosengard-1917
FC Rosengård vinner topp match mot Halmstad FK
2016-12-03 22:52

FC Rosengård  besegrade Halmstad Futsal Klubb med 5-2 med en övertygande prestation i fredags ​​i Rosengård Sporthall. Laget är nu på toppen av tabellen i division 1 med 6 poäng. 

Efter en förlust den senaste matchen mot FC Paratodos på bortaplan, gick FC Rosengård in i matchen mot  Halmstad FK med ett mind-set att slå tillbaka och spela kvalitativ futsal. 

Vårt lag spelade riktigt bra, både defensivt och offensivt, tog kontroll över matchen redan från början. FC Rosengård tog ledningen med 4-0 efter 18 minuter med snygga mål av Baiano Lima, IFRI Slaouti, Lazaro Araujo och Hakim Gezi. Med en och en halv minut kvar av första halvlek gjorde Halmstad FK 4-1 vilket gav bortalaget en strimma av hopp inför andra halvlek. 

Dock använde FC Rosengård sig av tidigare lärdomar och bromsade spelet i den andra delen. Halmstad FK spelade hårt i försök att rädda matchen men FC Rosengård-spelaren Hakim Gezi gjorde ytterligare ett mål vilket resulterade i ställningen 5-1. Efter det fortsatte en stark defensiv insats, med särskild hänvisning till viktiga räddningar från vår målvakt Mahmud Bakshi som därmed säkrade segern till FC Rosengård. Halmstad FK lyckades göra ett tröstmål i sista minuten, vilket ledde till matchens slutresultat 5-2. 

Laget från Malmö är nu på toppen av den svenska futsalligan division 1. Nästa match är borta nästa söndag 11 december mot FC Hedbo i Västra Götalandsregionens Skene. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Det finns inga nyheter..