Kom och lek fotboll med oss!
Efter att förra året ha kommit igång med flickfotboll i Trelleborgs FF, så kör vi nu vidare för fullt!

I vårt gäng är det glädje som gäller. Vi kombinerar fotbollen med mycket lek. Det är viktigt att alla får vara med.

Du får gärna komma och prova på ett par gånger innan du betalar medlemsavgiften.

Vill du anmäla dig, så gör du det på denna sidan:

Välkommen!

/Ledarna Stefan, Hans, Jessica, Johan M, Henrik. Tommie

Inställd träning söndagen den 26/3
2017-03-23 21:44
All verksamhet på Söderslättsgymnasiet är inställd i helgen pga tävlingar, därmed även vår träning på söndag den 26/3.
Vänskapscup i Skurup 26/3
2017-03-06 21:11
Den 26/3 är vi inbjudna till att spela en vänskapscup i Skurup. Matcher inomhus på konstgräs mot Gislöv, Västra Ingelstad och Höllviken står på schemat. Cupen är mellan kl 14-16. Vi ledare kommer att skicka ut kallelser som man svarar på om man kan eller ej. Denna cup gäller de som är födda 09 och 10. Vi kommer att kalla de 20 spelare som har högst träningsnärvaro. Därefter om någon tackar nej så går frågan vidare.

Till våren har vi även anmält två lag i Höllvikens kamratserie. Vid fem tillfälle träffas man och spelar matcher mot andra lag. Här kommer alla födda 09-10 som vill få chansen att spela match.

Med vänlig hälsning, Ledarna
Träningen inställd 21/2
2017-02-20 13:52

Träningen på Vångavallen tisdagen den 21/2 är inställd.

Med vänlig hälsning Ledarna

In och boka!
2017-02-20 13:31

Förtydligande kring medlems- och träningsavgift
2017-02-05 13:33
Idag delade vi ut fakturorna för årets medlems- och träningsavgifter. De som inte var på dagens träning, kommer att få fakturan hemskickad till sig.

Ett litet förtydligande kring avgifterna:

Medlemsavgiften är samma för alla åldrar.
Sedan tillkommer en träningsavgift. Denna varierar med åldern.

Flickor 5-6 år (födda 12 och 11)
För flickorna som är 5-6 år ingår det en fotboll i träningsavgiften.
Om flickorna vill vara med när det blir match behöver man beställa matchställ och då blir det högre träningsavgiften. I matchstället ingår tröja, shorts och strumpor.

Flickor 7-8 år (födda 10 och 09)
För flickorna som är 7-8 år ingår det matchställ i träningsavgiften. Matchstället måste man ha när vi ska spela matcher, klubben håller inte med matchställ. I matchstället ingår tröja, shorts och strumpor.

I träningsavgiften ingår förutom årets alla träningar och matchställ, även sammankomster som TFF-dagen, TFF-camp samt avslutning.

I avgifterna ingår också en ungdomsförsäkring, som gäller när flickorna deltar i träningar, matcher osv.

Matchkläder kommer att finnas tillgängligt under en träning för utprovning. Sedan beställer vi gemensamt för laget. Vi återkommer med information innan, så att ni vet när utprovningen blir av.

Ni hittar även information här: http://www.sportadmin.se/hemsida/sida/?ID=25919

Ni får givetvis höra av er om ni ha några frågor kring detta, så ska vi hjälpa till!

/Ledarna
Träningen drar igång!
2017-01-05 10:58
God fortsättning till er alla!

Nu är det dags att dra igång med träningen igen. Vi kommer att fortsätta med träning både inne och ute.

Vi drar igång inneträningen den 15/1 kl 11 på Söderslättsgymnasiet.
Troligen börjar vi ute den 17/1, men vi får återkomma kring det. Vädret blir också en faktor här, då vi ställer in om det är allt för kallt. Mer info om uteträningen kommer.

/Ledarna
Trelleborgs FF, 20/02 13:17