Ekerö IK
Badminton
Välkommen till Ekerö IK Badminton
GLÄDJE - ANSVAR - TRYGGHET - RESPEKT - GEMENSKAPEkerö IK Badminton är en sektion i Ekerö IK. Vi erbjuder träning och motionsspel för både barn, ungdomar och vuxna som är nybörjare och för er som spelar på tävlingsnivå.

Vi har nedanstående träningsgrupper:
  • Junior 1 - årskurs 1-5, öppen både för nybörjare och er som spelat förut
  • Junior 2 - årskurs 6-9, öppen både för nybörjare och er som  spelat förut
  • Seniorer - spelar i division 3 och 4 i ett samarbete mellan Ekerö/Botkyrka. Du ska vara över 15 år och ha spelat badminton i ett par år, satsar mot seniorlaget och/eller deltar i tävlingar
  • Motionärer - för dig som är 15-99 år och som bara vill spela för att det är kul utan några ambitioner att tävla eller delta i seriespel, samtränar med seniorer. 

Du hittar träningstider etc. under respektive grupps hemsida.

Har du frågor om Ekerö IK Badminton eller vill anmäla dig till spel så kan du maila till badminton@ekeroik.com.


Alla avgifter såsom medlemskap i Ekerö IK och aktivitetsavgift betalas enligt mailutskick, smat finns synlig på den personliga sida.

Kontakta din tränare, badminton@ekeroik.com eller Ekerö IKs kansli på kansli@ekeroik.com om du har frågor.Uppstartsläger för juniorer 27/8!
2017-08-04 08:26
Söndagen den 27/8 har vi uppstartsläger med Andi 09-15. Passa på och km igång inför terminen och lär känna alla nya inför höstens träningar och tävlingar! Mer info skickas ut separat.
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer