Välkommen till hemsidan för IS Halmia Dam!

Under 2017 spelar vårt Damlag i Div 1 Södra Götaland.

Vi finns på Instagram; följ @ishdam

IS Halmias officiella hemsida hitta du på http://www.halmia.se

Finalförlust!
2016-12-26 08:41

Det blev finalförlust för F17 futsal mot Böljan"igen".

Halmia hade mycket boll och skapade många chanser utan att lyckas överlista Böljans duktige målvakt.

Böljan var effektiva och vann matchen med 4-2 precis som finalen på damsidan.

Nu är Halmias F17 lag kvalificerade till regiongruppspel i Jönköping söndag den 5 februari 2017.

Semifinalvinst och finalförlust!
2016-12-06 08:01

Då har dam och flicklaget spelat sina DM-matcher där damerna var framme i final mot IF Böljan och F17 i semifinal mot Tölö.

Damerna förlorade sin match efter bra och tuff match där Böljan var tryngre och drog längsta strået genom att vinna med 4-2.

Där Halmiatjejerna inte var med i börja av matchen men sedan kom vi igång och hade bra trycka på Böljan i slutet av första halvlek.

Hade inte Böljans duktige målvakt Jasmin Strandberg stått i vägen så hade det sett annorlunda ut.

Sammantaget så vinner Böljan rättvist matchen.

F17 går vidare till final tack vare en stabil seger mot Tölö.

Vi mötte ett stabilt och duktigt Tölö som var välorganiserade och passningsskickliga.

Vi fick bra start på matchen genom att ta ledningen med 1-0 och sedan kom både 2-0 och 3-0 innan Tölö reducerar och då började vi bli både nervösa och för stressiga.

Tölö var nära några gånger att reducera igen men Halmia höll undan och vann matchen med 3-1.

Semifinal och final i futsal.
2016-11-28 14:58

Lördag 3/12 är det dags för futsal DM för både F17 och damerna.

F17 möter Tölö IF i semifinal kl 13:30 i arenahall B och damerna möter IF Böljan i final och den matchen börjar 15:00 i samma hall.

Hjärtligt välkomna.

IS Halmia till final i Futsal-DM.
2016-11-20 11:21

IS Halmia tjejer gick till final i futsal-DM igår genom seger mot Onsala BK med 3-2 i en jämn match.

Onsala tog ledningen med 1-0 i första halvlek sedan kvitterade Halmia omgående till 1-1.

Sedan var det omvända roller där Halmia tog ledningen och Onsala kvitterade ganska omgående men tillslut avgjorde Halmia med 3-2 mål.

Nu ställs IS Halmia mot IF Böljan Falkenberg i finalen på hemmaplan.

Bingolotto
2016-10-19 09:47

Fr o m lördag 22 oktober fram t o m 17 december skall Dam hjälpa till med bemanning och försäljning vid Citygross på lördagar, en mycket viktig del av Halmias verksamhet och inkomst. Uppdelat i 3-timmars pass per tillfälle och ett per person, läs via länkar nedan;

Lycka till, uppträd korrekt och interna byten av pass är ok men skötts av spelarna själva - vid byte meddela Ferenc (070-5973315).

// IS Halmias styrelse genom Ferenc och Leif J

Lör 20/5 14:00