TRELLEBORGS FF
UNGDOM
P15
Välkommen till TFF P15
Trelleborgs FFs P15 säsongen 2017
- För träningstider så var vänlig och kolla Kalender i menyn.

- Kontaktuppgifter finns i menyn under Kontakt.

Meny:n är den lilla rutan med de tre strecken uppe i det högra hörnet för er som använder mobilversionen!!!!
Programförsäljning imorgon, söndag.
2017-05-27 21:04
Följande 4 ska sälja: Leo, Albion, David och Albin Önnemyr. 

Samling vid kansliet kl 13.30. Ha på er TFF-kläder. (Tröja räcker)
Målvaktsträningar Juni-månad.
2017-05-19 21:00
Kl 17.15-18.00 på C-plan

Torsdag 1/6
Torsdag 8/6
Måndag 12/6
Torsdag 22/6 (Vi har uppehåll då, men ni kan träna med Fritz ändå.)
New Body (igen)
2017-04-10 19:25
Det pågår just nu en tävling att det lag som säljer mest vinner GRATIS DELTAGANDE I GOTHIA CUP! Tänk, ni slipper betala för Gothia. Hur galet är inte det?

Oavsett om vi vinner eller ej.. så tänker jag att det drivet kan ge oss en massa pengar i lagkassan. 

Funkar såhär: Ni går in på länken nedan och registerar er, sen har vi till slutet på Maj att lämna in försäljningen för att vara med i tävlingen. Katalogerna kommer i dagarna.. Naima jobbar på det. 

Ni ska klicka på "orange katalog" när valen kommer upp. Sen kan man även klicka på "hitta kunder" och sälja via sociala medier. 


Nu hoppas jag att ni säljer som fan. Minsta försäljningsiffran per spelare är 15 paket. MINST. Så in o regga er o starta försäljningen redan idag!! 

Opaaaaa gratis Gothia!! :))
Planering vårterminen..
2017-04-03 20:35
Vecka 14, dvs denna veckan, så spelar vi första seriematchen mot HIF

Vecka 15 skulle vi egentligen spelat första seriematchen, så den helgen blir spelfri och vi kommer troligtvis att åka och bada på Hylliebadet. 

Vecka 24 (15e juni) spelar vi sista seriematchen mot MFF. 

Vecka 25 - 26 har vi uppehåll. 

Vecka 27 - 28 tränar vi och laddar inför Gothia Cup

Vecka 28 (slutet på veckan) åker vi till Göteborg. Mer specifikt om det, dvs laguttaning, datum och tid, kommer i juni nån gång. 

Vecka 29 Gothia Elite Cup

Vecka 30 Uppehåll

Vecka 31 (måndag 31a juli) så inleder vi höstterminen 2017. 

Kopiera gärna detta och spara!
Sammanfattning av mötet..
2017-01-30 21:24
1. Träningsavgiften kan delas upp fram till slutet av mars-månad, dock ska det börjas betalas redan NU. Vad det gäller kläder så får jag återkomma med det när jag får konkret info från kansliet. 

2. Rutiner och planering. Skolan kommer självklart först, men killarna måste börja ta ansvar för planeringen av läxor så att det inte påverkar träningen. Dvs att man inte ringer dagen innan ett prov att man inte kan träna för att man har prov dagen efter. Man har vetat att man har prov i minst 2 veckor, så man kan planera om man vill nåt med sin fotboll. Slutar man skolan sent, så ska man inte stressa hem för att packa väskan och äta.. det löser man genom att man åter planerar, dvs att man tar med sig väskan med kläder till skolan, samt ett mellanmål så att man orkar träna. 

3. Cuper 2017. Vi ska på en cup i sommar och en i höst. Den i sommar blir troligtvis Gothia Elite Cup mellan 16-22a juli. Ni som brukar åka utomlands vid den tiden, planera gärna runt detta, se till att samtliga spelare är hemma. Kostnaden här kommer troligtvis att landa på högst 3.000 kr per spelare. Börja lägga undan redan nu. Skulle inte Gothia bli av, så hittar vi en annan likvärdig cup i sommar. GAIS Open i november är också inplanerad, kostnaden där blir högst 2.000 kr per spelare. Igen, börja lägga undan så fort ni kan, så att inte summan kommer som en chock senare. 

4. Föräljning. Naima kommer att dra igång försäljningar för att dryga ut lagkassan. Vi ska alla se till att hjälpas åt, spelare OCH föräldrar. Jo mer vi har i lagkassan, desto mindre blir kostnaden för föräldrar sen. Mer info om detta kommer om nån vecka. Martin Hempel hade också ett förslag om lotter. Martin, ta kontakt med Naima och få fart på det. Jo fler vi hjälps åt, desto smidigare blir det. Ni som vill hjälpa till, kontakta Naima. Nummer och mail finns under kontakt. Hon är oftast rätt trevlig. Oftast. 

5. Sponsorer? Känner ni nån, eller nån som känner som känner nån som kan tänkas sponsra oss med material, så som overaller för eventuella bortamatcher, eller kontanter, så hör av er. 

6. Har ni frågor eller synpunkter, så är ni välkomna att höra av er.. men gör det gärna EFTER träning eller match, eller helst en annan dag när alla parter är lugna och samlade. Aldrig under match och träning. 

MVH Robert, Magnus och Naima. 
Avslutning med Bumper Ball idag.. i regnet. :)
2016-07-01
Länkar: Då får jag passa på att tacka alla för idag. Vill tacka Melvins föräldrar som stod o grillade idag, vill tacka Emils föräldrar som erbjöd sig att hjälpa till och dessutom kom med grillkol, vill tacka familjen Slunga som tog med sig efterrätt.. sen vill jag speciellt tacka alla hungriga och törstiga spelare som inte lämnade nåt efter sig, inte ens en droppe läsk till en törstig tränare ;) 

Bilderna finns nu under "Bildgalleri" i menyn. 

Laddade även upp ett videoklipp från idag på min facebook-sida, så in där o kolla. Giilla även sidan också, och dela gärna den vidare.