Välkommen till TFF P15
- För träningstider så var vänlig och kolla Kalender i menyn.

- Kontaktuppgifter finns i menyn under Kontakt.

Meny:n är den lilla rutan med de tre strecken uppe i det högra hörnet för er som använder mobilversionen!!!!
Laguttagning mot Ramlösa på söndag.
2017-03-23 21:41
Samling: 10.30 på Vångavallen (hoppas att där är gott om bilar)
Avspark: 13.00 Hedens IP, Plan 1. Länk till platsen finns i kalendern under aktuell aktivitet.

Truppen: Isaac, Gustav, Hugo, Mattias, David, Rahand, Albion, Albin Ö, Pllashe, Axel, Alex, Mohamad, Leo, Musti, Oliver och Carle.

Övrigt: Viktigt att vi har föräldrar som kör. Ät frukost, massa långsamma kolhydrater. Ta med en frukt på vägen. På hemresan så kanske vi stannar o äter, så ta gärna med pengar för mat. Annars se till att ha mat med er. Att äta efter matchen är ytterst viktigt för bästa återhämtning. 

Ses på söndag. 

/Robert och Magnus. 
2017-02-13

Turneringen spelas mellan 17-22 juli.


Turneringen är att samarbete mellan Gothia Cup, Svensk Elitfotboll (SEF) och Svenska Spel och vänder sig till klubbar i nätverket Tipselit.
2017 skall anses som ett pilotprojekt som skall utvärderas efteråt.

Sedan nio tillbaka genomförs Gothia Tipselit Trophy för 17 åringar.    

24 lag, 4 lag per grupp, 2 går till A-slutspel och 2 till B-slutspel. 

Lagen som är med: Malmö FF, Brommapojkarna, Helsingborgs IF, Elfsborg, IFK Göteborg, AIK, Häcken, Halmstad, Kalmar, Norrköping, GAIS, Falkenberg, Jönköping Södra, Vasalund, GIF Sundsvall, Örgryte, Östers IF, Syrianska, Mjällby, Ängelholm och Sirius, sen ytterligare 2 lag till som inte är klara. 

Kostnaden per spelare kommer att landa på ca 3.000 kr. Se till att börja lägga undan redan nu. Vi åker upp den 16:e. 

Vi har haft denna diskussionen på mötet. Planera er semester så att ALLA spelare är hemma då. 
Sammanfattning av mötet..
2017-01-30 21:24
1. Träningsavgiften kan delas upp fram till slutet av mars-månad, dock ska det börjas betalas redan NU. Vad det gäller kläder så får jag återkomma med det när jag får konkret info från kansliet. 

2. Rutiner och planering. Skolan kommer självklart först, men killarna måste börja ta ansvar för planeringen av läxor så att det inte påverkar träningen. Dvs att man inte ringer dagen innan ett prov att man inte kan träna för att man har prov dagen efter. Man har vetat att man har prov i minst 2 veckor, så man kan planera om man vill nåt med sin fotboll. Slutar man skolan sent, så ska man inte stressa hem för att packa väskan och äta.. det löser man genom att man åter planerar, dvs att man tar med sig väskan med kläder till skolan, samt ett mellanmål så att man orkar träna. 

3. Cuper 2017. Vi ska på en cup i sommar och en i höst. Den i sommar blir troligtvis Gothia Elite Cup mellan 16-22a juli. Ni som brukar åka utomlands vid den tiden, planera gärna runt detta, se till att samtliga spelare är hemma. Kostnaden här kommer troligtvis att landa på högst 3.000 kr per spelare. Börja lägga undan redan nu. Skulle inte Gothia bli av, så hittar vi en annan likvärdig cup i sommar. GAIS Open i november är också inplanerad, kostnaden där blir högst 2.000 kr per spelare. Igen, börja lägga undan så fort ni kan, så att inte summan kommer som en chock senare. 

4. Föräljning. Naima kommer att dra igång försäljningar för att dryga ut lagkassan. Vi ska alla se till att hjälpas åt, spelare OCH föräldrar. Jo mer vi har i lagkassan, desto mindre blir kostnaden för föräldrar sen. Mer info om detta kommer om nån vecka. Martin Hempel hade också ett förslag om lotter. Martin, ta kontakt med Naima och få fart på det. Jo fler vi hjälps åt, desto smidigare blir det. Ni som vill hjälpa till, kontakta Naima. Nummer och mail finns under kontakt. Hon är oftast rätt trevlig. Oftast. 

5. Sponsorer? Känner ni nån, eller nån som känner som känner nån som kan tänkas sponsra oss med material, så som overaller för eventuella bortamatcher, eller kontanter, så hör av er. 

6. Har ni frågor eller synpunkter, så är ni välkomna att höra av er.. men gör det gärna EFTER träning eller match, eller helst en annan dag när alla parter är lugna och samlade. Aldrig under match och träning. 

MVH Robert, Magnus och Naima. 
Avslutning med Bumper Ball idag.. i regnet. :)
2016-07-01
Länkar: Då får jag passa på att tacka alla för idag. Vill tacka Melvins föräldrar som stod o grillade idag, vill tacka Emils föräldrar som erbjöd sig att hjälpa till och dessutom kom med grillkol, vill tacka familjen Slunga som tog med sig efterrätt.. sen vill jag speciellt tacka alla hungriga och törstiga spelare som inte lämnade nåt efter sig, inte ens en droppe läsk till en törstig tränare ;) 

Bilderna finns nu under "Bildgalleri" i menyn. 

Laddade även upp ett videoklipp från idag på min facebook-sida, så in där o kolla. Giilla även sidan också, och dela gärna den vidare. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 18/3 11:00
1 - 4  
Lör 11/3 10:00
0 - 0  
Fre 3/3 19:00
4 - 1  
Lör 25/2 11:00
0 - 4  
Lör 18/2 12:00
1 - 7  
Lör 11/2 12:00
7 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Trelleborgs FF, 20/02 13:17 
Trelleborgs FF, 01/08 08-01 
Trelleborgs FF, 06/09 09-06 
Trelleborgs FF, 19/06 06-19