VÅRA SPONSORER

Kvinnlig artisktisk gymnastik SvGf

Federation Internationale de Gymnastique
Barn- och ungdomsverksamhet
Gymnastik är för alla och  All Star Gymnastics erbjuder barn- och ungdomsgymnastik för både flickor och pojkar,  samt kvinnlig artistisk gymnastik både för bredd och för elit. Vi tränar: styrka, smidighet, kroppskontroll, explosivitet, rörlighet och koordination.

Vi anser att gymnastik är en källa till glädje och vi tycker gymnastik är den bästa träningen våra barn och ungdomar kan få.

Barn- och ungdomsgymnastik, både för flickor och pojkar:
För de yngsta barnen 3-6 år, våra Kid Stars, är vi inspirerade av  Bamsegymnastik, ett koncept framtaget av Svenska Gymnastikförbundet.

För barn 7-12 år, Fun Stars och Super Stars, har vi många olika träningsgrupper som alla är inriktade på att utveckla grundmotoriska färdigheter och träna balans, koordination, styrka och smidighet i de fyra AG redskapen hopp, bom, barr och fristående.

Vi vill förstås även ge våra tonåringar 13 år och äldre, Teen Stars, möjligheten att träna gymnastik. Vi är extra glada att kunna starta grupper för våra tonåringar och denna träning passar även bra som ett komplement om man tränar annan idrott och vill få bättre koordination och styrka.

NYHET! Nu kan vi även erbjuda Parkour & Tricking för barn och ungdomar från 9 år. Här sker gruppindelning framförallt på kunskapsnivå och erfarenhet. De grupper som finns i dagsläget är Nybörjare, Fortsättning och Avancerad.

Varmt välkomna att anmäla er antingen under Direktanmälan eller Intresseanmälan.

Träningar VT 2017
2015-03-12 11:23