Göteborg cup 2017 - Spelschema
2017-04-16 17:21
Hej!

Spelschema enligt länk:

Vi behåller lagen så som vi haft dem under våren till och med denna turnering.

Rött=FBC 1 och svart=FBC 2!

Ev. kan viss justering bli aktuell om fördelningen mellan lagen blir ojämn antalsmässigt.

Separat kallelse skickas ut som man ska svara på.

Ska bli kul med cup!

Ledarna, P06
Bilder från Svarts match mot Landvetter 2017-02-26
2017-02-26 16:13

Bilder från Röds match mot Ale 2017-02-25
2017-02-26 10:35

Cup-grupp
2017-02-26 09:20

Hej!

Följande har anmält att de kan vara med i Cup-gruppen för våren 2017:

Åsa Mellby (Joel M)

Tomas Ståhl (Noa S)

Richard Berkling (Jacob B)

Erik Martinsson (Adam M)

Tack för att ni ställer upp!

/Tränarna

Information! (Cuper, mat, aktiviteter m.m)
2017-02-11 10:51

#1 Lagindelning

Under hösten 2016 och tidigare har vi haft en lagindelning i huvudsak oberoende av vilken skola de går på eller var de bor (vi har inte ens haft en sammanställd info om i vilken skola det gått på). Syftet har varit att vi ska vara ETT LAG där spelarna lär känna varandra. Det har vi upplevt som positivt och de kommer att ha nytta av detta under sin uppväxt i kommunen då de lär träffas i olika sammanhang under något decennium eller så.

Truppen består till stora delar av Almekärr (ca hälften), därefter är det en del spelare från Aspenässkolan och några stycken från Gråbo och ett fåtal från några ytterligare skolor i Lerum.

Under våren 2017 provar vi att de 7 spelarna från Aspenässkolan får spela i samma lag samt att spelarna från Gråbo spelar i samma lag.

Hur vi gör vi till hösten har vi inte bestämt ännu.

#3 Positioner i laget

Vi försöker i viss mån variera positioner som den enskilde spelar samt ta hänsyn till vilka positioner resp. barn vill spela på. Generellt sett vill många spela anfall och center vilket gör att dessa inte alltid spelar på den position de önskar.

Det finns en viktig poäng med att spela på fler positioner i form av att det kan ge en extra utmaning för vissa. Dessutom kan det vara bra för någon som gärna vill spela anfall att prova på att spela back. Man kan lära sig hur t.ex. en back agerar i vissa situationer och ha nytta av det när man vid ett annat tillfälle spelar ianfallet. Tränarna tar alltid ut laget/positionerna utifrån de som är anmälda till matchen för att få så bra balans i laguppställningen utifrån förutsättningarna. Det är därför VÄLDIGT VIKTIVT ATT ALLA SVARAR PÅ KALLELSE TILL MATCHRNA SÅ TRÄNARNA VET OM FÖRUTSÄTTNINGARNA.

#4.5 En match börjar inte på utsatt matchtid utan börjar i samband med utsatt tid för samling. Detta är en lagsport och vi ser gärna att alla samlas och åker gemensamt till matcherna (gärna samåker) för att få gruppen att förbereda sig inför match.

#5 Viktigt med maten

Vi har observerat att inför/under matcher och träningar har barnen i vissa fall svårt att koncentrera sig och den gemensamma nämnaren är i många fall brist på energi. Så...Tänk på att barnen behöver energi och näringsämnen!

Innan tisdagsträningarna är det extra viktigt att de får i sig energi t.ex. en macka/frukt om de inte hinner äta middag innan.

#6

Vi har som vision för våren att gemensamt se på på en innebandymatch, t.ex. en pojklagsmatch eller elit alternativt både och.

#7 Cupspel

Vår vision är att under våren delta i två st cuper under april/maj varav en med övernattning.

För att klara detta behöver hjälp från föräldrar.

Vi föreslår att en Cup-grupp bestående av kanske 3-6 st föräldrar spånar kring olika cuper och bokar boende etc.

Klubben står för kostnaden för en cup exkl. boendekostnader, den andra får vi stå för själva i kombination med lagkassan.

Vi gör ett separat utskick där man kan anmäla intresse för att delta i planeringsarbetet.

Tidsmål är att vi har två st cuper inbokade senast V9/V10.

#8

En annan vision är att vi gemensamt går på Airhop i Munkebäck. Vi återkommer i såna fall om detta.

#9 Seriespel

Seriespelet fortsätter några veckor till och sista matchen spelar både Rött och Svart den 26:e mars.

Se lagets kalender för detaljer:http://www.sportadmin.se/hemsida/kalender/?ID=32775