klart.se

Grattis Malmö FF!
2016-10-27 09:30

Malmö FF säkrade allsvenska guldet i den 28 omgången. Fantastisk insats av Malmö i ett pressat läge att säkra seriesegern. Samtidigt fick vi se en stjärna att tändas i Mattias Svanberg, som visade vägen redan efter 57 sekunder för att sedan i 20 minuten avgöra till Malmös fördel. Malmös 19 guld var ett faktum. Bäst i Sverige. Även om matchen i Borås inte var klar.

Ett stort grattis från Fotbollklubbarnas Samorganisation.

Malmömästare
2016-10-20 09:53

Årets sista Malmömästare.

En kulen och kylig höstdag avslutades MM för dom sista åldersgrupperna på Mariedals IP.

Först ut var 13 åringarna, Husie IF besegrade IFK Klagshamn i jämn och spännande match med 3-1.

Husie IF fortsatte med att vinna även flickor 14  över FC Rosengård men här fordrades ett straffavgörande efter 0-0  vid fulltid.

Samtidigt avgjordes finalen för pojkar 14, där Kulladals FF besegrade Kvarnby IK med 3-0.

BK Olympic mötte Kulladals FF i pojkar 15 en mycket bra match. Där Olympic till sist stod som segrare med 4-2

Dagen avslutades med pojkar 16,  Malmö FF och BK Olympic, där Olympic hade ledningen med 2-0 men Malmö FF kom tillbaks reducerade och kvitterade. Resultatet 2-2 ledde till ett straffavgörande och här var Olympic bäst.

En spännande och fin fotbolls underhållning var över. Grattis till alla Malmömästarna.

Ett tack till Lilla Torg som var  medarrangörer

LB07 klara för Allsvenskan 2017!
2016-10-10 10:18

Ett stort grattis till LB07:s damlag som är klara för allsvenskt spel 2017 !

Härligt med två Malmölag i högsta serien nästa år. Malmöfotbollen regerar!

MM finalerna för dom yngsta färdiga
2016-10-02 11:28

I en strålande höstdag avgjordes finalerna för dom yngsta grupperna på Lindeborgs IP. Först ut var P 10s Kvarnby IK som besegrade Hyllie IK med 8-1. Samtidigt avgjordes F10 flickorna sin final och här tog tjejerna revansch på Kvarnby IK och vann med 8-2. Sedan var det dags för pojkar 11 år, här visade sig FC Rosengård 1917 sig var bäst och vann med 6-0 över Oxie SK.  Dagen avslutades med pojkar 12 och flickor 12. Kvarnby IK slog Kulladals FF med 7-2 och FC Rosengård besegrade Hyllie IK med 4-1.

Fotbollklubbarnas Samorganisation gratulerar samtliga Malmömästare. Stort tack till Lindeborgs FF för ett fint arrangemang. Som såg till att publik, spelare och ledare trivdes denna sköna höstdag.

Olle Berg Död
2016-09-01 14:35
Idag har vi mottagit det trista beskedet att vår f.d. kassör Olle Berg har avlidit i en ålder av 82 år.
Olle Berg var verksam i Fotbollklubbarnas styrelse i 25 år. Sedan i valberedning några år.
Vi är många som minns Olle Berg, som i noggrann kassör och styrelsemedlem. En kassör som höll hårt i kassaskrinet.
Våra tankar går till Olle Bergs familj.
Olle Winqvist

Årets junior 2015
2016-07-12 10:59
Ordförande Olle Winqvist och Pristagaren Frans Brorsson

Innan matchen Malmö FF – Örebro så fick Frans Brorsson stolt ta emot priset som årets junior 2015.

Frans fick priset för sin utvecklig under 2015. Med utmärkta insatser både i Allsvenskan och Europaspelet. Frans betraktas som en av landets mest lovande mittbackar.

Grattis Frans och lycka till med din framtida fotbollskarriär.