------Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan----
--- Sponsorer ---
 
 
Sandö samarbetar med Sponsorhuset.
 

klart.se

VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

  

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmananden, utveckland och social verksamhet-inom sporten Innebandy.

 

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största del i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Herr
Hemmapremiär på lördag mot nykomlingarna Kustens IF
2016-10-14 16:20, Herr
Vi tar oss en liten pratstund med Sandös spelande tränare Anders Sjöstrand och Mats Ödgren.


Hur är känslan nu efter två spelade matcher i serien och äntligen dags för hemmapremiär?

Känslan är att vi nu spetsat till lagsammanhållningen ytterligare när vi i helgen som var bjöd hem killarna till Anders på en liten tillställning som slutade någon gång på natten/ söndagsmorgonen. Vi bjöd enbart på sportdryck och körde teori som killarna uppskattade då de älskar när vi tar fram tavlan, speciellt Staffan brukar få ett leende på läpparna direkt när det vankas teori. 
Tyvärr så har vi förra årets skyttekungen Mattias Hagstedt borta i ett par veckor på grund av skadad fot. Annars ska alla vara tillgängliga.

 
Ni har gjort 25 mål på två matcher, nöjda så här långt?

Vi är absolut nöjda med vår offensiv men den är vi väl egentligen inte oroliga för då vi har ett gäng riktigt vassa målskyttar och en stark bredd. Varje träning är viktig nu för våra spelare då det kan räcka med en missad träning för att hamna utanför tre kedjor. Dock så är det ju inte bara anfallsspel i innebandy utan man måste kunna försvara också, även som forward. Vi märker när vi slappnar av och tappar fokus att då kan det gå snabbt i innebandy som när Särö gjorde 5 raka mål på oss efter att vi ha haft en 8-1 ledningen. 


Nästa match alltså mot nykomlingen Kusten, har ni någon koll på motståndarna?

Helt ärligt så har vi inte någon vidare koll, våra spelare känner nog till dem mer än vad vi gör så vi får lyssna lite på dem. Vi tänker spela vårt spel som vi tränat på sista tiden så hur de spelar kommer inte förändra vårt upplägg. De vann mot Onsala med ett par mål och vi måste komma ödmjuka till en sådan här match om vi ska kunna genomföra den på det sättet som vi vill.


Någon spelare som publiken ska ha extra koll på?

Hallengärd ser oförskämt pigg ut för att inte varit med så länge och Staffan Längvik på spelhumör är alltid värt entrén. Vårt nyförvärv Alexander Vildin var vår bästa spelare mot Vinberg men hade förhinder mot Särö så han ska publiken ha en extra koll på.


Vi tackar Anders och Mats för pratstunden och önskar dem lycka till i helgen. 

Välkomna till Valldahallen lördag, kl.15.

Veckan matcher
2016-10-10 14:05

Veckans hemmamatcher i Vallda idrottshall  Lindälvshallen:

 

Måndag 17.40 Sandö P02- Ale
Onsdag 19.00 Sandö P02- Särö P02
Torsdag 18.30 Herr Utv (P00) - Kärra IBK ...
Fredag: 20.00 Herr Div 4- Bua IF 
Lördag: 15.00 Herr Div 2- Kusten 
Lördag: 15.00 Dam Div 1 Varla/Sandö-Falkenberg i Lindälvshallen
Söndag: 15.45 Sandö F01/03-Onsala 
Söndag 17.15 Ungdom Utv (P00/01) - Warberg

 

Välkomna till Vallda idrottshall och Lindälvshallen för att heja på våra lag! Som vanligt på matcher är fiket öppet!

Herr
Seger i premiären för herrarna!
2016-10-04 12:15, Herr
I lördags spelade herrarna sin första match för säsongen i div 2. Motståndet var Vinberg som på förhand kändes som en tuff första match och dessutom på bortaplan. 

Matchen började koncentrerat från Sandös sida. Vildin, Wanderydz och Silberberg, som formerade kedja för dagen, visar vägen direkt och rullar upp Vinbergs försvar gång på gång så fort de är inne på planen. Sandö kopplar ett rejält grepp om matchen då man redan efter 10 minuter har nätat hela 6 gånger genom stekheta Vildin x 3 och Åkerström x 3.
Perioden slutar 8-1 genom ytterligare Sandömål från MickeP och Frivold-Hedenberg. 

Andra perioden bjuder på mer böljande spel där Sandö naturligt slappnar av lite.
Man vinner ändå perioden med 2-0 genom mål av Wanderydz och Sällylä. 

Tredje perioden bjuder på fortsatt öppnare spel jämfört med första perioden där Sandös målvakt Ivarsson får briljera med straffräddning och ett par fina räddningar. Sandö skapar många bra chanser men slår en passning för mycket jämfört med distinktheten man visar upp under första perioden. Sandö lyckas ändå tråckla in två mål till, ett genom Sjöstrand och ytterligare ett mål av bästa spelaren på planen för dagen, Vildin.
Vinberg gör ett mål i powerplay och slutresultatet skrivs tillslut till 12-2. 

Sammanfattningsvis gör Sandö en koncentrerad match där samtliga spelare följer matchplanen fullt ut kryddad med vasst anfallspel. Flera tunga namn saknas för dagen men Sandö visar att årets trupp  har en imponerande bredd.
 

Redan idag tisdag är det dags för match igen då man möter Särö på bortaplan i omgång 2. 

Kom gärna och stötta herrarna kl 20:00 Kullavikshallen!

Nordic Wellness med på Sandöspelen
2016-09-30 12:01
Sandö har denna säsong tecknat avtal med Nordic Wellness för medlemmar i Sandö IBK.

Representanter från Nordic Wellness kommer att finnas på plats under Sandöspelen mellan 13:00 - ca 17:00 
Har ni tänkt börja träna men inte kommit igång är detta ett gyllene tillfälle att få tips, råd och ställa frågor ang abonnemang och träning. 

Missa inte detta!
Sandöspelen på lördag
2016-09-29 22:15

På lördag kör vi... Sandöspelen 2016.

 

9.30 öppnar vi för registrering! Då kommer lagindelningen för förmiddagens Sandöspel vara klar och sitta uppe på väggen inne idrottshallen. Vi gör mixade lag i åldrarna 2004-2010  och blandar killar och tjejer! På plats som lagledare finns våra ungdomar i de äldre leden.

10.00 är det sedan samling - och runt 10.15 är det matchstart!

 

Vi kör turneringspel under dagen, och varje lag spelar 6 matcher-  prisutdelning (pris till alla såklart) beräknas vara vid 15.00.

 

Fiket kommer vara öppet, och grillen laddad, och P05 föräldrar kommer vara på plats som värdar för dagen!

 

 

Eftermiddagens pass kör vi igång vid 15.30 med registrering, och sedan följer eftermiddagen samma mönster som förmiddagen, prisutdelning ca 21.30! På kvällen är det P03´s föräldrar som är värdar!

 

Har ni ännu inte anmält er, så är det  inte försent, ni kan anmäla er på plats!  Vill en kompis vara med- ta med hen såklart!

 

Varmt välkomna på lördag, till en kul dag!

 

Nyheter från våra lag
Ungdom Utveckling, 25/10 11:46 
P03/04, 25/10 10:47 
Ungdom Utveckling, 25/10 07:34 
Ledare, 18/10 15:20