------Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan på loggan
 
 
------ Sponsorer ------
 

klart.se

VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

  

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmananden, utveckland och social verksamhet-inom sporten Innebandy.

 

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största del i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Herr
Mycket glädje och innebandy på sportlovslägret med herrlaget!
2017-02-20 18:40, Herr
Lite bilder från lägret.
Stort tack till alla deltagare som medverkade på sportlovslägret arrangerat av Sandös herrlag.

Vi kan summera tre riktigt roliga dagar då vi har fått lära känna många innebandyintresserade ungdomar i klubben. Förhoppningsvis har vi under dessa dagar lärt alla något nytt oavsett förkunskaper och kanske inspirerat lite extra till att någon dag i framtiden vilja spela i våra seniorlag. 
Träningspass varvades med mat och teori under lägret. Sista dagen spelades en turnering där herrlagspelare delvis spelade och coachade våra duktiga deltagare. 
Det är extra roligt att se, trots lite åldersskillnad på deltagarna, att kompisandan och respekten för varandra finns där genomgående under dessa tre lägerdagar.
Totalt under veckan medverkade 23 killar födda mellan 2001-2007.

Under höstlovet 2017 kommer herrlaget åter att arrangera läger i Valldahallen! 

Herrlaget genom 
Anders Sjöstrand
Herr
Inför Sandö IBK - Varla IBK
2017-02-17 09:50, Herr
Nr 19: Marcus Bergén

Inför ett spännande derby i en förhoppningsvis fullsatt Valldahallen nu på lördag har vi fått ställa några frågor till nr 19 Marcus BergénHur kändes det att få göra det avgörande målet i matchen mot Warberg?
Det var vår lagmaskin och vilja som gjorde att vi vann. Vi gjorde kanske vår bästa match där vi lät Varberg rulla boll och tog vara på deras misstag. Dock kändes det självklart riktigt skönt att få sätta dit den avgörande bollen. Vi har 3 tidigare förlängningar som slutat med förlust.  

Hur är stämningen i laget inför kommande match

Vi är riktigt sugna på att ta 3 poäng. Derby är alltid derby! Vinsten mot Varberg gav oss självförtroende och det känns som om vi har fått tillbaka glöden som vi hade under första halvan av serien. 


Du känner ju en del i motståndarlaget, någon du tycker ni bör hålla extra koll på?

 Varla har många vinnarskallar, det är en av deras styrkor. Finns ett antal att nämna men höjer ett varningens finger för Blommans genombrott och Peddans vidriga förmåga att hitta nätet:) 


Vem gör det eventuellt avgörande målet mot Varla? Hur ser det ut?

Jag hoppas att matchen avgörs på ordinarie tid. Om det blir en uddamålsseger så avgör Hallis genom ett långt utkast från Christian där han stöter in den på halvvolley. Kom nu ner till Valldahallen på lördag och stötta vårt herrlag till vinst!

Vi kommer även att ha med killar från lägret som genofördes under lovet, som spelar i pausen!


Skön suddenvinst mot Warberg efter nederlaget i Vinberg.
2017-02-16 10:23
Matchen borta mot Warberg är alltid något extra och är det någon match man inte behöver någon extra push motivation så är det denna. Just motivation har väl saknats lite efter Jul då serien redan kändes avgjord men självklart vill vi behålla vår andraplats som vi hade men nu tappat till Läjet även efter hela säsongen.

Vinberg - Sandö
För att inte missa helt att skriva något om Vinbergmatchen som vi förlorade med 8-2 så kommer en liten rapport här. Matchen börjar kl.20 och vissa av våra spelare hinner först ner till kl.19.30 så i princip var det uppvärmning direkt som gällde. Vi vann första matchen här för säsongen med 12-2 och där vi gjorde en riktigt stark insats och då funderade man om Vinberg verkligen var så här dåliga eller om det var vi som var bra? Efter 8-2 i baken så ser man hur snabbt det kan gå i innebandy om man inte är på tårna samt att det andra laget är riktigt bra förberett och med en stor revanschlust.
All eloge till Vinberg som spelar en pigg och glad innebandy och det är helt rättvist att de börjar klättra efter Jul. Vi har dock enbart med 10 spelare till denna match och efter halva matchen går vår back Rasmus Sävås sönder och vi tvingas spela med tre backar som vi inte riktigt orkar denna dag mot ett piggt Vinberg.
Vår målvakt Christian Svensson gör en otroligt bra match ska med sägas då han lämnas själv gång på gång i den sista perioden så 8-2 var i underkant till Vinberg.
Efter denna match så var det bara att vända blad som kungen säger och börja om på nytt mot Warberg.

Warberg - Sandö
Vi vet hur man måste spela mot Warberg som har ett högt bolltempo med mycket överlapp och platsbyten. Vi håller oss till vår matchplan på ett mycket bra sätt hela matchen med undantag från en liten dipp i början av tredje perioden. Vår andra period som vi vinner med 4-1 är vår bästa under hela säsongen då vi skapar mängder med chanser samtidigt som vi släpper till väldigt lite farliga målchanser bakåt. Warberg äger planenligt mest boll i matchen men vi håller dem utanför de farliga zonerna i större delen av matchen med undantag från några min i tredje där vi visar lite trötthet.
Ändå är det vi som har ledningen med 9-7 med 3 min kvar men tyvärr hinner Warberg kvittera till 9-9 och sudden är ett faktum. Sudden som vi förövrigt har förlorat i tre matcher i år började med böljande spel där vi byter chanser om vartannat, till slut är det nog mannen med högst odds på planen som blir matchvinnare, Marcus Bergén.

Att Marcus avgör som alltid gör ett hårt jobb i det tysta är extra roligt, målet kom till efter en fin pass av Sälen upp i banan till Marcus som med sin patenterade slägga placerar in bollen stenhårt.

En liten notis i det hela är att Warberg kommer till spel utan de gamla landslagsstjärnorna samt spelare från SSL och får förlita sig på sitt unga lag, givetvis är de inte lika starka utan dem men fortfarande håller de en hög klass med sin höga passningsfrekvens.

Alla våra tio spelare ska ha en stor eloge för deras insats som verkligen visar upp en helt annan innebandy än veckan innan mot Vinberg där vi följer matchplanen till punkt och prickar denna gång.

Hallengärd som äntligen var tillbaka visar hur viktig han är för laget med sin inställning och sin speluppfattning på planen. Sälen var även han tillbaka i gammal god form och Frivold-Hedenbergs centerspel går inte att ta för hackor.

Spelande tränare Anders Sjöstrand snart 34 år hade lekstuga emellanåt och gör på egen hand det snyggaste målet i matchen där han snurrar upp ungtupparna i Warberg.

Calle Carpenter som inte bara kommer tillbaka med en fin bränna från Filipinerna utan även med en stor pondus och vilja visar han vägen vid ett flertal tillfällen.

På lördag är det återigen derby mot Varla och nu är det väl ändå dags för 3 poäng efter två tidigare suddenförluster. För att detta ska bli verklighet så måste vi vara lika ödmjuka och följa matchplanen som mot Warberg.

Vi vill ha en fullsatt Valldahall som stöttar oss i denna match kl.14.30. Kom och heja på oss!
Välkomna till Sandö sportlovsläger!
2017-02-12 13:58

Start:

Måndag den 13 februari kl 09.00 startar lägret med upprop i Valldahallen. Varje deltagare får sitt schema för veckan och detaljerad information. Ni föräldrar får då även möjligheten att bekanta sig med ledarna och ställa frågor om ni undrar över någonting.

Direkt efter uppropet kan deltagarna byta om i ett omklädningsrum (första träningen börjar kl 09:30). 

Samma omklädningsrum kommer att användas under hela lägret där upprop och samling inför varje aktivitet sker dagligen. Omklädningsrummet kommer att låsas men eventuella värdesaker rekommenderar vi att deltagarna lämnar till ledarna under träning/aktivitet. 

Lägret startar och slutar, varje dag, i Valldahallen. Tiderna som gäller är: månd-tisdag kl 09:00-16:00 & onsdag kl 16:00-20:00. 

Maten serveras i caféet på andra våningen. Det kommer även att finnas frukt mellan aktiviteterna. 


Att ta med: 
- Innebandyklubba
- Inomhusskor
- Strumpor, shorts och träningströja 

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller funderingar. Det finns platser kvar till lägret om ni har lagkamrater som fortfarande vill anmäla sig. Info och anmälan: http://www.sportadmin.se/hemsida/nyheter/?ID=46324&NID=272638


HERR DIV 2 MATCH MOT VARLA 
Lördag 18 februari kl 14:30 spelar herrlaget match mot Varla i Valldahallen. I samband med matchen kommer herrlaget att uppmärksamma alla deltagare från sportlovslägret. Deltagarna från lägret kommer att bli inbjudna till att vara med kring matchförberedelserna, få en inblick i hur herrlaget laddar upp innan match samt gå in på planen tillsammans med herrlaget vid matchstart. Alla deltagare från lägret är välkomna kl 13.30 med samling i konferensrummet på andra våningen i Valldahallen.  

Vi hoppas på en rolig sportlovsvecka tillsammans! Herrlaget önskar alla deltagare välkomna på lägret! 

Anders Sjöstrand, Tränare Sandö Herr div 2 
Tfn. 0704-007555 

Herr
Herrlaget arrangerar läger under vecka 7
2017-02-01 07:56, Herr
Välkomna till Sandös sportlovsläger under vecka 7 anordnat av Sandös herrlag.
Tjejer och killar födda 2001-2006 är välkomna på lägret. Man behöver inte spela innebandy i något lag för att vara med, alla är välkomna.
Under lägret genomförs utöver flera innebandypass ett teoripass samt en avslutningsturnering och andra roliga aktiviteter. 


Ta chansen att utvecklas som innebandyspelare under tre fartfyllda dagar ledda av tränare och spelare från Sandö herrlag.

Var: 
Valldahallen 

När:
Måndag 13 febr kl. 09:00-16:00
Tisdag 14 febr kl. 09:00-16:00
Onsdag 15 febr kl. 16:00-20.00


Deltagaravgift: 
600 kr betalas i samband med anmälan.

Vad ingår i deltagaravgiften: 
Lunch (månd & tisd) middag (onsd) samt frukt varje dag
Träningar ledda av Sandös herrlagstränare Anders Sjöstrand med besök av spelare från herrlaget.
Teori 
Målvaktsträning 

Avslutningsturnering med coachning av tränare och spelare från Sandös herrlag samt fina priser till alla deltagare.

Anmälan görs här:

https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={FA813E6F-A178-4D59-9DB5-5408F16B47BA}

Observera att det endast finns 45 platser till lägret, först till kvarn gäller!

Välkomna till ett läger fyllt med massor av innebandy och annat kul! 

Nyheter från våra lag