VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

  

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmanande, utvecklande och social verksamhet - inom sporten Innebandy.

 

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största delen i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Sandö IBK på Naturgårdendagarna
2017-04-27 21:39
Missa inte Naturgårdendagarna på Naturgården i Bröndome - nu i helgen!

Köp grillad hamburgare, provsitt traktorerna, titta på djuren, provsmaka och köp av Naturgårdens ekologiska utbud. För de små är det ponnyridning i Sandö IBKs regi.

Välkomna!

Fredag 28/4 14.00-17.00
Lördag 29/4 11.00-14.00
Damerna tar emot Bua hemma i morgon lördag
2017-03-17 07:44
På lördag tar Varla/Sandö IBK Damer div 1 emot Bua IF hemma i Vallda Idrottshall klockan 13:30. Säsongen börjar dra ihop sig och det är näst sista hemmamatchen. Så se till att vara på plats för att heja fram våra tjejer till seger!
Valberedningen meddelar
2017-03-13 15:51

Hej Sandöiter,

Vilken säsong - mycket träning, lek, tävling och framförallt kul tillsammans! Men ännu en säsong går mot sitt slut och andra aktiviteter tillsammans med en snar vår som gör oss alla glada gör sitt intåg.

 

Vi från valberedningen ser att både styrelsen och valberedningen är överrepresenterad av antingen ledamöter med barn i de äldre sektionerna eller som inte längre har några spelande barn i föreningen.  Vissa ledamöter har också varit med i många år och önskar avgå ur styrelsen.

 

Därför välkomnar vi nya ledamöter och gärna från de yngre sektionerna inför nästa säsong.

 

Finns det särskilda krav på de som vill engagera sig i föreningen?

- Njae, vi letar efter människor som vill utveckla föreningen och är villiga att lägga lite tid och engagemang för att ge våra barn en meningsfull fritidssysselsättning.

 

Vad innebär det att jobba i Sandös styrelse?

- I stort att få Sandö IBK att rulla och skapa förutsättningar för att våra barn ska ha en sportlig, utmanande och social verksamhet genom innebandyn. Styrelsens olika uppgifter:

–        tävlingsplanering                                                   - matchplanering

–        sekreterare                                                            - materialansvarig

–        lokalansvarig                                                         - sponsring

–        arrangemang                                                         - IT

–        kassör                                                                     - fikaansvarig

–        utbildningsansvarig

 

Vad handlar det om rent praktiskt?

·         Delta i styrelsemöten

·         Planering av arbete beroende på ansvarsområde

·         Insatser i aktiviteter såsom: Valldadagen och Innebandys dag

 

Intresserade är varmt välkomna att höra av sig omgående till Linnéa Cornelius, linnea.cornelius@sandoibk.se

 

Kom ihåg Sandö IBKs kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap – det vi bidrar med nu är grunden för våra barn och ungdomar.

 

Valberedningen

 

Herr
Ung debutant visade vägen när herrarna vann och säkrade andraplatsen i div 2
2017-03-11 21:56, Herr
Sandös herrar tog i onsdags sin femte raka vinst när Vinberg besegrades på hemmaplan med siffrorna 9-7. Sandö säkrade därmed andraplatsen i division 2 Halland. 

Matchen mot Vinberg såg på förhand tuff ut. Senast Sandö förlorade var just mot Vinberg i bortamötet med klara 8-2. Med några bortresta och skador inför denna match får Daniel Alsen (född 01) chansen för första gången i division 2. Även Albin Sundström (född 00) spelar från start. 

Sandö inleder målskyttet direkt. Albin Sundström håller sig framme och gör mål på passning från Dan "Sälen" Sällylä redan i sitt första byte. Det vänder dock snabbt. Vinberg gör omgående tre raka mål och ledning 3-1. Vinberg är ett offensivt starkt lag och när Sandö är lite på hälarna och tittar boll för mycket går det fort. Sandö lyckas dock reducera innan periodens slut genom Alexander Vlldin i slotten på passning från Anders Sjöstrand. Vildin har verkligen hittat formen senaste matcherna och mer av honom skulle även komma denna match. 

Andra perioden inleder Sandö starkt med längre anfall och tryck vilket också resulterar i ett mycket snyggt mål av Viktor Åkerström där han på passning av Vildin trycket upp bollen i krysset. Strax därefter håller sig Johannes Silberberg påpassligt framme och sätter dit ledningsmålet 4-3 till Sandö. Passningen kommer från Patrik Nilsson. Sandö fortsätter att ha mest boll i andra perioden men Vinberg vänder spelet blixtsnabbt och skapar flera farliga lägen. Tillslut kommer kvitteringen och även ett ledningsmål 5-4 för Vinberg av vårsäsongens poängliga-ledare Adam Nilsson. I tolfte minuten drar Vinberg dock på sig en utvisning och Sandö får chansen att spela pp. Vildin siktar lågt och 5-5 på tavlan. Passningen står Åkerström för. Med endast 7 sekunder kvar av andra perioden lyckas Vinberg påpassligt göra 6-5. Det är återigen Vinbergs Adam Nilsson som ligger bakom målet. 

Tredje perioden hinner knappt börja innan Vinberg drar på sig ännu en tvåminutare. In med skottstarka Calle Carpenter och vips så rasslar det i översta nätmaskorna efter en klassisk båge, ställningen nu 6-6. 
Sandö fortsätter att rulla på tre kedjor och det visar sig ge utdelning. Debutanten Daniel Alsen vänder och vrider med Vinbergs backar gång på gång. Tillslut resulterar det i ett fint mål där Daniel serverar Albin Sundström till sitt andra mål i matchen. Ställningen är nu 7-6 till Sandö. 
Vinberg har dock inte gett upp. Nytt pp-mål där Adam Nilsson står för assisten igen och ställningen är 7-7. 
Ett lika resultat och en poäng skulle innebära att Sandö säkrar andraplatsen i serien. Sandös två målkungar denna säsong ville dock annat. I artonde minuten styr Vildin påpassligt in en boll på passning från Mathias Gunneklint. Sällylä vill inte vara sämre och 30 sekunder senare utökar han ledningen till 9-7 assisterad av Silberberg. Vinberg gör ett tappert försök att vända och tar ut målvakten sista minuten men Sandö håller undan och vinner. 

På måndag spelar herrarna sin sista match för säsongen hemma kl 19.45. Motståndet är redan klara serievinnaren Warberg IBF. Warberg har endast förlorat en match i årets serie och det är mot just Sandö. Vi hoppas på en välspelad match med mycket folk på läktaren. 

Välkomna till Valldahallen kl 19:45 på måndag! 

Grov Skadegörelse.
2017-03-10 18:30
Under en herrmatch kvällen den 3/2 har ett antal ungdomar lagt papper i vasken i köket och satt på vattnet.
Utan att det är någon som sett detta har en stor mängd vatten runnit ut på golvet ,ut i hallen och ner för trappen.
Vattnet har letat sig in i trossbotten och man har fått bryta upp väggar för att tillsätta värme och luft. Detta
busstreck är en kostsam historia. Lika så en tidsödande. Händelsen är polisanmäld!
Har ni hört något gällande detta som kan komma gärningsmännen på spåren får ni gärna höra av er till oss i styrelsen eller till kommunen.

//
Styrelsen
Nyheter från våra lag
P05, 30/04 13:22 
P06, 30/04 08:03 
P03/04, 19/04 08:56 
Ungdom Utveckling, 16/04 10:28 
 
Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan på loggan
 
 
Sponsorer
 

klart.se