------Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan----
--- Sponsorer ---
 
 
Sandö samarbetar med Sponsorhuset.
 

klart.se

VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

  

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmananden, utveckland och social verksamhet-inom sporten Innebandy.

 

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största del i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Sandöspelen på lördag
2016-09-29 22:15

På lördag kör vi... Sandöspelen 2016.

 

9.30 öppnar vi för registrering! Då kommer lagindelningen för förmiddagens Sandöspel vara klar och sitta uppe på väggen inne idrottshallen. Vi gör mixade lag i åldrarna 2004-2010  och blandar killar och tjejer! På plats som lagledare finns våra ungdomar i de äldre leden.

10.00 är det sedan samling - och runt 10.15 är det matchstart!

 

Vi kör turneringspel under dagen, och varje lag spelar 6 matcher-  prisutdelning (pris till alla såklart) beräknas vara vid 15.00.

 

Fiket kommer vara öppet, och grillen laddad, och P05 föräldrar kommer vara på plats som värdar för dagen!

 

 

Eftermiddagens pass kör vi igång vid 15.30 med registrering, och sedan följer eftermiddagen samma mönster som förmiddagen, prisutdelning ca 21.30! På kvällen är det P03´s föräldrar som är värdar!

 

Har ni ännu inte anmält er, så är det  inte försent, ni kan anmäla er på plats!  Vill en kompis vara med- ta med hen såklart!

 

Varmt välkomna på lördag, till en kul dag!

 

Herr
Seriepremiär på lördag för herrarna
2016-09-28 11:03, Herr
Wanderydz värmer upp innan träningsmatchen mot Lindås JAS.
Nu drar äntligen serien igång för herrarna  med match borta mot Vinberg på lördag kl 14:00. Vi passar på att ställa några frågor till spelande tränarna Mats Ödgren och Anders Sjöstrand inför matchen. 

Hur går tankarna inför seriestarten?

-Vi kommer från tre raka förluster och det har väl inte varit jättelätt för oss att spela in kedjor inför säsongen då det varit allt från skador till bortresta spelare m.m. Vi har i vissa delar av matcherna varit riktigt bra medans i andra delar har vi tappat fokus och då spelar det ingen roll vad motståndarna heter.


Ni har bl.a. spelat träningsmatch mot Lindås JAS lag och förlorade med 11-4? Kan ni berätta hur ni ser på matchen?

-Denna match är vi nog mest nöjd med hittills, tro det eller ej. Vi spelar ett riktigt bra försvarsspel i två perioder och inför den sista perioden leder Lindås med  endast 3-2. Lindås äger mest boll men vi låter dem skjuta där vi vill och då tar vår duktige målvakt Christian Svensson bollarna. Vi skapar även en hel del i matchen och vårt nyförvärv Dan Sällylä visar att han kommer göra det mycket besvärlig för alla motståndare i div 2 i år, svårt att se att det finns någon i serien som är mer fysiskt vältränad än Sällylä, där det inte finns något stopp hur mycket man kan springa under en match.
Vi kör på två backpar denna match och alla backar gör ett mycket starkt arbete i defensiven. Lindås JAS-lag är ju inte vilket juniorlag som helst får man inte glömma då de har en hel femma som spelar i Allsvenskan och borde höra till några av Sveriges bästa lag. Inför denna match hade vi tränat fyra gånger tillsammans så det blev naturligt att när de fick två snabba mål i början av tredje och vi börjar chansa mer framåt, att det blev ett par bollar i baken istället. Det ska bli kul att följa detta pigga JAS-lag och vi önskar dem lycka till under säsongen!Några ord om DM matchen mot Varla?

-Vi kommer ju till matchen utan Hallengärd, Sällylä, Vildin och även vårt senaste nyförvärv Ludvig Frivold-Hedenberg som kommer från just Varla. Marcus Bergén som också är ett friskt nyförvärv inför säsongen blir skadad i första bytet och redan i början av andra blir även vår pålitlige målskytt Mattias Hagstedt skadad, båda med vrickade fötter. Även vår back Mikael Liljendahl får sin tå skadad så det hade kunnat vara en bättre match inför premiären men vi hoppas att de kan spela mot Vinberg.
Varla är ett duktig lag som är samspelta och de kommer garanterat vara med och slåss om seriesegern, de var även steget före oss denna match men ser man till förra årets matcher så börjar vi närma oss dem, så vi ser verkligen fram emot att möta dem igen under säsongen.
 Matchen slutar 8-4 till Varla där vi tar ett gäng onödiga utvisningar och ska man vinna matcher kan vi inte sitta i utvisningsbåset i 12 minuter per match, där måste våra spelare skärpa sig. Hur ser spelarkollen ut mot Vinberg och hur går tankarna?

-Som vi skrev innan så har vi ju några småskador på Hagstedt, Liljendahl och Bergén men hoppas och tror att de kan spela på lördag. Hallengärd och Längvik är bortresta tyvärr men vi har en bred trupp i år så vi kommer med ett starkt lag mot Vinberg. Vi ska slipa på lite detaljer under morgondagens träning så vi kommer ännu mer förberedda inför helgens match men vår känsla är mycket bra och nu är det dags för en seger.

Vi önskar herrarna lycka till på lördag!

Glöm inte att anmäla er till Sandöspelen 1 okt
2016-09-21 18:32

Sandöspelen är vår populära dag där hela föreningen möts i Vallda Idrottshall och spelar en tunering med mixade lag med Sandös kärnvärden i fokus:  Bredd, Likabehandling och Gemenskap!

Dagen delas upp i 2 turneringar

2010-2004   10.00-15.00    registrering från 9.30

2003-äldre   16.00-21.30     registrering från 15.30

Kostnaden är 40 kr, betalning sker i hallen

 

Anmälan görs på sandospelen@sandoibk.com  ASAP,   Ange namn och födelseår.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANDÖSPELEN 2016
2016-09-19 11:11

                                     Anmälan görs på   sandospelen@sandoibk.com

 

Varla/Sandö IBK tar emot Warberg IBF i DM, matchstart 15.45
2016-09-18 10:26

I eftermiddag är det återigen dags för en DM-match för Varla/Sandö IBK. Matchen spelas mot Warberg IBF, ett lag som denna säsongen kommer att spela i Division 1, precis som våra tjejer. Dagens match blir Varla/Sandös första i sin nya hemmaarena, Vallda Idrottshall, där division 1-laget ska spela sina matcher.


Varla/Sandö hade en tuff match mot Onsala senast. 

- Premiärmatchen mot Onsala Innebandy tidigare i veckan var planenlig, självklart ska Onsala slå oss med de siffrorna med tanke på att vår grupp är så ny, säger Mattias Larsson, en av tränarna i det nya samarbetet. - Stundtals gör vi riktigt bra ifrån oss, men sedan lyser det igenom vad vi måste träna på.


Idag väntar sig Mattias att tjejerna jobbar tillsammans och hjälper varandra i försvaret, och att man tagit till sig av det som diskuterats efter den senaste matchen. 


Kom till Valldahallen och heja fram tjejerna! Matchstart 15.45.


Idag spelar:

Mimmi Ribbfors

Sofie Edholm

Julia Krusell

Emma Johansson

Fredrika Conradsson

Sofie Hammar

Julia Elfström

Elin Bergquist

Clara Ulmestrand

Julia Henningsson

Karin Sturesson

Alice Eriksson

Nyheter från våra lag