------Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan----
--- Sponsorer ---
 
 
Sandö samarbetar med Sponsorhuset.
Rea kampanjer
 

klart.se

VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

  

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmananden, utveckland och social verksamhet-inom sporten Innebandy.

 

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största del i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Rasmus Sävås
2016-07-24 17:00
Rasmus Sävås
Rasmus Sävås
Center med väldig räckvidd och bra skott. Hade otur med skador förra säsongen. Känns tryggt när han är på planen, kämpar och ger sig inte i första taget. 
Ännu en trogen sandökille. 

• Dina starka sidor som center.
- mina starka sidor är nog ett hyfsat skott och att kunna täcka boll

• Vad skulle du vilja förbättra infö nästa säsong? 
- skulle vilja finslipa lite i alla hörn

• Hur laddar du inför säsongsstarten? 
- då jag i skrivande stund ligger på Marstrand och slappar så går väl uppladdningen sådär än så länge.  Har kirrat ett par snabba skor som ja tänker ge ett försök så fort semestern är över.

• Mål kommande säsong? 
- målet är att hålla sig skadefri och ha kul!

Hårt arbetande forward, Viktor Furéh
2016-07-22 17:00
Viktor Furéh
Viktor Furéh.

Kom tillbaka förra säsongen efter uppehåll med innebandyn. Jobbade sig bokstavligt talat in i laget. Positiv i nästan alla lägen. Snabb, envis och hårt arbetande forward som ger allt när han är inne på plan.

• Du känns som en lugn person, både på och utanför plan, stämmer det? 
-. Jag kan nog vara ganska lugn ja, men tycker faktiskt jag är ganska hetsig själv. Speciellt på planen och när man har fått i sig lite av det goda.

• Kändes som du förändrades och att det lossnade efter halva säsongen och du fick också mer speltid. Vad tror du själv det berodde på?
- Självklart har jag förändrats under förra säsongen då jag hade ett uppehåll på 4 år, det tog lite tid att komma igång. Sen blev det ju mer motiverande när vi fick ihop ett bättre lag och man ville verkligen visa att man ville spela div2.

• Du är en av de som jobbar och springer mycket på plan. Hur ser försäsongen ut för din del? 
 - Nu är det riktigt dåligt med träningen men hade tänkt att jag skulle börja cykla, så det kommer inte vara några problem till säsongen, det kan jag lova.

• Mål kommande säsong?
- Mina mål för säsongen är att ha det jävligt kul och bli så bra som möjligt. Ser verkligen fram emot kommande säsong då vi verkar bli ett gött gäng.

Mathias Gunneklint.
2016-07-21 17:00
Mathias Funneklint
Mathias "Gunne" Gunneklint.

Kom till Sandö ett par matcher in i säsongen. Har inte missat många träningar sedan dess. Vinnarskalle med mycket lagkänsla. Lugn, i alla fall utanför plan. Ödmjuk spelare. 

• Beskriv dig själv som spelare. Vad är dina starka sidor? 
Jag som spelare är tekniskt, har bra skott och svår att stoppa när jag tar mig in mot mål. Vinnarskalle såklart, bra speluppfattning.

• Du har spelar på lite olika positioner, var spelar du helst? 
- Jag tycker det är kul att variera. Har spelat på de flesta positioner så tycker jag kan hantera de flesta.
Spelar där tränarn sätter mig och vad vi behöver för spel, men föredrar nog forward 

• Vad vill du förändra/förbättra inför kommande säsong? 
- Jag vill fortfarande bli bättre i mitt spel och leverera bollen snabbt mellan laget. 

• Mål kommande säsong? 
- Jag känner att vi har ett bra lag i år, att vi ska ta oss i den övre halvan och kämpa bland de översta platserna. 


Christian Svensson
2016-07-20 16:00
Christian Svensson
Christian Svensson.

Känd av spelarna och klubben sedan flera år. Ingen har väl kunnat missa denne store kille med otrolig vinnarskalle. Inte den tystaste på plan, säger till när i spelarna inte lyssnar på honom. Samtidigt en ödmjuk kille, skämtsam med glimten i ögat. Inga tråkiga träningar när Svensson är med! Har en stor laganda.
Kunde inte vara med hel tiden förra säsongen men ställde upp när han kunde och det är vi mycket tacksamma för.
En av Sandös genom tidernas bästa målvakter. 

Personligt mål med säsongen? 
Att kunna vara med så mycket jag bara kan och hinner för att hjälpa laget när det behövs. 

Med Svensson i mål kan allt hända. 

Målvakten Anders Ivarsson
2016-07-19 17:00
Anders Ivarsson
Anders Ivarsson.

Anders kom till Sandö inför förra säsongen. Vann snabbt förtroende och respekt av spelarna. Med sitt lungn men ändå fasta hand styr han laget från buren. Inte den som brusar upp men vet verkligen vad han vill av laget.
Bilden från Sandö vinterläger visar hur Anders jobbar för att visa de yngre spelarna hur de skall jobba. En otrolig tillgång både för laget och klubben! 


• Beskriv hur du är som målvakt? 
- Intensivt fokuserad, men ändå lugn.

• Hur vill du laget jobbar, hur styr du spelarna?
- Jag kommunicerar mycket med hela laget både i försvar och i anfall. Hur vi spelar beror ofta på vilka vi möter, men jag vill att laget känner förtroende för mig och att de vet vilka lägen de kan släppa. Där är kommunikationen central.

• Bästa/roligaste matchen förra säsongen ur målvaktsperspektiv?
- Bästa matchen var nog Falkenberg hemma, för då hade jag mer flyt än jag kan komma ihåg att jag haft i någon match tidigare. Men mest tillfredställande matchen var Halmstad borta. En jämn tillställning till början av tredje perioden när Hallis gjorde mål på en straff och jag några minuter senare räddade en straff från dem. Därefter byttes chanser fram och tillbaka, där vi gjorde mål på våra och lyckades avstyra deras. Den matchen blev något av ett avstamp där vi tog klivet upp mot den övre halvan av tabellen.

• Stående fråga, personligt och lagmässigt mål nästa säsong? 
- Mitt personliga mål är att kunna vara med och spela trots att familjesituationen med två småbarn hemma prioriteras. Jag hoppas att alla hundratusentals (miljontals?) skott som avlossats mot mig genom åren skall ha gett mig rutin nog att kunna vara en tillgång för laget när jag kan vara med. 
- För laget skall målet absolut vara att klara cutten till efter jul.


Nyheter från våra lag