------Spela i SANDÖ IBK?? klicka nedan----
--- Sponsorer ---

Sandö samarbetar med Sponsorhuset.
Rea kampanjer

klart.se

VÄLKOMNA TILL SANDÖ IBK

Sandö IBK´s kärnvärden: bredd, likabehandling och gemenskap, ligger till grund för vår verksamhetsidé, att erbjuda barn, ungdomar och vuxna, i första hand i närområdet, en attraktiv, sportslig, utmananden, utveckland och social verksamhet-inom sporten Innebandy.

Vi är idag runt 350 aktiva medlemmar fördelat på 17 lag. Vår verksamhets bedrivs till största del i Vallda Idrottshall väster om Kungsbacka.

Välkomna till oss!

Tränarduo klar för Sandös herrlag!
2016-05-23 18:29
I dagarna blev det klart att Mats Ödgren även nästa säsong kommer att ha hand om Sandös Herrlag.
Vid sin sida kommer han nu även att ha välmeriterade Anders Sjöstrand med 3 SM guld som spelare på meritlistan. Mats och Anders har varit framgångsrika ihop tidigare i tränarrollen med Lindås JAS lag och har även spelat tillsammans i Pixbo.
Vi kommer inom kort göra en längre intervju och presentera tränarna på denna sida.

Jag och Sandö IBK hälsar Anders välkommen till klubben och ser fram emot en spännande säsong med denna duo.

Marie Bergén
Så har då Sandö IBK:s herrar spelat klart båda sina serier.
2016-03-21 21:56

Våra mål för denna säsong och dessa två lag var att hålla oss kvar i div 2 och komma så högt vi kunde i div 4.

Om man ser tillbaka på hur säsongen började och med de förutsättningar vi startade, är våra placering i år mer än väl godkända.

Med några Sandökillar från förra säsongen, några nya killar och en stor del spelare från Kungsbacka IBK, började vi träna. När sedan killar från, som de själv säger, ”gamla Sandö C” anslöt blev vi snabbt en väldigt stor trupp.

Det har stundtals varit utmanande men den mesta tiden otroligt roligt att få vara en del av detta lag. De har blivit ett ”gött” gäng som har roligt ihop, vilket märktes tydligt på senaste lagfesten.

Jag ser redan fram emot kommande säsong med dessa killar.

Vill passa på att gratulera två spelare som utmärkt sig under säsongen, dessa två spelare har tillsammans gjort hela 149 poäng

Vinnare av poängligan i div 2:

Mattias Hallengärd 44+44  = 88 poäng på 17 matcher, vilket ger ett snitt på ca 5 poäng per match

Flest mål i div 2

Mathias Hagstedt  45+16 = 61 poäng på 16 matcher, vilket ger ett snitt på ca 4 poäng per match

Inte heller att förglömma våra två tränare under säsongen.

Mats Ödgren som varit huvudtränare men även gjort ett grymt jobb mellan lagets poänggörare. Någon måste ju göra grovjobbet.

Samuel Claesson som tog över jobbet som huvudtränare i slutet av säsongen, då jobb gjorde det svårt för Mats att vara med alla träningar.

Vi vill passa på och tacka dom för den gångna säsongen.

Vill också passa på och önskar också Samuel all lycka till då han går vidare till nya utmaningar med nytt uppdrag i Pixbo.

Man kan väl inte skriva något om Sandös herrlag utan att nämna Rune, Magnus och inte minst Staffan Asp som suttit i sekretariatet och gjort alla våra hemmamatcher till något minnesvärt.

Ett stort tack till er alla tre från laget!

Tack
2016-03-07 15:16

Tack till er alla som kom och firade Sandö IBK´s 20 års dag, men god tårta från Åsa Hembageri, pausunderhållning av P08, samt spännande Herrar division 2 match. En kul eftermiddag där vi alla hade "Hjärtat på rätt ställe"!

Vi ses väl i Valldahallen den 5 mars?
2016-03-01 09:34

Har du några Sandökläder från svunna tider, eller nutid förstås, liggande i garderoben?

Dra på dig dom på lördag!

2016-01-22 12:59