VÅRT BIDRAG TILL ETT BÄTTRE SAMHÄLLE
HUVUDPARTNERS
 
 

GULDPARTNERS
 
 
SOCIALA MEDIER
Herr: Inför Sandvikens IF - Valbo FF
2016-09-30 12:45
Marcus Hägg gjorde SIFs enda mål senast lagen möttes, ska han näta imorgon igen?
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Sandvikens IF - Valbo FF
När: Imorgon, lördag, 14.00
Var: Arena Jernvallen

Derbydags!
Imorgon är det återigen dags för derby i Division 2 Norrland, SIF tar emot Valbo FF på Arena Jernvallen. Det är en match som brukar handla om mer än bara tre poäng, det är en match som betyder oerhört mycket för båda lagen och dess anhängare. Senast lagen möttes var det storpublik på Åbyvallen, 1125 personer hade tagit sig dit. Det var en fantastisk inramning. Tyvärr för SIFs del så slutade matchen 1-1, Marcus Hägg gjorde lagets enda mål då. Vi hoppas och tror att Sandvikarna sluter upp ordentligt så att vi slår 1125 personer imorgon. Vi behöver er i jakten på Division 1!

Sandvikens IF 
SIF fick ett bra utgångsläge senast på Hudiksvalls FF tappade poäng dagen innan. Tyvärr tappade även SIF poäng, 1-1 slutade matchen hemma mot Bodens FF BK. Ett mycket tungt poängtapp efter en svag prestation. Därför finns det mycket revanschlusta till imorgon, såhär säger Assisterande tränare David Svanberg:
- Vi kommer med ett mycket revanschsuget lag med tanke på förra matchen i serien samt förra mötet mot Valbo.
Värt att notera är att Daniel Badjelan är tillbaka efter avstängning. Istället är Christoffer Aspgren avstängd efter att dragit på sig två gula kort mot Bodens FF BK. SIFs matcher de tre resterande omgångarna: Valbo (h), Söderhamn (b), Timrå (h).

Valbo FF
Valbo ligger 8:a i tabellen och man kommer senast från en 3-0 förlust mot Gällivare Malmberget på bortaplan. Rasmus Eriksson blir en spelare att se upp för SIF, han har hittills svarat för 11 mål. Näst bäste målskytt i Valbo är Henrik Persson. Såhär säger tränare Henrik Isaksson inför derbyt:
- Det är klart att de ska bli jätteroligt att spela mot SIF, det kommer bli en jätteutmaning för oss. Vi vet att de kommer bli svårt och vi är ödmjuka inför det. Det kommer bli en härlig match att spela mot ett bra lag.
Vi har haft en ganska rörig vecka, med olika skador och skavanker. Vi har haft många borta, så vi har inte kunna träna och förberett oss som vi velat. Men förhoppningsvis kommer alla till start, vi har något frågetecken kvar. Denna tiden på året brukar det kunna vara så, man får gräva lite i truppen ibland.

Noppa-stipendiet

Noppa-stipendiet är ett årligt pris som delas ut till minne av bortgången idrottsprofilen Karl-Göran ”Noppa” Eriksson.

I fjol gick det till Martin Huld, Torsåkers IF.

Årets stipendiat kommer från Ockelbo och heter Bosse Stark.

Bosse Stark står exakt för det gränsöverskridande synsätt som river barriärer och som verkar för jämställdhet, mångfald och tolerans inom idrotten, något som Stiftelsen Noppa Erikssons Minne vill uppmärksamma.
Bosse är också aktiv i Sandvikens IF, framförallt vid herrlagets hemmamatcher.

Bosse Stark har en unik förmåga att sprida glädje och energi runt omkring sig.

Han får stipendiesumman 15 000 kronor och får ta emot priset från sin vän och mentor David Svanberg och Per-Johan Johansson och Catherine Linderstam från Stiftelsen Noppa Erikssons Minne.
Priset kommer att delas ut strax före matchstart på lördagen.

Division 2 Norrland Omg 24.
30/9
19.30 - Härnösands FF - Ånge IF
1/10
13.00 - Anundsjö IF - Gällivare Malmbergets FF
14.00 - Friska Viljor FC - IFK Timrå
14.00 - Sandvikens IF - Valbo FF
14.00 - Strömsbergs IF - Morön BK
15.00 - Bodens FF BK - Söderhamns FF
2/10
14.00 - Skellefteå FF - Hudiksvalls Förenade FF

Vi ses på lördag på Arena Jernvallen, matchstart 14.00!
Varmt välkomna!

Herr: Sandvikens IF - Valbo FF, 1/10 Avspark: 14.00
2016-09-30 11:20
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Sandvikens IF - Valbo FF
När: Lördag, 1 oktober, 14.00
Var: Arena Jernvallen

3 omgångar kvar. Fortsatt två poängs försprång. Derbymatch. Vi har en fantastisk lördag framför oss!

Nu på lördag är det alltså dags igen, serieledande SIF tar emot Valbo FF som ligger 8:a i tabellen. Men oavsett tabellplacering kommer det bli en grymt tuff match med mycket kamp. Vi minns tillbaka till mötet i somras när det blev 1-1, en svårspelad match på gräs med mycket duellspel. Vi kan räkna med att både SIF och Valbo kommer göra allt för att stå som segrare i denna match, så ni kan förvänta er en mycket bra match mellan två hungriga lag.

Sandvikens IF kryssade senast mot Bodens FF BK efter en svag insats, vi kan räkna med ett oerhört laddat gäng i helgen. Daniel Badjelan är tillbaka från avstängning. Christoffer Aspgren är avstängd istället.

Vi hittar som sagt Valbo FF på en 8:e plats i tabellen. Man föll tungt senast mot Gällivare Malmbergets FF med 3-0. Dessförinnan förlorade man också mot Härnösands FF med 1-3. Man har alltså haft det lite svajigt den senaste tiden, men när det vankas derby brukar alltid Valbo vakna till liv.

Det är den näst sista hemmamatchen för i år så vi hoppas verkligen att alla ser till att ta sig till Jernvallen, vi behöver er mer än någonsin!

Innan matchen kommer Noppa-stipendiet att delas ut. Det är ett stipendie som delas ut av Stiftelsen, Noppa Erikssons minne. Det är en stiftelse som har bildats för att årligen dela ut ett stipendium till en person/personer eller en verksamhet inom idrotten som verkar i hans anda. Karl-Göran Eriksson eller "Noppa" som de flesta kallade honom var en aktiv del av sporten i Gävle under flera decennier. Han var bl.a. materialförvaltare i Brynäs IF och Hille IF. Vill man stödja stiftelsen och vara med och skapa Noppa-stipendiet kan man göra det med en gåva på bankgiro 814-9627.

Matchvärd är Charlys och matchbollarna presenteras av Trycktrean, Hedmans Plåt, ProductCare Sweden och Provinsfastigheter.
Glöm inte! Fotbollspub från 13.00!

Varmt välkomna, vi ses på lördag!
Alla till vallen, vi tillsammans!
GRATISMATCHEN!
2016-09-28 10:30
Lördagen den 15:e oktober är det dags för herrlagets sista seriematch.
Man tar emot IFK Timrå på hemmaplan i en match som kan vara helt avgörande för avancemang till Division 1.
Därför vill vi se till att laget får ett rejält läktarstöd och samtidigt bjuda Sandvikenborna på en fotbollsfest!

Sandvikens näringsliv med omnejd bjuder därför på fri entré för ALLA!

Vid entréerna kommer ordinarie entrépersonal att stå med insamlingsbössor för att få besökarna att istället skänka pengar till ett välgörande ändamål. Alla pengar vi samlar in från publiken under matchen kommer oavkortat att gå till Barncancerfonden. Vi kommer även att skänka 10% av alla kioskintäkter dit.

Så se till att SPRIDA ORDET!
Sandvikens IF - IFK Timrå, lördag, 15 oktober, 14.00.
FRI ENTRÉ FÖR ALLA!

Företagen som hittills är med och bjuder alla på fri entré är:
Bilmetro
Cirkle K Gävlevägen
Cykelbyggarn
Fastighetsbyrån
Färghörnan
Göransson Arena
Haglöf & Nordkvist AB
Hedmans Plåt
Kronans Apotek
Länsförsäkringar
Monroes
PSS Ekonomikonsult
Reklamhuset
Sandegårds
Sandvik
Selins Glasmästeri
Torggrillen

Sandvikens IF har högst publiksnitt i Division 2 Norrland och ligger i skrivande stund på 646 personer. Årets högsta publiksiffra har varit drygt 1200 mot Hudikvsalls Förande FF. Vi hoppas på publikrekord och att vi lyckas skänka en stor slant till Barncancerfonden! 

Vi tillsammans, nu kör vi!
#gratismatchen 
Herr: Inför Sandvikens IF - Bodens BK FF
2016-09-23 14:18
Foto: Boden
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Sandvikens IF - Bodens BK FF
När: Söndag, 25/9, 15.00
Var: Arena Jernvallen

4 omgångar kvar av Division 2 Norrland, sedan är säsongen 2016 till ända.
SIF kommer att avsluta enligt följande: Bodens BK FF (h), Valbo FF (h), Söderhamns FF (b), IFK Timrå (h).
En enormt rafflande avslutning då Hudiksvalls Förenade FF jagar bara två poäng bakom. De avslutar enligt följande: Anundsjö (b), Skellefteå (b), Härnösand (h), Gällivare Malmbergets FF (b).
På söndag tar SIF emot Boden på hemmaplan, i våras när SIF möte Boden på bortaplan vann just Boden med 3-2. Så nu har man revansch att utkräva!

Sandvikens IF
Sandvikens IF tog en mycket viktig seger senast borta mot Friska Viljor FC, matchen slutade 1-3. Målskyttar den matchen var, Marcus Hägg och Sunday Bale x2. Man står nu inför en tuff avslutning, med toppmöten och derbymatcher. På söndag är det återigen dags för hemmamatch som sagt, det brukar betyda mål. Man har hittills gjort 3,2 mål i snitt på Arena Jernvallen och släppt in 0,4 mål per match. Ett fantastiskt facit som är skönt för laget att ha med sig in i avslutningen på säsongen. Värt att notera är att Marcus Hägg gjorde sitt 30:e mål i Division 2 Norrland förra matchen. 

Huvudtränare Stefan Lundin inför matchen:
Vi har haft en bra träningsvecka så det känns bra inför denna tuffa matchen. Vi har lite sjukdomar som har härjat, men förhoppningsvis ska alla vara tillgänglig för spel. Det är lite svårt att sia om motståndet då de har bytt tränare, vi vet inte riktigt vilken effekt det kommer att ha. Boden har ett väldigt bra lag vilket de har visat hela säsongen. De har i stort sett legat trea hela året så det är definitivt ett av de bättre lagen i serien. Vi har revansch att utkräva efter förlusten på bortaplan mot dem. Vi tror att det kommer bli en bra och tuff match på Arena Jernvallen!

Avstängningar: Daniel Badjelan

Bodens BK FF
Boden mötte Anundsjö IF i förra omgången, man förlorade den matchen med 0-3. Två dagar innan kom beskedet på Bodens BK FFs hemsida att tränare Stuart Gibson skulle lämna uppdraget som Huvudtränare i klubben. 

Såhär skrev Boden på sin hemsida:
"Både klubben och Stuart känner att vi har kommit så långt vi kan komma tillsammans. Tidpunkten är bra för båda parter så vi båda kan planera inför 2017 i lugn och ro. Laget kommer i helgen att ledas av Kenth Wärja och Peter Gitselov, men redan till veckan börjar planeringsmöten inför framtiden och hur den ska se ut. BBK Fotboll vill tacka Sturat för hans tid och insatser i klubben och önskar han ett stort lycka till i framtiden. Speciellt tack för hans professionella attityd och engagemang."

Det är alltså Kenth Wärja och Peter Gitselov som tar hand om laget nu på söndag när de kommer till Arena Jernvallen. Det är alltså svårt att förutspå hur Boden kommer att se ut jämfört med förra mötet i våras.

Tränare Kenth Wärja inför matchen:
Det är klart att det inte kommer bli så stora skillnader på bara en vecka, men det vi ska göra är att visa bättre status än tidigare. Vi möter ett väldigt bra Sandviken så det blir en tuff uppgift.
Peter Gitselov är avstängd, Andreas Wärja missar resten av säsongen pga hjärnskakning, sen har vi några småskavanker på andra spelare. Eddy Prugh är tillbaka från avstängning. Vi kommer alltid med bästa laget.

FRI ENTRÉ FÖR SANDVIK-ANSTÄLLDA MOT UPPVISANDE AV PASSERKORT!

Nu ser vi till att fylla Arena Jernvallen på söndag, vi tillsammans!

Välkomna!


Supporterbuss till Söderhamn 7/10!
2016-09-20 10:19
Fredagen den 7/10 möter vi Söderhamn på bortaplan. Vi arrangerar en supporterbuss och hoppas på stort rödvitt stöd på läktaren. Som vanligt har vi lite specialarrangemang innan och i bussen.

Vi träffas på Mulligans Pub på After Work för uppvärmning och inmundigande av en fotbollspytt med tillhörande dryck innan avresa för de som vill ha en bit mat innan avresa. 

Program:
15:00 Mulligans After Work startar.
16:30 serveras fotbollspytten för de som anmäler mat.
17:25 bussen avgår från Mulligans till Söderhamn. 
19:00 matchstart. 
22:00 ca anländer vi åter till Sandviken centrum.
Alla ansluter efter eget samvete, men anmälan krävs och vi behöver veta vilka som ska äta.

Det går självklart att ”bara” hänga med i bussen utan att delta i uppvärmningen på Mulligans, eller komma till Mulligans utan att äta, meddela vid anmälan bara om du vill äta. Mulligans har specialpriser under After Work (från kl. 15:00), 10 kr rabatt på fatöl (utom gästkran).

Kostnader;
Pytt med dryck (öl/vin/cider) 120 kr. Med läsk/vatten 90 kr.
Bussresa Söderhamn t o r 200 kr.
Betalning för mat och dryck gör ni direkt på Mulligans.
Betalning för resan tar vi i bussen på vägen upp, vi tar kort.
Entrén i Söderhamn tillkommer, 80.- över 18 år. Pensionär 60.-

OBS! Anmälan till Peter "Rock" Olsson i SIF Supporterklubb på 076-104 27 70 
eller 
Krister Parling på SIF-kansliet på 073-236 88 61, alternativt parling@sandvikensif.se 


Meddela vid anmälan om du vill äta på Mulligans. Vi behöver planera antal mat.
På bussen kommer det att finnas supporterprylar, lotteri och förfriskningar till bra priser. Vi har en buss bokad i nuläget, vid stort intresse bokar vi såklart en till, så passa på att boka din plats redan nu om du vill vara säker på en plats!
Vi reser tryggt med föreningens resepartner VS & Perssons Bussar och vi genomför resan vid minst 30 anmälda.

Häng med och hjälp oss till ett bra resultat i denna viktiga match!

Forza SIF!
Herr: Sandvikens IF - Bodens BK FF, 25/9 Avspark: 15.00
2016-09-19 10:31
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Sandvikens IF - Bodens BK FF
När: Söndag, 25 september, 15.00
Var: Arena Jernvallen

4 omgångar kvar. 4 omgångar kvar av kamp. Sandvikens IF har 58 poäng och Hudiksvalls Förenade FF har 56 poäng. I helgen vann SIF borta mot Friska Viljor FC med 1-3 och HuFF vann mot Ånge IF med 4-0. Följ den rafflande avslutningen av Division 2 Norrland på plats på Arena Jernvallen!

Nu på söndag smäller det igen, SIF tar emot Bodens BK FF som ligger 4:a i tabellen. Det är alltså en toppmatch i Division 2 Norrland på gång. 3 hemmamatcher kvar innan säsongen är slut, nu fyller vi Arena Jernvallen i dessa matcher. Klä er i rödvitt och stötta laget mot 3 segrar!

Bodens BK FF ligger som sagt på 4:e plats i serien och står på samma poäng som tabelltrean Härnösands FF. Boden jagar 3:e platsen i serien så räkna med en tuff match på Arena Jernvallen på söndag. Senaste lagen möttes vann Boden, en av få förluster för SIF i år. Matchen slutade med en 3-2 till Boden. SIF låg under med 2-0 i halvtid och hade dessutom drabbats av ett rött kort på Sunday Bale. Bodens BK FF mötte Anundsjö IF i förra omgången och förlorade med 0-3. En tung förlust på hemmaplan mot ett lag i bottenstriden.

Matchvärd är Sandvik och matchbollarna presenteras av Bilmetro, SIF Supporterklubb, PSS Ekonomikonsult och Provinsfastigheter.
OBS! Fri entré för alla Sandvik-anställda mot uppvisande av passerkort!

Varmt välkomna, vi ses på söndag!
Alla till vallen, vi tillsammans!
Herr: Friska Viljor FC - Sandvikens IF 1-3 (1-1)
2016-09-18 09:39
Marcus Hägg gjorde sitt 30:e mål för säsongen.
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Friska Viljor FC - Sandvikens IF  1-3 (1-1)
När: Lördags, 09/17, 15.00
Var: Skyttis IP

SIF vann när nummer 30 gjorde nummer 30!
Det pratades inför matchen om att SIF inte skulle få något gratis, att Friska Viljor skulle göra allt de bara kunde för att knipa minst 1 poäng i detta mötet. Man slet hårt och mycket, men det räckte inte ända fram. SIF blev för stora.

SIF fick en smakstart på matchen. I den 9:e matchminuten slängde Kalle Jansson ut bollen till Jonathan Hellström som startade en snabb omställning. En långboll hittade in bakom FVs backlinje till Omar Guidji som kunde hitta snett bakåt till Marcus Hägg. Vi stannar där. 6 februari 2015, VSK Fotboll - Dalkurds FF. 66:e minuten, Marcus Hägg kliver av med en "lätt fotskada". En fot som hämmat honom sedan dess, en fot som satt käppar i hjulet. Början på 2016, foten skulle opereras och Hägg skulle äntligen bli kvitt sin skada. Han skulle dock missa stora delar av säsongen. 17 September 2016, Marcus Hägg har gjort 29 mål i Division 2 Norrland och ställs mot Friska Viljor FC, han har tröja nummer 30 på sig. Omars boll hittar honom, han sätter dit foten. Mål nummer 30 är ett faktum. 4 matcher kvar i serien och Marcus Hägg har gjort det ingen kunnat drömma om, förutom han själv.

Matchen fortsatte, SIF spelade på ett kontrollerat sätt, man skapade en del lägen men 0-2 kom aldrig. Istället var det otroligt nära 1-1 i den 24:e minuten, men Kalle Jansson stod för en fantastisk räddning och lyckades hålla bollen. SIF tog tag i det igen, man ägde matchen och släppte inte till några vassa målchanser. I den 42:a minuten fälldes Omar i straffområdet, domaren tvekade inte utan blåsete straff. Sunday Bale stegade fram, ribba ut. 45:e minuten, 1-1. Ett skott efter backen letade sig i vid första stolpen, mardrömsminuter för SIF. Det som såg så kontrollerat ut, man skulle gå in med 0-2 i halvtidsvila (minst). Istället 1-1 och ett nytt jagande på mål. 

SIF klev ut i andra halvlek och tog tag i det direkt igen. Man hade mycket boll och skapade en del farliga målchanser i andra halvlek också. I den 63:e minuten kom det förlösande 1-2 målet. Christoffer Aspgren blev fälld och SIF fick ytterligare en straff. Sunday Bale klev fram ännu en gång, bytte hörn, 1-2. SIF fortsatte att äga mycket boll, och var närmast ytterligare mål. Sunday hade bl.a. en fin nick men målvakten klarade. I den 75:e minuten var det dags igen, spiken i kistan. Sunday fick en passning mot sig, istället för att ta emot bollen höll han undan mycket starkt. Friläge och han kunde enkelt placera in 1-3 vid förstastolpen. Direkt efter byttes han ut mot Tshutshu Tshakasua. En bra prestation av Sunday som trots straffmissen reste sig och avgjorde matchen. Det blev aldrig någon anstormning från Friska Viljor utan SIF fortsatte att kontrollera matchen. Det enda som hände var att SIF gjorde ytterligare två byten, Brett Larocque och Aram Abed fick komma in. 

Vi kunde räkna in ytterligare 3 viktiga poäng i den fortsatta kampen om seriesegern. Hudiksvalls Förenade FF vann också sin match i helgen, 4-0 mot Ånge IF. 4 mycket spännande omgångar kvar väntar.

SIF: Kalle Jansson - Christoffer Aspgren, Emil Molin, Olof Mård, Jonathan Hellström - John Junior, Hjalmar Öhagen, Daniel Badjelan, Omar Guidji - Sunday Bale, Marcus Hägg.

Avbytare: Tobias Wennergrund, Aram Abed, Mohammed Kamara, Tshutshu Tshakasua, Brett Larocque, Sherif Abdi.

Målskyttar: Marcus Hägg, Sunday Bale x2
Varningar SIF: Daniel Badjelan, Omar Guidji
Herr: Inför Friska Viljor FC - Sandvikens IF
2016-09-16 14:23
John Junior målade senast lagen möttes, gör han det imorgon igen?
Vad: Division 2 Norrland
Hur: Friska Viljor FC - Sandvikens IF
När: 15.00, lördag, 17/9
Var: Skyttis IP 1

Division 2 Norrland rullar på!

Omgång 22. 5 matcher kvar. Sandvikens IF 55 poäng. Hudiksvalls Förenade FF 53 poäng. 
Serien närmar sig sitt slut och det kommer att bli en rafflande avslutning med några härliga matcher att se fram emot. SIF möter imorgon Friska Viljor på bortaplan och Hudiksvalls FF möter Ånge IF på hemmaplan på söndag.
Laget har ikväll tränat på Jernvallen för att sedan ge sig av uppåt i landet mot Sundsvall för ett första stopp. Man kommer komma natta över där för att imorgon ta sig vidare mot Örnsköldsvik där matchen spelas.

Friska Viljor FC
Det är ett Friska Viljor som är i desperat behov av poäng, man har 1 poäng ned till nedflyttningskval. Därför kan man förvänta sig en tight och tuff matchbild på förhand. Dessutom har man en riktigt tung svit bakom sig med hela 6 förluster i rad. Men även om man har det så kan vi räkna med att de kommer göra allt för att vända det imorgon, det kommer att bli en kamp om 3 poäng.

Sandvikens IF
SIF har en betydligt bättre svit, 12 raka matcher utan förlust i serien. Hela 8 raka vinster i rad också. En helt fantastisk svit, men det som krävs nu är att man fortsätter prestera omgång efter omgång. Marcus Hägg vilades förra matchen för sina ljumskar, men har gått för fullt hela veckan. Viktor Nordin är sjuk och blir kvar hemma i Sandviken, detsamma gäller Jimmy Hansson som fortfarande är skadad. Sherif Abdi som har haft en riktigt bra höst i SIF U17 är med i truppen.

Förra mötet
Förra gången lagen möttes så vann SIF med 5-0. Målskyttar den gången var, Marcus Hägg x2, York Rafael, John Junior och Scott Brown. 

Tränarens ord
Såhär säger Stefan Lundin om matchen:
- Det är ett pressat lag som vi möter eftersom de har blivit indragna i kvalstriden. Ett lag som verkligen kommer göra allt för att plocka poäng då de är i stort behov av det. Det är ett ganska ungt lag med en hel del skicklighet i truppen. Vi har en rejäl utmaning framför oss och vi måste komma upp på en högre nivå än förra matchen för att lyckas vinna.

Truppen
1. Kalle Jansson
33. Tobias Wennergrund
3. Emil Molin
7. Hjalmar Öhagen
8. Christoffer Aspgren
10. John Junior
11. Omar Guidji
13. Jonathan Hellström
14. Mohammed Kamara
15. Sunday Bale
16. Tshutshu Tshakasua
18. Brett Larocque
19. Aram Abed
20. Sherif Abdi
23. Olof Mård
24. Daniel Badjelan
30. Marcus Hägg

Glöm inte att matchen sänds på webben!
Webb-TV: Friska Viljor FC - Sandvikens IF
2016-09-16 10:15
Följ toppstriden av Division 2 Norrland!

Vad:
Division 2 Norrland
Hur: Webb-TV: Friska Viljor FC - Sandvikens IF
När: 15.00, imorgon lördag, 17/9
Var: Skyttis IP 1

Morgondagens match mot Friska Viljor FC sänds på webben, klicka på länken för att köpa matchen. Sändningen startar 14.50.

Klicka här för att komma till matchen
Pris: 100kr
SIF besegrade Brynäs IF
2016-09-14 08:40
Wilma Näslund gjorde tre av SIF´s fyra mål i matchen mot Brynäs IF (Foto: Micke Nord)
SIF fortsätter att ånga på trots att man redan är klara seriesegrare i damernas div 3.

SIF tar redan från start tag i taktpinnen och skapar tidigt några fina möjligheter, det skall dock dröja till minut 13 innan Wilma Näslund kan sätta dit 1-0 som också står sig till paus.

I andra halvlek skall det dock lossna för rödvästarna. Tio minuter in i andra halvlek så slår Fanny Östergård en vacker frispark som är otagbar för gästernas målvakt. Brynäs är dock inte villiga att ge sig utan kan bara några minuter efter reducera till 2-1.
SIF hade dock bestämt sig för att detta skulle bli deras afton och kan göra både 3-1 och 4-1 i slutet av matchen via Wilma Näslund. 

Spångberg efter matchen:
Jag tycker att vi vinner matchen rättvist. Vi får idag ett kvitto på att vi kan leverera när det krävs.Nästa match spelas mot Årsunda IF på bortaplan 18/9 kl 16:00.
Nyheter från våra lag