Vi samarbetar med
Eurogym- årets gympahändelse i Helsingborg
2014-07-09 11:37
Vi är ett gäng på 35 gymnaster som ska åka till Helsingborg på söndag för att vara med om ett stort gymnastikevent. Under en vecka ska vi träffa gymnaster från hela Europa och både träna gymnastik, prova på nya sporter och ha uppvisningar av ett program vi satt ihop.

Våra uppvisningar som ni gärna får komma och titta på är på Gröningen i Helsingborg (vid stranden)
Vårt tema är gymnastik genom livet.

Uppvisning 1: 14 juli kl 17:51
Uppvisning 2: 16 juli kl 15:52

Vi har fått två återbud med kort varsel, om det är någon som är sugen/har möjlighet att komma med så hör av er till oscar_glocal@hotmail.com.

Mer info:

Sommarkollo!
2014-06-24 14:52

Du kan fortfarande anmäla dig till kollovecka 3!

LUGI Gymnastik arrangerar sommarkollo för alla intresserade i åldrarna 7-17 år! Du behöver inte tränat gymnastik tidigare, alla är välkomna. Dagarna kommer att ägnas åt gymnastikträning och lek både inne och ute med Fågelhallen som utgångspunkt. Lagad lunch ingår och serveras i Fågelskolans matsal.

NÄR?
Kollovecka 3: 11/8 - 15/8

Kl. 9-16 alla dagar.

VAR?
Fågelhallen (Gässlingavägen 21 Lund) med omgivningar

HUR?
Anmälan skickas till: lugigymnastik@gmail.com Det finns fortfarande platser kvar!

Ange namn, telefonnummer, vilken eller vilka veckor du vill anmäla dig till, ev. specialkost och annan information som kan vara bra för ledarna att känna till.

Bekräftelse och faktura kommer tillbaka på mail.

På kollot delas deltagarna in i grupper baserat på framförallt ålder, men även kunskapsnivå.

Ta med vattenflaska och mellanmål så att du orkar hela dagen. Och glöm inte gympaglädjen!

PRIS?
Kollovecka 3: 1000 kr

Vårens största gympashow
2014-06-02 12:55
Årets tema - de fyra elementen.
 - Herregud vad många!

Många gymnaster, många tränare, massor med publik - det var överflöd i ordets rätta bemärkelse i Idrottshallen igår. Föreningens våruppvisning delades upp på två föreställningar för att allt skulle hinnas med och vilken show det blev! Små och stora, kullerbyttor och dubbla volter och inte minst den traditionella handståendetävlingen.

Alla "årets" prisades:
Årets tränare - Oscar Andersson
Årets hjälptränare - Hind Jonsson
Årets basgymnast - Ebba Alson
Årets tävlingsgymnast - Madeleine Ingemansson

Traditionsenlig handståendetävling som vanns av Titilayo Mossberg (obesegrad fem gånger i rad!).

Alla tränare avtackades (ni är fantastiska!) och de fyra härliga eldsjälarna som planerat hela denna härliga show: Hanna, Veronica, Kattis och Elsa (ni är dubbelfantastiska!)

Nu är terminen redan slut. om du inte ska delta på sommarkollo eller sommarträning så ses vi igen i september!

GLAD SOMMAR!
GULD till killarna!
2014-05-25 21:52
Glada gymnaster och ledare!
Först idag tävlade  Lugis tjejer i finalen för flickor yngre. Stämningen var på topp i hallen och tjejerna lyckades bra i alla grenar trots några småmissar. Konkurrenterna körde på riktigt bra i finalen och Lugi landade tillslut på en delad niondeplats. Bra kämpat tjejer!

Tävlingen RT Herrar gick på eftermiddagen. Där ställde föreningen upp med ett gäng grabbar som tränat tillsammans enbart en termin. För många av killarna var det första tävlingen, det var även några år sedan Lugi hade med killag på riksnivå. Första redskapet var hopp och där lyckades laget ställa alla landningar och fick en fin poäng på . Nästa redskap var tumbling och även här lyckades grabbarna hålla nerverna i styr. Friståendet gick galant och det märktes att all tid som lagts ner på dansen verkligen gett resultat. När poängen 16.90 ropades ut jublade publiken och det var klart att Lugi vunnit GULD med en totalpoäng på 48,9! Grattis till medaljen och bra jobbat både gymnaster och ledare!
LUGI till Final i RT3
2014-05-24 18:06
LUGIs RM1-lag i final!
Vårt kära RM1-lag har nu tagit sig till Finalen i RT3 tävlingen.
Med 49,150 poäng får de chansen att tävla om pallplatsen som går av stapeln imorgon.

För att se de tävla imorgon, gå in på Streamen eller läs Resultaten.
Tävlingen börjar kl 10:45, defilering 10:35
RT3 + RT Herrar
2014-05-22 22:59
LUGI Gymnastik välkomnar 600 gymnaster till Idrottshallen i helgen!
Med ca 45 tävlande lag, kommer helgen vara smockfull med rolig gymnastik från hela sverige.

Om du har oturen att inte befinna dig i Lund under helgen, oroa dig inte!
Räddningen med live-streamen finns tillgänglig här: http://www.timpah.se/RT3/RT3Live
Här kan du se streamen, chatta med tittarna och få resultatlistan direkt när poängen ges!

Resultaten kan du även se på :

Lugi önskar alla lag Lycka till
Ses i hallen :)
Nyheter från våra grupper