Vi samarbetar med
Sportlovsläger
2016-02-01 12:03

Vad ska du göra på sportlovet?!

Kom och träna gymnastik med oss!

LUGI Gymnastik ordnar dagläger vecka 8 i Fågelhallen i Lund. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin!
Måndag till torsdag är det gymnastik för alla barn mellan 7-18 år, alla är välkomna även nybörjare. Barnen delas in i grupper efter kunskap så att alla känner sig bekväma

NÄR?
Måndag 22 feb kl. 9-15
Tisdag   23 feb kl. 9-15
Onsdag  24 feb kl. 9-15
Torsdag 25 feb kl. 9-15
VAR?
Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21, Lund)

HUR?
Anmäl dig till kansliet på mail, märk mailet Sportlovsläger 2016

Ange namn, telefonnummer och vilka dagar du vill vara med. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail. Det kostar 200 kr/dag. Totalt har vi 60 platser/dag så först till kvarn!
Anmäl dig senast söndagen 14 februari, anmälan är bindande.

Du tar med egen matsäck till lunch, gärna lite frukt till för-/eftermiddag och ett glatt humör :)

Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!
tränare sökes vt16
2016-01-11 15:26
Vi söker tränare till två grupper inför vårterminen 2016.

Har du tränarerfarenhet och en bas barn och ungdomsutbildning så hör av er till oss så berättar vi mer.
mail: lugigymnastik@gmail.com märk mailet med tränare och vilken grupp du är intresserad av.

9-10 2a som tränar onsdagar kl 17-19 på Hubertus.
7-8  2a som tränar lördagar kl 15-17 på Katte.
8-10 år 2A pojkar söndag kl10-12 Fågelskolan, sal118
Vårterminen 2016
2016-01-01 22:33

Vårterminen startar vecka 3 för alla basgrupper och för tävlingsgrupperna börjar den redan vecka 2.

Om ni inte fått någon kallelse kan det bero på att vi inte har hunnit skicka ut alla än. Eller att ni inte fått plats den här terminen. Vi har otroligt många som vill börja på gymnastik och det är vi jätteglada för. Utan våra ideella ledare kan vi inte starta fler grupper så om ni känner att ni vill hjälpa till så anmäl ert intresse för att bli ledare genom att skicka ett mail till: lugigymnastik@gmail.com med rubriken LEDARE

Kommunens förslag på gymnastikhall vid Bollhuset
2015-12-18 17:39
Förslag 2, ombyggnad av Bollhuset i Lund. Illustration: Niclas Emgård/Zoom Arkitekter
Det är sedan tidigare klubbat och avsatt ett antal miljoner till att bygga en gymnastik- och kampsportshall i Lund. I veckan presenterades två förslag på ombyggnad av Bollhuset. De olika förslagen är lika när det kommer till gymnastikdelarna, men olika i ambition i övrigt. I förslag nr.2 finns både café, butiks-idrotts- och bostadsytor. Spännande!

I Lokaltidningen - Lund kan du läsa lite mer om de olika förslagen!
Alla vinnare i Luciacupen!
2015-12-07 14:48
I lördags var det klubbtävling i Lugi Gymnastik, närmare bestämt Luciacupen. Alla föreningens tävlingsgrupper och ett gäng från nivå 3 var med och visade upp sig. Som motpol till gymnastikens bedömnings- och tävlingsmoment gick alla gymnaster hem med en guldmedalj denna dag, men alla i specifik kategori. Det var till exempel "Högsta volthöjd" och "Bäst landningar". Eller varför inte "Bästa lagpeppen!"

Härligt var det och många föräldrar klämde in sig i vår lilla Fågelhall.
Julklappsdagar på Intersport 3-6 december
2015-11-24 10:00
Den 3 - 6 december har Lugi gymnastik 25% rabatt på allt i butiken hos Intersport på Nova Lund.

Det räcker att uppge att du eller din familjemedlem är medlem i Lugi Gymnastik för att få rabatten. Rabatten gäller samtliga produkter och även redan sänkta priser!

Du vet väl att föreningskläder med vår logga finns att beställa hos Intersport på Nova Lund. Alla medlemmar och tillhörande familj har alltid 10 procents rabatt på hela sortimentet på InterSport på Nova Lund.
Nyheter från våra grupper
SM-mix, 31/01 22:22