Vi samarbetar med
Sportlovsläger 2015
2015-01-29 14:02
Vad ska du göra på sportlovet? Kom och träna gymnastik med oss!

LUGI Gymnastik ordnar dagläger vecka 8 i Fågelhallen i Lund. Hallen är anpassad speciellt för gymnastik, har mjuka höj- och sänkbara skumgummigropar och trampolin! 
Måndag till fredag är det gymnastik för alla barn mellan 7-18 år, alla är välkomna även nybörjare. Barnen delas in i grupper efter kunskap så att alla känner sig bekväma

NÄR?
Måndag 16 feb kl. 9-15
Tisdag   17 feb kl. 9-15
Onsdag  18 feb kl. 9-15
Torsdag 19 feb kl. 9-15
Fredag   20 feb kl. 9-15 (endast tävlingsgymnaster fr 11 år)

VAR?
Fågelhallen (Fågelskolan, Gässlingavägen 21, Lund)

HUR?
Anmäl dig till kansliet på mail: lugigymnastik@gmail.com 

Ange namn, telefonnummer och vilka dagar du vill vara med. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail. Det kostar 200 kr/dag. Totalt har vi 50 platser/dag så först till kvarn! Anmäl dig senast onsdag 11 februari.

Du tar med egen matsäck till lunch, gärna lite frukt till för-/eftermiddag och ett glatt humör :)

Vi ser fram emot roliga dagar med gymnastik, lek, tävlingar, skratt och bus!
Jobba hos oss!
2014-12-20 09:00
Som ett led i satsningen på tävlingsgymnastiken erbjuder vi nu fyra olika tjänster på vardera 50 procent. Tjänsterna kan kombineras beroende på kompetens och intresse, flexibiliteten är stor. Vi ser gärna att rollerna fylls av 2-4 personer.

För att trivas hos oss i LUGI Gymnastik bör du vara självgående med hög ambitionsnivå, du vill ständigt utvecklas och är lösningsorienterad. En positiv och målfokuserad inställning är självklar för dig. 

Vi erbjuder utbildning efter behov, en organisation med goda förutsättningar för snabba resultat med stor glädje och laganda. Du jobbar i studentstaden Lund med närhet till Malmö och Köpenhamn. Samtliga tävlingsgrupper tränar i grophall på Fågelskolan, övriga lag i välutrustade idrottshallar runt om i Lund.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till: karin.cedwall@gmail.com
Kontaktperson: Karin Cedwall, ordf. Tel: 0765-454028
Tillträde: Tjänsterna tillsätts löpande och enl ök.
Lön: enl ök.
Sista ansökningsdag 31/1 2015


50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 3
Vi söker dig som är en skicklig tränare på grundnivå. Effektiv och noggrann grundträning (gärna AG, men inget krav) är ditt område. Som tränare i samtliga nivå 3-grupper ansvarar du för att träningskvaliteten är hög och jämn över hela nivån. Du ansvarar för träningarna men är en teamspelare, samordnar ledare och hjälptränare i grupperna och coachar dessa i sina ledaruppdrag.

Villkor: Allmän visstidsanställning, vecka 3-22
Omfattning: 6 grupper á 15 gymnaster/grupp fördelat på ca 15-20 timmar/vecka. Till det tillkommer daglägerverksamhet på skollov. I tjänsten ingår administration i form av kontakt med föräldrar, sektion och styrelse, samordning av tränare och planering av träningar. 


50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 4 & 5
Vi söker dig med passion för gymnastik som vill träna våra yngsta tävlingsgymnaster att nå nya höjder. Som tränare på nivå 4 och 5 måste du ha minst fem års erfarenhet som tränare, vara noggrann och med utbildningsnivå Steg 2 i både tumbling och trampett.

LUGI Gymnastik har höga ambitioner. Att träna nivå 4 och 5 kräver hög ansvarskänsla, goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga med andra tränare och grupper. I tjänsten ingår administration i form av föräldrakontakter, samordning av ledare och hjälpledare, kontakt med sektion och styrelse och träningsplanering.

Vi erbjuder möjligheten att följa och växa med trupperna och potential att utvecklas till senior tränare. Utbildning ingår efter behov.

Gymnasterna på Nivå 4 och 5 tränar tre ggr/vecka och tävlar lokalt i Skåne. Vi har i dagsläget fem grupper.


50 % Elittränare SM stegen
Träna våra lag på SM-stegen (USM och JSM) med målet att driva upp ett framgångsrikt lag på senior-SM. Vi söker dig med utbildning Steg 3 i tumbling, trampett och teori och med erfarenhet av att med framgång leda lag på SM-stegen, med allt vad det innebär med träningsplanering, genomförande, tävling. 

Du har kompetens inom idrottspsykologi, nutrition och styrketräning, goda ledaregenskaper och hög pedagogisk förmåga. Utifrån dina kompetenser kan du både skapa ett bra team och utveckla gymnasterna individuellt.


50 % Sportchef
Som sportchef ansvarar du för föreningens tävlingsverksamhet. I tjänsten ligger strategiskt och operativt ansvar för att utveckla tävlingsverksamheten. Du arbetar med kvalitet, utbildning och mentorskap över samtliga tävlingsgrupper för att föreningen ska uppnå de mål som sätts internt. I arbetet ligger också att arbeta i linje med Gymnastikförbundets utvecklingsarbete Gymnastiken Vill och Vision 2020.

Vi söker dig med lång erfarenhet som gymnastiktränare. Det krävs att du har mycket god organisationsförmåga, är kommunikativ, ödmjuk och inlyssnande men också beslutsam. Vi ser gärna arbetslivserfarenhet av personalansvar och/eller arbetsledning. Tjänsten kan kombineras med någon av tränartjänsterna, eller stå för sig själv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

LUCIAJAKTEN
2014-12-13 19:46
Glada och duktiga gymnaster!

Idag samlades ca. 70 stycken av föreningens tävlingsgymnaster för att tävla på klubbmästerskapet Luciajakten! Efter en gemensam uppvärmning och förträning fylldes hallen snabbt av en massa publik som hjälpte till att heja fram alla lagen! Det blev en väldigt jämn kamp men till sist stod det klart att Trynena (USM) tog hem guldmedaljen! På andra plats kom Skumtomtarna (7-8 nivå 4) och på tredje plats kom Lugi lag Boss (7-10 nivå 4 pojkar). Övriga lag kom på en delad fjärde plats. Ett stort grattis till alla duktiga gymnaster!!


Bamses dag 6 dec!
2014-12-08 19:47
Våra minsta talanger i Bamsegympan hade en alldeles egen uppvisningsdag i lördags. Bamses dag fyllde Tunahallen med Bamsegymnaster och föräldrar. Gymnasterna visade vad de tränat på under terminen och vem kom och tittade om inte självaste Bamse! Han sjöng pannkaksramsan med alla gymnasterna, sedan var det fika, kramkalas och möjlighet att färglägga sina favorit-Bamsefigur.

Bamses dag är ett nytt initiativ av Bamsesektionen. Föreningen fortsätter att utveckla Bamsekonceptet, alla som vill hjälpa till med arrangemang eller bli Bamseledare är varmt välkomna!
Killträning!
2014-12-07 22:06
Söndagen den 7 december fylldes Fågelhallen med gympasugna killar! Under tre timmar fick killarna från basgrupperna träna med våra yngre tävlingskillar. Det var en härlig förmiddag full med hjulningar, rondater, flickisar, volter, m.m.!! Tävlingskillarna bjöd även  på en liten uppvisning tillsammans med RM killar. Tack till alla som medverkade och gjorde detta till en toppenträning!! Vi ses igen till våren!
Klubbdagar på InterSport Nova Lund
2014-12-04 10:45
Nu är det klubbdagar på InterSport Nova Lund! 4-7 december har alla medlemmar 25% rabatt på allt i butiken. Bara uppge att du är medlem i LUGI Gymnastik i kassan så dras rabatten.

Du vet väl att du kan beställa LUGI Gymnastiks föreningskläder på InterSport också? Alla medlemmar och deras familjer har alltid 10% rabatt på hela sortimentet på InterSport Nova Lund.

Nyheter från våra grupper
Ledarsidor, 28/01 22:03 
7-8 4a, 26/01 21:59 
7-8 4a, 26/01 21:57 
7-8 4a, 26/01 21:56 
RM1, 11/01 18:31 
JSM, 02/12 13:11