Vi samarbetar med
Silvermedaljörer!
2015-04-15 12:46
9-10 år 4B kom på andra plats i Skåne BAS 11 april.
Det har varit regiontävling, närmare bestämt Skåne BAS och LUGI Gymnastiks 9-10 nivå 4B knep en välförtjänt silvermedalj! Vi hade tre lag med på tävlingen som alla placerade sig top 10! Framtiden ser ljus ut!
Simhoppsutbyte
2015-04-14 12:11
USM-gymnaster från SK Poseidon och Lugi
Fyra av Lugis tävlingsgrupper har i veckan haft utbyte med Simklubben Poseidons grupper på motsvarande nivå! En kombination av rädsla, glädje och skräckblandad förtjusning har rått när gymnaster provat på simhopp och simhoppare provat gymnastik.

Vi har sett när gymnaster testat allt magplask till svåra hopp ändå uppe på 10 meters höjd och simhoppare som prövat allt från Hjulningar till Handvolt volt och skruvar på trampet!

Tränarna har även de haft utbyte och delat erfarenheter om allt från voltkontroll till styrketräning i de olika disciplinerna. Superroligt och jättebra att få inspiration från andra sporter!

Vi hoppas ha möjlighet att forsätta utbytet i framtiden!

Föräldrautbildning 26 april
2015-04-10 10:22
Hej förälder!

Vill du hjälpa till med känner du att du inte kan gymnastik? Vill du lära dig mer om sporten, bedömningen och tekniken?

Nu arrangerar LUGI Gymnastik en föräldrautbildning! Vi går igenom grunderna i gymnastik: teknik, övningar, utvecklingsstegar och tävlingsregler. Det blir lite föreningskunskap, lite ledarskap och mycket gemenskap.
Efter den här utbildningen kan du hoppa in som hjälptränare och stötta träningarna med bättre självförtroende och kunskap i ryggen. Kanske blir detta starten på din tränarkarriär?

VAR? Katedralskolan 26 april kl 10-15
Vi bjuder naturligtvis på lunch och förfriskningar. Du behöver träningskläder, anteckningsblock och glatt humör.

Anmäl dig till lugigymnastik@gmail.com, med ämnet Föräldrautbildning. Ange namn, ev kostönskemål och kontaktuppgifter.

Sa vi att det är gratis? Det är det så klart. VÄLKOMMEN med din anmälan senast 19 april!
Sommarkollo 2015!
2015-04-09 10:00
Nu öppnar vi äntligen anmälningen till vårt sommarkollo!

Alla som är mellan 7-17 år är välkomna, du behöver inte ha tränat gymnastik tidigare. Första dagen delas deltagarna upp i grupper efter kunskapsnivå, så att alla får träna på sin nivå. Dagarna kommer att ägnas åt gymnastikträning och lek både inne och ute med Fågelhallen som utgångspunkt kl 09-16 varje dag. Lagad lunch ingår och serveras i Fågelskolans matsal.

Kollovecka 1: 15/6 – 18/6 PRIS: 800 kr (OBS 4 dagar, midsommarveckan)
Kollovecka 2: 22/6 - 26/6  PRIS: 1000 kr
Kollovecka 3: 10/8 - 14/8  PRIS: 1000 kr

ANMÄLAN
Anmälan skickas till: lugigymnastik@gmail.com senast 31/5. OBS begränsat antal platser.
Ange namn, telefonnummer, vilken eller vilka veckor du vill anmäla dig till, ev. specialkost och annan information som kan vara bra för ledarna att känna till. Anmälan gäller för hela veckor. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail.

VÄLKOMNA!
En kort rapport från styrelsen
2015-04-08 08:49
Tisdagen den 7 april hade styrelsen sitt första inplanerade möte för verksamhetsåret.

Vi avhandlade ekonomin och planerar för ett långsiktigt budgetarbete som ska rapporteras nästa styrelsemöte den 17 maj. Vi planerar för kvalitetsarbete i föreningen, arbete som ska genomföras av truppsektionen.

Styrelsen är också ansvarig för våra anställda, Oscar och Jasmin, och just nu pågår ytterligare nya rekryteringar av verksamhetsansvarig/kansli och elittränare. Spännande!

Vi kommer att fortsätta kommunikationen med kommunen ang hallbygge, men också när det gäller halltiderna under sommaren och inför höstterminen.

Förutom detta sker det en hel del runt om i föreningen just nu. Planering av uppvisning, planering av USM, planering av sommarkollo, planering inför tränar- och föräldrautbildning. Det kan ju inte bli annat än bra det här!

Bronsmedalj på Skånska Mästerskapen 1
2015-03-30 21:43
Den 29 mars var det dags för Skånska Mästerskapen 1. LUGI Gymnastik Nivå 5 var med och knep en bronsmedalj, trots några missöden på trampetten. Truppen har bara tränat tillsammans sedan januari och har ett alldeles nytt fristående, så det var nöjda och stolta gymnaster och tränare som tog emot bronsmedaljerna. Detta bådar gott för framtiden. Heja LUGI!
Nyheter från våra grupper
RM1, 14/04 12:25