Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Fina prestationer på RM1 yngre
2016-05-02 07:57
Tjejerna i grupp 9-11 5A presterade över allas förväntningar och tog sig till final i sin första Riksmästerskapstävling i Göteborg den 23-24 april! I kvalet startade över 60 lag från hela Sverige och Lugi placerade sig på en sjätte plats och gick vidare till söndagens final. I finalen slutade de på en tionde plats. Brommagymnasterna tog rättvist hem guldet.

Stort tack till gymnasterna och de duktiga tränare Jasmin, Matea och Carolina.
Sommarkollo 2016
2016-04-17 15:00
Nu öppnar vi äntligen anmälningen till vårt sommarkollo!

Alla som är mellan 7-17 år är välkomna, du behöver inte ha tränat gymnastik tidigare.

Första dagen delas deltagarna upp i grupper efter kunskapsnivå, så att alla får träna på sin nivå. Dagarna kommer att ägnas åt gymnastikträning och lek både inne och ute med Fågelhallen som utgångspunkt kl 09-16 varje dag. Lagad lunch ingår och serveras i Fågelskolans matsal.

Kollovecka 1: 13/6 - 17/6  PRIS: 1000 kr
Kollovecka 2: 20/6 - 23/6  PRIS: 800 kr (OBS 4 dagar, midsommarveckan)
Kollovecka 3: 15/8 - 18/8  PRIS: 800 kr (OBS 4 dagar, skolan börjar på fredagen)

ANMÄLAN
Anmälan skickas till: lugigymnastik@gmail.com senast 31/5. Märk mailet med SOMMARKOLLO 2016.
OBS begränsat antal platser!
Ange namn, telefonnummer, vilken eller vilka veckor du vill anmäla dig till, ev. specialkost och annan information som kan vara bra för ledarna att känna till. I år kommer alla deltagarna få en T-shirt så skriv vilken storlek ni vill ha. Anmälan gäller för hela veckor. Du får bekräftelse och faktura tillbaka på mail.

VÄLKOMNA!
Medaljer på Skånska Mästerskapen!
2016-04-16 21:15
Idag kammade lag 4A och och 5B hem varsin medalj på Skånska Mästerskapen. 4A lyckades knipa en silvermedalj och nivå 5B tog bronset i Skånska Mästerskapen 1.

Även i Skånska Mästerskapen 3 gick en silverplats till Lugi Gymnastik! Många nya övningar testades, gymnasterna är glada och tränarna stolta.

Heja LUGI!
Senaste nytt!
2016-03-30 14:59
Jasmin Ghoreishi blir fast anställd hos oss på LUGI Gymnastik fr.om. höstterminen 2016! Jasmin kommer att arbeta med nivå 4, 5 och USM-laget.

Biljettförsäljningen till TruppSM2016 är i full gång - in och boka för det här vill du inte missa: http://truppsm.se/biljett/

Våruppvisningen planeras till 29 maj i Idrottshallen, som traditionen bjuder. Boka in söndagen!

Och det blir sommarkollo även i år, vi inväntar bara bekräftelse på hallbokningarna. Innan dess kan vi inte ta in anmälningar. Men planeringen för kollot är igång. Håll ett öga här, på Facebook och mail så att du inte missar det!
Intersport - föreningsvecka och ändrade villkor
2016-03-02 09:59
LUGI Gymnastik har sedan ett par år tillbaka ett samarbete med Intersport NOVA Lund. Alla föreningens medlemmar inkl familjer har alltid 10% rabatt på alla köp. Till detta tillkommer återkommande föreningsveckor med ytterligare rabatt.

Nästa föreningsvecka är 7-13 mars. Då får alla LUGI Gymnastiks medlemmar 20% rabatt på allt i butiken! Skynda och fynda!

Ändrade villkor för medlemmar
Intersport har sedan årsskiftet förändrat villkoren för medlemsföreningar. Alla föreningsmedlemmar måste nu vara medlemmar i InterSports kundklubb, Club Intersport, för att få ut rabatten. Du som är medlem i LUGI Gymnastik kan enkelt registrera dig via en länk: https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/skapa-kontobli-medlem/?name=lugi-gymnastik

Är du redan medlem i Club Intersport kan du koppla ihop kundklubben med föreningen. Det gör du via den här länken: https://www.intersport.se/om-intersport/club-intersport/.

Om ovanstående inte fungerar kan du naturligtvis få hjälp med detta hos Intersport på Nova.
Bertil Månsson ny ordförande i LUGI Gymnastik
2016-02-18 10:52
Bertil Månsson, nyvald ordförande i LUGI Gymnastik. Foto: Sydsvenskan

På årsmötet den 17 feb valdes Bertil Månsson till ny ordförande i LUGI Gymnastik. Bertil är för närvarande ordförande i PIL (Paraplyorganisationen för föreningar i Lund) och har en lång och framgångsrik bakgrund som ordförande i IFK Lund. Vi är mycket stolta och glada att Bertil vill anta utmaningen att driva LUGI Gymnastik vidare mot nya höjder!

Föreningen vill tacka avgående ordförande Karin Cedwall för ett fantastiskt engagemang och arbete. De sex åren med Karin vid rodret har föreningen växt från ca 300 medlemmar till 1300 medlemmar - imponerande!

Övriga styrelseledamöter för verksamhetsåret 2016:

Kassör: Elisabeth Svanberg Eriksson (omval)

Ledamot: Alessia Bommarco (omval)

Ledamot: Lars-Agne Irtelius (omval)

Ledamot: Johan Lindelöf  (ny)

Ledamot/ordf. truppsektionen: Emma Gliveson (omval)

Ungdomsrepresentant: Olivia Lind (omval)

Suppleant: Anders Blomqvist (omval)

Suppleant: Karin Cedwall (ny post)

Lisa Grubb, sekreterare i truppsektionen valde av avgå från sitt uppdrag. Även Oscar Andersson avgår från sitt styrelseuppdrag då han under föregående verksamhetsår anställts som tränare och tränaransvarig. Det lämnade två vakanser och för kommande verksamhetsår ser truppsektionen ut som följer:

Ordförande Truppsektionen: Emma Gliveson (omval)

Ledamot: Lars-Agne Irtelius (omval)

Ledamot: Helena Sonmark (omval)

Ledamot: Gerry Hansson (omval)

Ledamot: Annie Persson (ny)

Ledamot: Mårten Grinneland (ny)

Ledamot: Magnus Holfeldt (omval)

Suppleant: Madelene Abrahamsson (omval)

Suppleant: Tim Posselwhite (omval)

Årsmötet klubbade också igenom en förändring av sektionsstrukturen. Istället för tre sektioner (Trupp, Lomma och Bamse) blir det nu en Truppsektion. Bamse- och Lommaverksamheten ska drivas som verkställande utskott under truppsektionen. Skillnaden blir att sektionen hittar medlemmar till utskotten, dessa är inte förtroendevalda av årsmötet.

Nyheter från våra grupper
RM1, 02/04 10:03