Vi samarbetar med
Full fokus inför terminsstarten
2014-08-28 07:06
Koncentrerade tränare lyssnar noga inför terminsstarten nästa vecka.
Igår träffades tränare, styrelse och sektion på uppstartsmöte. Vi gick igenom föreningens ledarpolicy, hur vi jobbar, närvaroregistrering, träningsplanering, redskapshantering, nycklar och gud vet allt. Alla är som vanligt väldigt taggade på att komma igång.

VI SES I HALLEN NÄSTA VECKA!

Medlemsrabatt på Intersport - för hela familjen!
2014-08-26 15:00
Alla medlemmar inklusive familjer i LUGI Gymnastik får alltid rabatt på InterSport Nova Lund. Bara uppge att ni är medlemmar så dras rabatten. Nästa vecka är det dessutom medlemsveckor och 20% rabatt på hela sortimentet!

Du kan dessutom beställa kläder ur vår gymnastikkollektion med LUGI-logga och allt. Passa på!
Inte långt kvar nu...
2014-08-07 15:36
Den 1 september startar terminen för alla våra basgrupper och Bamsegrupper. Kallelser och fakturor skickas ut nu till alla som fått plats i grupper i Lund, Hjärup och Lomma till höstterminen. All kallelse och fakturering sker per mail, så håll ett öga på inboxen. Vi siktar på att allt ska vara klart 15 augusti.

Det finns fortfarande platser kvar i våra basgrupper - kolla grupper och tider och skicka in en anmälan!

Välkommen till höstterminen hos LUGI Gymnastik!
Eurogym- årets gympahändelse i Helsingborg
2014-07-09 11:37
Vi är ett gäng på 35 gymnaster som ska åka till Helsingborg på söndag för att vara med om ett stort gymnastikevent. Under en vecka ska vi träffa gymnaster från hela Europa och både träna gymnastik, prova på nya sporter och ha uppvisningar av ett program vi satt ihop.

Våra uppvisningar som ni gärna får komma och titta på är på Gröningen i Helsingborg (vid stranden)
Vårt tema är gymnastik genom livet.

Uppvisning 1: 14 juli kl 17:51
Uppvisning 2: 16 juli kl 15:52

Vi har fått två återbud med kort varsel, om det är någon som är sugen/har möjlighet att komma med så hör av er till oscar_glocal@hotmail.com.

Mer info:

Vårens största gympashow
2014-06-02 12:55
Årets tema - de fyra elementen.
 - Herregud vad många!

Många gymnaster, många tränare, massor med publik - det var överflöd i ordets rätta bemärkelse i Idrottshallen igår. Föreningens våruppvisning delades upp på två föreställningar för att allt skulle hinnas med och vilken show det blev! Små och stora, kullerbyttor och dubbla volter och inte minst den traditionella handståendetävlingen.

Alla "årets" prisades:
Årets tränare - Oscar Andersson
Årets hjälptränare - Hind Jonsson
Årets basgymnast - Ebba Alson
Årets tävlingsgymnast - Madeleine Ingemansson

Traditionsenlig handståendetävling som vanns av Titilayo Mossberg (obesegrad fem gånger i rad!).

Alla tränare avtackades (ni är fantastiska!) och de fyra härliga eldsjälarna som planerat hela denna härliga show: Hanna, Veronica, Kattis och Elsa (ni är dubbelfantastiska!)

Nu är terminen redan slut. om du inte ska delta på sommarkollo eller sommarträning så ses vi igen i september!

GLAD SOMMAR!
GULD till killarna!
2014-05-25 21:52
Glada gymnaster och ledare!
Först idag tävlade  Lugis tjejer i finalen för flickor yngre. Stämningen var på topp i hallen och tjejerna lyckades bra i alla grenar trots några småmissar. Konkurrenterna körde på riktigt bra i finalen och Lugi landade tillslut på en delad niondeplats. Bra kämpat tjejer!

Tävlingen RT Herrar gick på eftermiddagen. Där ställde föreningen upp med ett gäng grabbar som tränat tillsammans enbart en termin. För många av killarna var det första tävlingen, det var även några år sedan Lugi hade med killag på riksnivå. Första redskapet var hopp och där lyckades laget ställa alla landningar och fick en fin poäng på . Nästa redskap var tumbling och även här lyckades grabbarna hålla nerverna i styr. Friståendet gick galant och det märktes att all tid som lagts ner på dansen verkligen gett resultat. När poängen 16.90 ropades ut jublade publiken och det var klart att Lugi vunnit GULD med en totalpoäng på 48,9! Grattis till medaljen och bra jobbat både gymnaster och ledare!
Nyheter från våra grupper
R-Yngre, 01/09 12:06