Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Lugi Gymnastik ryter till
2016-06-20 10:13
Idag publicerar Sydsvenskan en skrivelse som styrelsen gjort ang hallprojektet och det faktum att kommunen lagt hallbygget i investeringsplanen för 2020. Alldeles för sent tycker vi.

LUGI 6:a på USM
2016-06-14 11:40
Grattis till en jättefint genomförd tävling!
I lördags tävlade USM-laget ungdoms-SM i Täby och fick där den totala poängen 42.100 vilket räckte till en 7:e plats och kvalificering till söndagens final. Väl i finalen höjde sig laget och presterade ännu bättre än i kvalet vilket gav dem en total poäng på 43.350 och en fin 6:e plats!
Både gymnasterna och tränarna i laget är mycket nöjda med insatsen och den fina placeringen.
Heja fram LUGI i USM-finalen live 11.15
2016-06-12 08:28

LUGI Gymnastik kvalade under lördagen  till final i UngdsomsSM i truppgymnastik. Finalen startar idag kl 11.15. Fram med dator/platta/mobil och följ tjejerna live via Gymnastikförbundets Youtubekanal!

Inför hösten 2016
2016-05-23 10:53

Hej alla gympaföräldrar och gymnaster!

Det har kommit in många frågor angående hösten så jag tänkte ta tillfället i akt att svara på några här.

När börjar terminen?

Den börjar vecka 36, dvs måndagen den 5 september

Hur ser schemat och tiderna ut för hösten?

Det vet vi inte än, vi väntar på halltider från kommunen och därefter kan vi sätta oss ner och planera terminen. Håll utkik på vår hemsida så uppdaterar vi er så fort vi vet.

Hur anmäler vi vårt barn?

Under fliken anmälningar på hemsidan kan ni skriva in hen. Ni kommer att få ett svarsmail att vi mottagit er anmälan men detta betyder inte att ni fått en plats.

Hur lång väntetid är det?

Svårt att säga, trycket är stort till våra nybörjargrupper. Den som stått i kö längst får plats först, vi hör av oss på mail.

När sker flyttningen från grupperna?

Nu till hösten förflyttas alla gymnaster i basgrupperna (nivå 1-3) till nya åldersgrupper.

När flyttas gymnasterna från de olika nivåerna?

När deras tränare säger att de är redo. Huvudtränaren kommer att prata med de föräldrar och gymnaster det handlar om. Sedan görs förflyttningen av kansliet.

LUGI mix - 2:a på SM på hemmaplan!
2016-05-15 15:59
Satsningen lönade sig och LUGIs mixlag gjorde precis vad de skulle på dagens tävling. Publikstödet var stort och glädjen större när det stod klart att laget knep silvret.

STORT grattis från föreningen, styrelse, sektioner och medlemmar. Vi är så stolta över er!
Nu smäller det!
2016-05-14 09:45
Fredagens förträningar gick fint och i eftermiddag startar damkvalet i årets truppSM i Lund.

Om du mot förmodan inte är på plats i Arenan kan du följa livestreamingen av tävlingen här:
Nyheter från våra grupper
RM1, 02/04 10:03