Vi samarbetar med
LUGI anställer Johanna Thiborg som ny kanslist!
2015-05-29 10:18
Nu är det klart att LUGI Gymnastik anställer Johanna Thiborg som ny kanslist! Spindeln i nätet, navet i hjulet, kärnan i körsbäret - Johanna kommer att ansvara för all administration, medlemshantering, fakturering mm. Dessutom kommer hon ansvara för alla tränare på nivå 1 och 2.

Johanna är personalvetare med lång erfarenhet av service management och kommer att jobba deltid hos oss, kombinerat med en annan tjänst.

Varmt välkommen till föreningen, Johanna!

Vår tidigare stjärnkanslist Anki kommer att lära upp Johanna under sommar och tidig höst för att sedan övergå till att vara pensionär på riktigt. TACK Anki för din ovärderliga insats i föreningen!
Succé både på hemma- och bortaplan!
2015-05-24 21:02
Först vann Måns ESC. Sen hade LUGI uppvisning. Sen vann RM1 just tävlingen Riksmästerskapen 1. Allt inom loppet av 24h. Kan ju inte kallas annat än succé!

Som vanligt myllrade det av gymnaster i Idrottshallen, på två föreställningar för att alla skulle få plats. Alla fick visa vad de tränat på under året. Temat för uppvisningen var "Ett år med LUGI Gymnastik", alla större högtider "firades" både Halloween, jul, nyår, påsk och midsommar.

RM1-tjejerna vann RM1 på förmiddagen, slängde sig in i bilar och hann hem från Helsingborg precis lagom till andra föreställningen där de fick visa sitt fristående och ta emot föreningens och publikens jubel. Hurra för dem!

Årets handståendetävlingar (en för varje föreställning) vanns av Norea Persson resp Titilayo Mossberg (för femte året i rad för Titi!). Stort grattis till dem!

Årets utnämningar:
Årets tränare - Rhode Javerud
Årets hjälptränare - Sten Dellson
Årets basgymnast - Axel Schött
Årets tävlingsgymnast - Clara Eriksson

Styrelsens spontanuppskattning för fina insatser och som uppmuntran för fortsatt engagemang:
Tim Posselwhite
Jasmin Ghoreishi

GRATTIS ALLA GYMNASTER FÖR FINA PRESTATIONER och TACK ALLA FUNKTIONÄRER OCH TRÄNARE.
Ni är bara så himla bra!
LUGI anställer Märta Bode som utvecklingstränare
2015-05-13 21:44
Från och med höstterminen kommer Märta Bode att jobba som utvecklingstränare i föreningens nivå 3-grupper!

Märta är uppvuxen med LUGI Gymnastik och en omtyckt tränare i flera grupper. Vi är glada och stolta över att Märta vill jobba för oss, och helt övertygade om att det kommer att bli succé.

Overallprovning och öppen webbshop 13-24 maj
2015-05-13 08:00
Nu är den nya webshopen för vår föreningsoverall klar. Den kommer att vara öppen periodvis, för att underlätta tillverkningen av overallerna. Nu blir det premiär!

Första beställningsomgång blir 13-24 maj, OBS förlängd öppettid!
Frakt tillkommer. Leverantören rekommenderar att man går ihop om 3-5 overaller i en beställning för att spara in fraktkostnad, men det går att lägga enskilda beställningar.

Provning
För dig som vill prova storlek har vi öppen provning måndag den 18 maj kl 19-20.20 i Fågelhallen.

Historien...
Flera medlemmar har restordrar på overaller som inte kommit fram på upp till ett år. Naturligtvis helt oacceptabelt. Anledningen - inte ursäkten - är att företaget vi tecknade avtal med blev uppköpta och i den övergången har mycket märkligt hänt, information försvunnit mm. Vi hoppas på nya friska tag nu. Skulle någon behöva kontakt med leverantören heter de Charden och vår kontaktperson Ulrica Sahlén.
LUGI anställer Gustaf Berggren som elittränare!
2015-04-28 11:00
Nu är det klart att LUGI Gymnastik anställer Gustaf Berggren som elittränare fr.o.m höstterminen 2015!
Gustav kommer från GF Fram, har tränat lag där i många år, är med i herrlandslaget och kommer att träna lag på SM-stegen i LUGI.

Kanske kommer några gymnaster ihåg Gustaf från i höstas när han, tillsammans med Johanna Malmberg, hälsade på föreningen och berättade om landslagsträningen och prestationerna i EM.

Vi är så glada att Gustaf kommer till LUGI Gymnastik, VÄLKOMMEN!
Nyheter från våra grupper
RM1, 24/05 20:24