Vi samarbetar med
Rapport från årsmötet
2015-02-27 09:58
Igår 26/2 avslutades verksamhetsåret 2014 och ett nytt sparkades igång. Den avgående styrelsen och sektionerna redogjorde för sin verksamhet under året, resultatet redovisades, en ny sektion - Lomma - klubbades igenom, ny styrelse och sektioner valdes. Extra välkomna är Helena Sonmark, Gerry Hansson och Olivia Lind - nya ledamöter i truppsektion resp. styrelsen.

Det finns några vakanser att fylla, är du sugen är det bara att höra av dig!

STYRELSEN
Ordförande: Karin Cedwall
Kassör: Elisabeth Svanberg Eriksson (nyval)
Sekreterare: Alessia Bommarco
Ledamot/ordf. truppsektionen: Emma Gliveson
Ledamot/ordf. Lommasektionen: Lars-Agne Irtelius (nyval)
Ledamot/ordf. Bamsesektionen: vakant
Suppleant: Anders Blomqvist
Ungdomsrepresentant: Olivia Lind (nyval)

TRUPPSEKTIONEN
Sektionsordförande: Emma Gliveson
Sekreterare: Lisa Grubb
Ledamot: Magnus Holfeldt
Ledamot: Lars-Agne Irtelius
Ledamot: Oscar Andersson
Ledamot: Helena Sonmark (nyval)
Ledamot: Gerry Hansson (nyval)
Suppleant: Madelene Abrahamsson
Suppleant: Tim Posselwhite

BAMSESEKTIONEN
Sektionsordförande: vakant
Ledamot: Anna Sunde
Ledamot: Annie Lindvall
Suppleant: Karolina Thor
Suppleant: vakant

LOMMASEKTIONEN (ny)
Sektionsordförande: Lars-Agne Irtelius (nyval)
Ledamot: vakant
Ledamot: vakant
Suppleant: vakant
Suppleant: vakant

Förväntansfulla lägerdeltagare
2015-02-16 09:16
I Lund är evenemang tradition efter två omgångar. LUGI Gymnastiks sportlovsläger är numera en urgammal tradition med Lundamått mätt. Här sitter ett stor gäng förväntansfulla gymnaster - redo för veckans utmaningar i Fågelhallen.
Skriv på för en ny trupphall till LUGI Gymnastik!
2015-02-09 09:15
Den 26 februari är det kommunfullmäktige i Lund. Tills dess hoppas vi få ihop massor med namnunderskrifter för att visa på intresset och nödvändigheten av en specialhall för truppgymnastik i Lund. Vi är 1300 medlemmar,bland de absolut största föreningarna i Lund, klart att vi ska ha en hall!

Skriv på du också!


Och hjälp oss att sprida namninsamlingen till fler.
Jobba hos oss!
2014-12-20 09:00
Som ett led i satsningen på tävlingsgymnastiken erbjuder vi nu fyra olika tjänster på vardera 50 procent. Tjänsterna kan kombineras beroende på kompetens och intresse, flexibiliteten är stor. Vi ser gärna att rollerna fylls av 2-4 personer.

För att trivas hos oss i LUGI Gymnastik bör du vara självgående med hög ambitionsnivå, du vill ständigt utvecklas och är lösningsorienterad. En positiv och målfokuserad inställning är självklar för dig. 

Vi erbjuder utbildning efter behov, en organisation med goda förutsättningar för snabba resultat med stor glädje och laganda. Du jobbar i studentstaden Lund med närhet till Malmö och Köpenhamn. Samtliga tävlingsgrupper tränar i grophall på Fågelskolan, övriga lag i välutrustade idrottshallar runt om i Lund.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till: karin.cedwall@gmail.com
Kontaktperson: Karin Cedwall, ordf. Tel: 0765-454028
Tillträde: Tjänsterna tillsätts löpande och enl ök.
Lön: enl ök.
Sista ansökningsdag 31/1 2015


50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 3
Vi söker dig som är en skicklig tränare på grundnivå. Effektiv och noggrann grundträning (gärna AG, men inget krav) är ditt område. Som tränare i samtliga nivå 3-grupper ansvarar du för att träningskvaliteten är hög och jämn över hela nivån. Du ansvarar för träningarna men är en teamspelare, samordnar ledare och hjälptränare i grupperna och coachar dessa i sina ledaruppdrag.

Villkor: Allmän visstidsanställning, vecka 3-22
Omfattning: 6 grupper á 15 gymnaster/grupp fördelat på ca 15-20 timmar/vecka. Till det tillkommer daglägerverksamhet på skollov. I tjänsten ingår administration i form av kontakt med föräldrar, sektion och styrelse, samordning av tränare och planering av träningar. 


50 % Tränare utvecklingsgrupp Nivå 4 & 5
Vi söker dig med passion för gymnastik som vill träna våra yngsta tävlingsgymnaster att nå nya höjder. Som tränare på nivå 4 och 5 måste du ha minst fem års erfarenhet som tränare, vara noggrann och med utbildningsnivå Steg 2 i både tumbling och trampett.

LUGI Gymnastik har höga ambitioner. Att träna nivå 4 och 5 kräver hög ansvarskänsla, goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga med andra tränare och grupper. I tjänsten ingår administration i form av föräldrakontakter, samordning av ledare och hjälpledare, kontakt med sektion och styrelse och träningsplanering.

Vi erbjuder möjligheten att följa och växa med trupperna och potential att utvecklas till senior tränare. Utbildning ingår efter behov.

Gymnasterna på Nivå 4 och 5 tränar tre ggr/vecka och tävlar lokalt i Skåne. Vi har i dagsläget fem grupper.


50 % Elittränare SM stegen
Träna våra lag på SM-stegen (USM och JSM) med målet att driva upp ett framgångsrikt lag på senior-SM. Vi söker dig med utbildning Steg 3 i tumbling, trampett och teori och med erfarenhet av att med framgång leda lag på SM-stegen, med allt vad det innebär med träningsplanering, genomförande, tävling. 

Du har kompetens inom idrottspsykologi, nutrition och styrketräning, goda ledaregenskaper och hög pedagogisk förmåga. Utifrån dina kompetenser kan du både skapa ett bra team och utveckla gymnasterna individuellt.


50 % Sportchef
Som sportchef ansvarar du för föreningens tävlingsverksamhet. I tjänsten ligger strategiskt och operativt ansvar för att utveckla tävlingsverksamheten. Du arbetar med kvalitet, utbildning och mentorskap över samtliga tävlingsgrupper för att föreningen ska uppnå de mål som sätts internt. I arbetet ligger också att arbeta i linje med Gymnastikförbundets utvecklingsarbete Gymnastiken Vill och Vision 2020.

Vi söker dig med lång erfarenhet som gymnastiktränare. Det krävs att du har mycket god organisationsförmåga, är kommunikativ, ödmjuk och inlyssnande men också beslutsam. Vi ser gärna arbetslivserfarenhet av personalansvar och/eller arbetsledning. Tjänsten kan kombineras med någon av tränartjänsterna, eller stå för sig själv.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

LUCIAJAKTEN
2014-12-13 19:46
Glada och duktiga gymnaster!

Idag samlades ca. 70 stycken av föreningens tävlingsgymnaster för att tävla på klubbmästerskapet Luciajakten! Efter en gemensam uppvärmning och förträning fylldes hallen snabbt av en massa publik som hjälpte till att heja fram alla lagen! Det blev en väldigt jämn kamp men till sist stod det klart att Trynena (USM) tog hem guldmedaljen! På andra plats kom Skumtomtarna (7-8 nivå 4) och på tredje plats kom Lugi lag Boss (7-10 nivå 4 pojkar). Övriga lag kom på en delad fjärde plats. Ett stort grattis till alla duktiga gymnaster!!


Bamses dag 6 dec!
2014-12-08 19:47
Våra minsta talanger i Bamsegympan hade en alldeles egen uppvisningsdag i lördags. Bamses dag fyllde Tunahallen med Bamsegymnaster och föräldrar. Gymnasterna visade vad de tränat på under terminen och vem kom och tittade om inte självaste Bamse! Han sjöng pannkaksramsan med alla gymnasterna, sedan var det fika, kramkalas och möjlighet att färglägga sina favorit-Bamsefigur.

Bamses dag är ett nytt initiativ av Bamsesektionen. Föreningen fortsätter att utveckla Bamsekonceptet, alla som vill hjälpa till med arrangemang eller bli Bamseledare är varmt välkomna!
Nyheter från våra grupper
7-8 4a, 26/01 21:59 
7-8 4a, 26/01 21:57 
7-8 4a, 26/01 21:56 
RM1, 11/01 18:31 
JSM, 02/12 13:11 
9-11 Nivå 5, 25/10 21:48