Gilla oss på Facebook!
Vi samarbetar med
Femteplats i RC1 Yngre och Ungdomscupen
2016-11-30 12:56
Den 26-27 november deltog Lugilaget 9-11 nivå 5 i RC1 yngre i Järfälla. Helgen innan tävlade USM.laget i Ungdomscupen i Sundsvall.

I RC1 startade hela 65 lag. Alla tjejerna i laget presterade riktigt bra och poängen räckte till en 5:e plats i kvalet. Under finalen lyckades de hantera tävlingsnerverna och slutade på 5:e plats. Vilken rysare ni bjöd på!

I Sundsvall inledde tjejerna starkt i kvalet och tog sig till final som fjärde lag. I finalen förbättrade de samtliga redskap och tog en imponerande femteplats!

STORT GRATTIS TILL TJEJERNA OCH STORT TACK TILL DERAS HÄRLIGA TRÄNARE!

LUGI Gymnastik erbjuder två anställningar som tränare
2016-11-30 11:07
Vikarierande tränare och nivåansvarig – Nivå 5 75%
Vi söker en vikarie till Jasmin som går på föräldraledighet. Som tränare och nivåansvarig i nivå 5 ska du planera och genomföra träningen för grupper i nivå 5, som är en yngre tävlingsnivå. I tjänsten ingår även tränarskap för vårt USM-lag.

Du behöver vara kunnig inom truppgymnastik, med brinnande engagemang och mycket goda kommunikativa egenskaper. I tjänsten ingår förutom tränarskapet kommunikation med föräldrar, planering av vissa arrangemang tillsammans med dina kollegor, kvalitetsarbete inom nivån och i föreningen i stort.

Vikariatet är initialt på 6 månader med start vårterminen 2017.

Utvecklingstränare nivå 3, 30-50%
Som utvecklingstränare i nivå 3 måste du vara kunnig i grundträning för gymnaster. Du ska planera och bedriva kvalitativ träning i merparten av föreningens nivå 3-grupper tillsammans med andra ideella tränare. Du ser till att nivån är hög och konsekvent i samtliga grupper även om du själv inte deltar på samtliga träningar.

För att passa som utvecklingstränare behöver du ha erfarenhet av gymnastikträning och ett stort intresse av att träna barn i sin mest utvecklingsbara ålder (5-10 år). Du behöver vara duktig på kommunikation och på att planera och organisera.

Tjänsten omfattar 30-50 procent beroende på önskemål, med start VT17.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor som berättar vi mer.

Välkommen in med din ansökan till emma.gliveson@gmail.com, senast 18 dec

LUGI-dagen
2016-11-29 14:00
Mottagare av guldnålen till vänster och silvernåls mottagare till höger på bilden.
Måndagen den 28 november firade Lugi 104 år och detta firades med *förtjänsttecken- och stipendieutdelning.
Julklappsdagar på Intersport
2016-11-27 21:00
Rabatten gäller ej på profilkläder
Tränare sökes till vårterminen 2017
2016-11-27 10:01
Vi söker tränare till vårterminen 2017!
Inför vt-17
2016-11-18 14:58

När börjar terminen?

Den börjar vecka 3, f.o.m. måndagen den 16 januari.

Hur ser grupper, schemat och tiderna ut för vårterminen?

Det är ungefär samma tider som i höstas. Vissa grupper kommer att slås ihop då vi saknar tränare. Deadlinen för ledarna är den 1/12 och efter det vet vi hur många grupper det kommer bli till våren.

Hur anmäler vi vårt barn?

Under fliken anmälningar på hemsidan kan ni skriva in hen. Ni kommer att få ett svarsmail att vi mottagit er anmälan men detta betyder inte att ni fått en plats.

Hur lång väntetid är det?

Svårt att säga, många vill börja i våra nybörjargrupper, vi har ca 500 barn i kö. Den som stått i kö längst får plats först, vi hör av oss på mail. Det brukar ta ungefär en termin innan man får plats, kan ta längre tid.

När sker flyttningen från grupperna?

Till hösten förflyttas alla gymnaster i basgrupperna (nivå 1-3) till nya åldersgrupper och till andra nivåer om så behövs. Vi vill att gymnasterna går ett år och lär sig grunderna innan de ev. förflyttas uppåt.

När flyttas gymnasterna från de olika nivåerna?

När deras tränare säger att de är redo. Huvudtränaren kommer att prata med de föräldrar och gymnaster det handlar om. Sedan görs förflyttningen med hjälp av kansliet.

Gymnaster som redan har en plats i en grupp är garanterad en plats till nästkommande termin om ni inte har avslutat träningen innan terminsavslutet. Dvs ni behöver inte göra en ny anmälan för ert barn.

Nyheter från våra grupper
RMx, 26/11 19:15