Boll Lek skola
IFK Kristianstad Boll och lekskola / Handbollsskola
IFK Kristianstad startade år 2014 en träningsgrupp för barn med funktionsnedsättning.

Vi kör kombinerad träning med boll och lekskola som innebär en redskapsbanan som man tillsammans sätter ihop och tar sig igenom och Handbollsskola där vi fokuserar på bara bollen och väldigt lätta grunder till handbollen.
Obs Ingen träning den 3/12
2016-12-01 16:19
Det blir tyvärr ingen träning den 3/12 detta pga annat arrangemang i hallen!
Information om Julavslutning
2015-12-02 21:16

Välkomna till julavslutningen

2015!

Söndagen den 20 december är alla spelare från Bollibumpa, handboll för alla, rullarna och lagen P09/10-A-lag välkomna till en avslutningsdag i lekens tecken. Vi blandar lag från alla åldrar i lag med lagkaptener från A-laget och jobbar gemensamt vid ett antal stationer.

Klockan 12.30-13.30 träffas man lagvis med sina ledare och äter korv innan lagen delas in. Därefter sätter aktiviteterna igång och pågår till ca 15.30.

Självklart kommer Krutis att finnas på plats!

Anmälan kommer via Sportadmin där du även anmäler eventuella allergier senast den 13 december.

Ny ledare för Handboll för alla !
2015-08-23 14:57
Emil Eriksson, 24 år från Kristianstad, Ny ledare för Handbollskolan Handboll för alla
Vi välkomnar Emil Eriksson till IFK Kristianstad Handboll för alla som ny ledare för Handbollsskolan.

Det finns inga nyheter..

Huvudsponsorer