Gynna våra Sponsorer
Kungsbacka DFF F19 - Kopparberg/Gbg F19 på Frillesås IP
2016-08-28 07:25

Måndag 5/9 kl.19.00 på vårt konstgräs spelas Svenska spels serie F19 södra,

Kungsbacka DFF - Kopparberg/Göteborg. Hjärtligt Välkomna!

Fixardag!
2016-08-21 16:48
Fixardag!

Söndag 28 augusti kl 09:00-14:00
tänkte vi måla, snickra, städa, slänga och
vårda våra fina lokaler som vi har i
Frillesås FF.
Vi hoppas att så många som möjligt kan ställa upp
för att få så mycket som möjligt gjort.

Lunch serveras rykande från grillen!

Osa gärna på frillesasff@telia.com
så vi vet hur många vi blir.

Tack på förhand! FFF
Städning bland Dokument på hemsidan
2016-08-21 14:09

Under fliken Dokument på förstasidan på vår hemsida ska i första hand dokument som gäller hela föreningen ligga.

Dokument som gäller för sektionerna ska därför ligga på respektive sektions sida under Dokument, som finns i vänstra menyn.

Jag har därför flyttat diverse sektionsdokument till respektive sektion. Har skapat mappar där det har behövts.

Om ni saknar någon fil eller undrar över något, så kontakta mig.

Jonas Aspling, sekreterare

jonas.aspling@telia.com

Innebandy smygstart
2016-08-12 16:42
Inbjudan till innebandy uppstarten!

Vi startar upp innebandy säsongen lite smått med 2st söndagar i september. Den 4/9 och 11/9. Kl 16:00-19:00

Innebandykungen & Unihoc kommer ner till oss och kommer finnas i cafeterian med massor med innebandy prylar som vi i FFF får köpa till otroligt billiga priser. Allt från klubbor, glasögon, tillbehör m.m.
Cafeterian kommer så klart vara öppen för de som är sugen på fika m.m.

Workshopen startar parallellt med detta i hallen för de som vill vara med. För alla ungdommar bara man är medlem i FFF.
Workshopen startar kl 17:00-18:30

Välkomna!

Hälsningar från föreningens nya ordförande
2016-03-15 19:49
När jag någon gång runt 2008 avgick som Frillesås FFs ordförande efter nära tio år så trodde jag nu blir det nog aldrig mer. Men vad fel jag hade. Förra året blev jag vald till vice ordförande efter att ha blivit ”hijacked” inne på Konsum och när nu Helen valde att avsäga sig omval så stod jag så att säga på tur och när valberedningen frågade mig så svarade jag att var redo att åtminstone i ett år vara föreningens ordförande. Detta för att man ska få tid att hitta en yngre förmåga än jag som i år blir 76.

Nu är det så som det är och jag är beredd att ta det ansvar som ni som är medlemmar kan ställa på er ordförande. Jag kommer kanske inte att springa benen av mig uppe på idrottsplatsen och klubbhuset men jag hoppas att synas så att ni ändå vet vem jag är.

2015 hade jag ansvaret för vår idrotts- och hälsocertifiering som jag hoppas att ni alla vid det här laget känner till vad det går ut på. Läs annars om det på vår hemsida. Kort sagt det är ett initiativ från Kungsbacka kommun där vi åtar oss att bedriva ett arbete för att minska drogmissbruk, förbättra vårt föreningsliv, demokrati och jämlikhet. hindra mobbning och annat liknande elände.

I år har vi valt att ha som tema att ”sila snacket”. Att uttrycka sig slarvigt, vårdslöst och okamratligt om och till kompisar, motståndarlagets spelare, domare och ledare är ju också en slags mobbning. Allt sådant som vi inte tycker hör hemma i en idrottsklubb där vi vill vara vänliga och kamratliga motvarandra. Man kan bli ledsen av att få höra fula, elaka, ovänliga och kanske rent av stygga  ord om  sig av sina kompisar.
Och så tycker vi inte att vi ska ha det i Frillesås FF.

Vi är en stor klubb med nära 800 medlemmar, de flesta barn och ungdomar. Våra sporter är innebandy och fotboll och vi har lag i väldigt många åldersgrupper. Vi har ett kanonfint Klubbhus med kiosk och serveringsmöjligheter och samlingsrum. Vi har egna omklädnings- och duschrum och förråd för våra idrottsattiraljer. Vi har tillgång till en fin idrottshall och till finfina fotbollsplaner, nu också konstgräsplan. Och så har vi alla våra engagerade och duktiga ledare som gör ett enastående jobb och som klubben inte skulle klara sig utan!

Jag hoppas att vi skall få ett mycket bra år tillsammans i Frillesås FF, både på och utanför idrottsarenorna. Jag lovar att göra så gott jag kan och hoppas på ett fint samarbete med alla våra medlemmar. Och att vi ska ha roligt och må väl av vårt idrottande och tävlande.

Hälsningar från Bengt Gullbrandson, ordförande i Frillesås FF
Frillesås FF Idrotts- och hälsocertifierad för sjätte året i rad
2016-01-17 14:49
Sedan 2010 har Kungsbacka kommun erbjudit möjligheten att certifieras av kommunen för det arbete som vi gör i klubben när det gäller att informera och
utbilda medlemmarna, i första hand barn och ungdomar.

Det är följande fem certifieringsmål som man ska arbeta med:
  • Drogförebyggande arbete (mot narkotika, alkohol och tobak)
  • Nolltolerans mot fysiskt och psykiskt våld och mobbning
  • Ökad jämställdhet och mångfald
  • Ökad demokrati och jämlikhet
  • Höjd utbildning på barn- och ungdomsledare

Vid informationsmöten och träffar och genom lagledningarna har vi försökt att sprida informationen och kunskap i de ovan nämnda ämnena. Som erkänsla för arbetet delar kommunen också ut en ersättning till varje godkänd förening. Det är för närvarande 50 kronor per barn- och ungdomsmedlem vilket blir till en god slant till vår barn- och ungdomsverksamhet.

Mer information finns i dokumentet här info om idrotts och hälsocertifieringen 2015.pdf »

Bengt Gullbrandson, vice ordförande
Nyheter från vår verksamhet