GEFLE IF
Välkommen till Gefle IF:s Dam Utvecklingslag

GIF-SIF
2017-05-16 22:51
Efter en trevande början från vår sida så får vi ändå 1-0 i den 24:e spelminuten. inte rättvist då SIF hade haft det mesta av spelet och pressat oss rejält, men det är målen som räknas. Målet gav oss hopp och gjorde SIF lite konfunderade. Vi repade mod och arbetade oss sakta men säkert in i matchen. Alla arbetade oss slet för varandra och i den 38 spelminuten kunde Tilde sätta dit 2-0, hennes andra för dagen. I slutet av första halvlek hade vi pressat tillbaka dem rejält och fått flera avslut mot och på mål. Andra halvlek började med en snabb och intensiv offensiv från deras sida som kom av sig ganska snabbt. De kom inte fram som de ville. Våra backar arbetade säkert och höll tätt bakåt. De gånger de tog sig i genom så fanns Ellen säkert på rätt plats i målet. Hon storspelade idag och bidrog samtidigt med lugn och säkerhet till laget. I 29:e spelminuten skickade Diana fram en smörpassning till Tilde som säkert placerade bollen vid sidan av målvakten och fastställde därmed slutresultatet, 3-0. Hat-trick för Tilde idag! En fantastisk kämpainsats av hela laget. Roligt också att se så många som tagit ytterligare steg framåt i sin utveckling.
Kioskande
2017-05-10 22:07
Från och med i år hjälps Utvecklingslagen åt att bemanna kiosken på Gavlevallen under lagens matcher. Jag har därför satt ihop ett bemanningsschema för våra tjejer med dagar och tider när de ska stå. På våra matcher kommer grabbarna från U16 eller U19 att bemanna kiosken. Nu behöver ni inte oroa er längre för att det ska dimpa ner något mejl om att det är din tur att baka 75 kringelkanelbullar till matchen om 2 timmar. Bra va?
Seriepremiären avklarad
2017-05-02 22:36
Seriepremiär i strålande solsken på Stålringen i Hofors. Matchen började något trevande ifrån vår sida med många luftpastejer som var svåra att få kontroll på. Vi fick tidvis jaga för att få tag i bollen och det skapade lite oreda i vårt spel. I 16:e matchminuten fick de 1-0 men vi visste att vi hade mycket mer att ge. Lina utjämnade strax före halvtid till 1-1. Andra halvlek hade inte mer än gått 5 minuter då Fanny blir fälld innanför straffområdet och domaren blåser straff. Den sätter Fanny stenhårt i högra krysset. Helt otagbart för målvakten. Några minuter senare är det Hofors tur att få en straff.  Hoforsspelaren lade den rakt på mål och Ellen, som var kylan själv, greppade bollen säkert. Vi arbetade oss in mer och mer i matchen. Passningarna gick mer efter marken och nu var det Hofors som fick jaga. De blev tröttare och tröttare samtidigt som vi fick mer energi av att se hur vi lyckades ta oss fram på mål. I 80:e spelminuten kunde Elina fastställa slutresultatet till 1-3. Innan dess hade Fanny, Julia och Glory haft flera fina skott på mål som inte ville leta sig in, denna gången. En rolig start på säsongen där även två små hundar bidrog till att sprida lite glädje. Hur det gick till får ni fråga Tilde :).
Välkommen Fanny Axlund till Gefle IF!
2017-02-27 10:16
Vi hälsar Fanny Axlund välkommen till Gefle IF. Fanny kommer närmast från spel i div2 med Norrham. Förutom sin rutin från en högre division kommer hon tillföra mycket till vår trupp med sin spelförståelse och sitt fina passningsspel.
Välkommen till utvecklinglaget!
2017-02-13 11:47
Signe Björnström, Elina Westlinder, Diana Bashiry, Lovisa Henriksson, Fanny Axlund

Inför årets säsong har 5 tjejer från de egna leden i GIF samt Fanny Axlund från Norrham anslutit till utvecklingslaget. Saknas på bilden gör Elin Normark. Sex otroligt duktiga fotbollsspelare som kommer tillföra full fart, entusiasm och mycket goda fotbollskunskaper till laget.

Gefle IF Fotboll Ungdom, 14/02 08:20

Våra Sponsorer