LB07 - IF Limhamn Bunkeflo

LB07 erbjuder barn och unga att få träna och spela fotboll i en socialt trygg miljö med välutbildade ledare.

Unikt många från LB07 i akademiuttagning
2017-03-16 09:17
Hugo Löfgren, Fabian Hellman, Kalle Nebrelius, Patrik Syde (lagledare) Jesper Borgqvist och Deniz Salievski
LB07:s P04:or är en stark årgång.

I seriespelet har det redan kommit många bevis och när det nyligen var intagning till Malmö Idrottsgrundskola på Stadionområdet, där så många som nu ingår i MFF:s A-trupp har studerat, kom ett nytt. Fem LB07-spelare kom med.

Det är unikt med LB07-mått mätt.

LB07
FotbollsLEKskolan
Inspark i årets FotbollsLEKskola
2017-03-08 12:30, FotbollsLEKskolan
Nu är det åter dags för inskrivning i LB07:s populära FotbollsLEKskola.
Här får du leka med den roligaste av leksaker: FOTBOLLEN.

LB07 - FotbollsLEKskola
Vår verksamhet i Fotbollslekskolan riktar sig till barn som är 4 år, födda under 2013, och den präglas av bollekar samt stor glädje som förhoppningsvis leder till livslång kärlek till fotboll och LB07. Fotbollslekskolan har som sin främsta uppgift att fånga barns intresse för idrott.

Vi är Skånes största fotbollsförening och vi bedriver vår verksamhet både på Limhamn och i Bunkeflostrand. FotbollsLEKskolan är uppdelad i två grupper, en för barn som bor på Limhamn och dess närhet och en för barn som bor i Bunkeflostrand och dess närhet.

Inskrivning Limhamnsgruppen
Onsdag den 29 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Limhamnsgruppen sker på Limhamns Idrottsplats i vår klubbstuga.

Inskrivning Bunkeflogruppen

Torsdag den 30 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Bunkeflogruppen sker på Wihlborgs Arena, Bunkeflostrand.

Vi skriver gärna in barnsligt vuxna
LB07 är en ideell idrottsförening som bygger på ett ideellt engagemang och förhållningssätt. Detta innebär bland annat att vi rekryterar våra ledare bland föräldrar. Vi erbjuder alla föräldrar en grundkurs med föreningens värdegrund och för er som önskar bli tränare erbjuder vi såväl interna utbildningar som utbildningar i förbundsregi.

Har du inte möjlighet att komma på inskrivningen så är du självklart välkommen ändå!
Kontakta Jonas Snygg på telefon: 040-510217 (Dagtid) eller e-post: jonas@lb07.se.

Fotbollshälsningar!

LB07 FotbollsLEKskola

Samarbete mellan LB07 och Borgeby FK
2017-02-27 09:20
LB07 och Borgeby FK har valt att inleda ett samarbete med syfte för att få fram fler välutbildade spelare.
Genom samarbetet kan vi kvalitetssäkra spelarutbildning och spelarutveckling i båda klubbarna från ungdom till senior och vi kan dra nytta av varandras erfarenheter och kompetenser.
Genom samarbetet kommer båda klubbarna att verka för att skapa goda matchmiljöer för spelarna i båda klubbarna. Med upparbetade kontaktytor och goda relationer mellan klubbarna så minskar vi steget mellan olika nivåer framförallt inom seniorfotbollen till gagn för spelarna.

Vi i Borgeby FK är väldigt positiva till ett fördjupat samarbete med LB07 som har en välrenommerad ungdomsverksamhet och ett seniorlag på elitnivå vilket vi kan dra nytta av. Vi kan tillsammans erbjuda tjejer en bra och stabil utvecklingsstege hela vägen från ungdom till elitnivå, säger ordförande i Borgeby FK, Anders Persson

Vi i LB07 är väldigt glada över att vi nu får ett närmare samarbete med Borgeby FK som i många år haft en väldigt bra ungdomsverksamhet och fostrat mängder av duktiga spelare.
Genom varandras kunskaper och kompetenser kan vi tillsammans jobba än mer med spelarutveckling och inte minst i ledarutvecklingsfrågor, säger Klubbchef Johan Andersson.

LB07, Borgeby FK