FotbollsLEKskola

FotbollsLEKskolan har som främsta uppgift att fånga barns intresse för idrott. Den ska präglas av glädje, rörelse och bollekar som förhoppningsvis leder till livslång kärlek till fotboll.

Inskrivningar sker normalt under mars månad varje år. För barn 4-6 år bedriver vi en FotbollsLEKskola med grundläggande fotbollsträning och lek. Vi spelar inga matcher externt men det förekommer på träningar.

Vid frågor kontakta:

Jonas Snygg
Mobil/Sms: 0768-581349 (Dagtid, vardagar)
E-post: jonas@lb07.se
AVSPARK i FotbollsLEKskolan
2017-04-03 16:10
Informations- och inskrivningsmötena är passerade. AVSPARK kommer att ske enligt nedan:

Limhamnsgruppen
Onsdagar med start 3 maj kl. 17.00-18-00 på Limhamns IP, bollfältet.
Söndagar kl. 10.00-11.00 i Wihlborgs arena, Bunkeflostrand.

Bunkeflogruppen
Torsdagar med start 4 maj kl. 17.00-18-00 på Bunkeflo IP, C-plan.
Söndagar kl. 10.00-11.00 i Wihlborgs arena, Bunkeflostrand.

Kontakta ledare för info & inskrivning om ni vill komma och prova på!
Inspark i årets FotbollsLEKskola
2017-03-08 12:30
Nu är det åter dags för inskrivning i LB07:s populära FotbollsLEKskola.
Här får du leka med den roligaste av leksaker: FOTBOLLEN.

LB07 - FotbollsLEKskola
Vår verksamhet i Fotbollslekskolan riktar sig till barn som är 4 år, födda under 2013, och den präglas av bollekar samt stor glädje som förhoppningsvis leder till livslång kärlek till fotboll och LB07. Fotbollslekskolan har som sin främsta uppgift att fånga barns intresse för idrott.

Vi är Skånes största fotbollsförening och vi bedriver vår verksamhet både på Limhamn och i Bunkeflostrand. FotbollsLEKskolan är uppdelad i två grupper, en för barn som bor på Limhamn och dess närhet och en för barn som bor i Bunkeflostrand och dess närhet.

Inskrivning Limhamnsgruppen
Onsdag den 29 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Limhamnsgruppen sker på Limhamns Idrottsplats i vår klubbstuga.

Inskrivning Bunkeflogruppen

Torsdag den 30 mars klockan 18.00.
Inskrivning för Bunkeflogruppen sker på Wihlborgs Arena, Bunkeflostrand.

Vi skriver gärna in barnsligt vuxna
LB07 är en ideell idrottsförening som bygger på ett ideellt engagemang och förhållningssätt. Detta innebär bland annat att vi rekryterar våra ledare bland föräldrar. Vi erbjuder alla föräldrar en grundkurs med föreningens värdegrund och för er som önskar bli tränare erbjuder vi såväl interna utbildningar som utbildningar i förbundsregi.

Har du inte möjlighet att komma på inskrivningen så är du självklart välkommen ändå!
Kontakta Jonas Snygg på telefon: 040-510217 (Dagtid) eller e-post: jonas@lb07.se.

Fotbollshälsningar!

LB07 FotbollsLEKskola