Välkomna till P12!
Vi är idag en stor grupp på cirka 75 st killar födda 2005 som utvecklas och har kul tillsammans i träning och match.

Vårt mål är att ha en miljö och träning där spelarens individuella fotbollsteknik stimuleras samtidigt som vi försöker utveckla spelarnas spelförståelse och speluppfattning i lagspel.

Under 2017 kommer vi delta med 2 lag i P13 11-manna serier (Medel) och 3 lag i P12 7-manna serier (Medel, Lätt). Vi deltar också i många cuper under hela året då vi tycker detta är extra kul.

Se under "Träningstider" i vänster navigering när vi tränar!
Presentation från Föräldramöte 16 mars
2017-03-23 23:17
Presentationen från vårt föräldramöte 16 mars finns nu upplagd under "Dokument" i menyn till vänster.

/Ledanrna
Vårens seriespel i kalendern!
2017-03-21 09:30
Vi deltar i 5 serier under våren, och de är alla uppdaterade i vår kalender:

Dessa finns också att navigera till under "Serier 2017" i vänsternavigeringen på vår hemsida.

Det kvarstår några matcher att bokas av våra motståndare. Starttid på dessa matcher är i nuläget 00:00.

Etta par av de första seriematcherna spelas redan helgen 8-9 april. I nuläget har vi också två matcher som spelas direkt efter vårt träningsläger den 23 april..det är båda lagen i P13 som spelar 16.00.
Föräldramöte 16 mars
2017-03-08 08:39
Torsdag den 16 mars, i samband med vår träning, håller vi ett föräldramöte 17.00-18.00 i konferensrummet i Wihlborgs Arena.

Vi sammanfattar förra säsongen och informerar om våra aktiviteter för 2017.

Kaffe och fika kommer att finnas till försäljning, där intäkterna går till vår lagkassa.

Välkomna
/Ledarna
Träningsläger 22-23 april
2017-02-21 22:01

Nu är det dax för anmälan till vårens träningsläger.

I år genomför vi lägret i Borstahusen utanför Landskrona 22-23 april.

Vi startar lördag förmiddag och avslutar efter lunch på söndagen.

Vi bor i fina stugor med dusch och toalett i varje stuga. Vi har dessutom helpension så alla måltider i form av luncher, middag och frukost ingår.

Träningarna genomförs på fina gräsplaner.

Precis som tidigare års mycket lyckade läger ( i Höör respektive Höllviken) utlovas utöver fotbollsträningar även rolig samvaro, aktiviteter och teambuilding.

Detaljerat program återkommer vi med längre fram.

Som ett resultat av våra gemensamma insatser med försäljning av Bingolotter m.m kan vi ge en viss  subvention av deltagaravgiften från vår lagkassa.

Exakt pris återkommer vi med när vi vet deltagarantalet. Vi räknar med att det hamnar på max 800 kronor/person.

Betalningen kommer behövas göras senast 15 mars.

Vi behöver bli minst 50 killar för att genomföra lägret, men hoppas givetvis att alla killar har möjlighet att vara med. Detta blir en av årets riktigt stora fotbollsbegivenheter.

Anmälan görs senast 5 mars via kallelsen som skickats ut.

/Ledarna