Välkomna till LB07 P8 Bunkeflo gänget
En del av gänget 2016
Välkomna till oss, du som är sugen att testa på att lira fotboll och är född 2009 är välkommen att provträna och sedan bestämma dig om du också älskar fotboll som vi gör.
Vi är ca +30 st killar och 5 st tränare som träffas 2-3ggr/veckan för att träna och spela matcher och ha kul på planen och utanför.

Ledare/admin fylld!
2016-09-26 15:23
Hej på er.
Lisa och Pontus, Hugos föräldrar kommer hjälpa till med admin av laget under 1 år, sen gör vi en ny avstämning. Stort tack för detta! Betyder otroligt mycket att vi har fler engagerade föräldrar som kan hjälpa till - är så lite men gör så mycket :)
Däremot kommer vi behöva fler föräldrar till engagemang, vi har en kommande indoor cup som vi även tidigare efterlyst engagemang till samt den eviga kiosken som dyker upp ur tomma intet. Så engagemang behövs!
Tusen tack Lisa och Pontus!
/ gabriella
Betalning träningskläder, samt ev uppdatering.
2016-08-20 13:10
Hej på er.

För att vår beställning skall genomföras måste vi förbetala kläderna och så kör de igång.
Set med t-shirt, shorts och strumpor kostar: 397:-
Set med vindjacka och byxor: 678:-
Tränarkläder: T-shirt: 139:-, långbyxa: 324:-

Swisha över betalningen till: 0707-880411 senast den 28 augusti, skriv ditt barns namn i meddelande så förs sedan pengarna över till LB07 konto för att göra beställningen stark.

Är det någon som vill uppdatera storlek så maila mig på: techla77@hotmail.com

Tack för ert tålamod!