Välkomna till LB07 P16

Vi är 28 aktiva spelare och 4 ledare som under 2016 arbetar under begreppet "en trupp 2 lag" med fokus att erbjuda en glädjefylld fotbollsträning som bidrar till att skapa goda samhällsmedborgare och därigenom skapa den bästa spelarutvecklingen.

Träningstider från V.2 - V.13 2017

Måndag 18:30 - 20:00 (Limhamns IP, konstgräs)

Tisdag 18:30 - 20:00 (Limhamns IP, konstgräs)

Onsdag 19:00 -20:00 (Djupadalsskolan, inomhus) - fysträning från januari och framåt

Torsdag 19:00 - 20:00 (Wihlborgs Arena, hela hallen, konstgräs)

Heja LB07!

Ny tränare - igen.....
2017-03-20 20:00
Hej,

Efter några veckors tomrum kan vi med glädje meddela att P01 åter har en huvudtränare!

Ingen mindre än demontränaren Erol Bekir, med förflutet i bland annat MFF , Young Boys, Reggina och FC Lugano tar från och med torsdag 23/3 över laget.

Utöver en framgångsrik karriär som spelare har Erol pro-licens inom SvFF och UEFA, vilket gör att vi nu har en extremt välmeriterad tränare till vårt föfogade - se nu till att dra nytta av detta!!

Ledarstaben kring Erol håller just på formeras - men info inom kort.

//Sven
Vinst med 3-0 i Ligacupen mot Östers IF
2017-03-13 21:51
En av många situationer i en väslpelad match. Här syns Gustaf Ranff och Måns Herrström från LB07
Hej,

Flera bilder och ett enkelt matchreferat ligger under bildgalleri, se menyn under Akademi P16 till vänster på hemsidan.

//Ledarna
Seki Milutinovic - ny tränare för P16
2017-02-02 22:07
Seki Milutinovic presenterar sig själv för 22 nyfikna spelare och 6 ledare.
Hej,

Idag så presenterade sig vår nya tränare Seki Milutinovic och körde sin första träning. Seki kommer närmst från Husies damlag och har även historik  i blandat urval från Bunkeflo FF, LB07 (tidigare tränare för F19), KSF Makedonija, IFK Malmö, TFF och MFF.

Seki beskrev sig som en "speciell jugge" som vill att våra killar skall lära sig spela fotboll på riktigt. Han lovade att det blir massor av possesion (bollinnehav) på alla träningar för att göra laget redo för säsongen. Seki har  52 års erfarenhet av fotboll, en svindlande kompetens och erfarenhet som kommer våra spelare tillgodo.

Seki gav killarna en hemläxa!

- "Hur trixar man till fyra och en halv? Den skall ni alla fundera på och berätta för mig på nästa träning. Då kommer jag berätta om  det är rätt eller fel."

Vi önskar Seki all lycka och framgång med våra killar!

//Ledarna