Välkommen till LB07 P15 Nivågrupp 1
Vi är ett glatt och målmedvetet gäng
med en underbar lagsammanhållning.
Utvecklingen går starkt framåt för våra talangfulla spelare.
Vi kan se tillbaka på ett väldigt framgångsrikt 2016 bl.a. som
Skåneserie A-Segrare, Finalist i Audi KB Cup och DM-Mästare.
Säsongen 2017 kan vi blicka framemot många inspirerande utmaningar i bl.a. Örebrocupen, Iber Cup, Kronborg Cup och seriespel i två serier.

Spelare som önskar provträna med vårt härliga lag är hjärtligt välkomna att kontakta oss (se uppgifter under Kontakt). 
Träningstider vecka 14 - vecka 44
2017-03-29 23:42

Träningstiderna enligt sommarschemat är klara och vi kommer träna som följer:


* Måndagar 16:50-18:50 på Brovallen B-plan (plantid 17-18:30)


* Onsdagar 16:50-18:50 på Brovallen B-plan (plantid 17-18:30)


* Torsdagar 16:50-18:50 på Brovallen B-plan (plantid 17-18:30)


Som alltid ombytta och klara på utsatt tid.

Medtag fylld vattenflaska.


Underbart med träning på GRÄS!

Seriespel vårsäsongen 2017
2017-03-22 22:08

Vårsäsongen 2017 kommer vi spela i följande serier:


LB07 1 kommer spela i P15 Skåne A. Där väntar inspirerande matcher mot Höllviken, Kristianstad, IFK Hässleholm, Ramlösa, Eskilsminne, Staffanstorp, Vellinge, Landskrona och Husie.


LB07 2 kommer spela i P15 Sydvästra A. Där väntar inspirerande matcher mot Lunds BK 2, Bjärred, Höllviken 2, Heleneholm, Vellinge 2, Malmö City, Dalby och Södra Sandby.


Matcherna ligger inlagda i kalendern. Fast observera att vi ska försöka flytta några av de matcher som krockar.

2:a i LF Elite Cup
2017-01-08 19:24

Under två dagar var vi i Tipshallen i Växjö och spelade LF Elite Cup. En fantastisk hall, en välarrangerad turnering och 11-manna-matcher inomhus på konstgräs i januari månad, mot nationellt toppmotstånd. Kunde inte bli bättre förutsättningar. Tyvärr infann sig inte den passionerade glöden i laget som vi blivit bortskämda med under tidigare cuper. Trots det tog vi oss välförtjänt till final. Såklart väldigt starkt gjort. Våra killar slet på bra och försvarsmässigt var vi enormt solida.


Vi inledde gruppspelet mot Jönköping Södra. En match vi borde avgjort långt innan vi nu gjorde. Segermålet 2-1 sköt vi in först på övertid. Stor glädje i laget och en rättvis seger. Sammanfattningsvis så inledde vi bra, sen gick vi ner oss, fast vi avslutade starkt.


Andra gruppspelsmatchen var mot Halmstads BK. Här visade vi upp en helt annan fart och kvalité i vårt anfallsspel. Vi dominerade matchen och gjorde ett par fina mål. Seger med klara 6-1. Återigen var vi väldigt stabila i vårt försvarsspel.


Inför sista gruppspelsmatchen var både vi och våra motståndare Kalmar FF klara för slutspel. Matchen blev av förståeliga skäl avslagen. En helt jämn och chansfattig match slutade rättvist oavgjort 1-1.


Kvartsfinalen mot Östers IF inledde vi mycket bra och tog också ledningen med 1-0. Tyvärr gick vi än en gång ner oss i koncentration i vårt anfallsspel. Försvarsspelet var dock jättebra och vi kontrollerade matchen fullständigt. Till sist gjorde vi även 2-0 som också blev slutresultatet.


Semifinal mot Kristianstad FC. Vi tog tidigt ledningen i matchen. Ett mycket vackert mål. Därefter försvarade vi oss på ett mästerligt sätt. Våra motståndare stressades till felpass och tilläts inte skapa en enda riktigt målchans på hela matchen. Även om kvalitén i vårt anfallsspel långa stunder var undermålig så vann vi matchen rättvist.
Vi var klara för FINAL!


Final mot Kalmar FF. Första halvlek var helt jämn, tight och chansfattig. Båda lagen visade upp ett imponerande försvarsspel. Tyvärr gjorde Kalmar 0-1 i slutskedet av halvleken. Andra halvlek kontrollerade våra motståndare oss fullständigt, främst genom ett ramstarkt försvarsspel. Mot slutet av matchen gjorde dom även två mål till och matchen slutade 0-3. Kalmar var ett jättebra lag och vann finalen klart rättvist. Vi gratulerar dom till en välförtjänt cupseger.


Vi slutade 2:a i LF Elite Cup 2017 och det resultatet är vi trots allt nöjda med. Vårt försvarsspel har varit väldigt stabilt och bra. Inte minst våra mittbackar har imponerat stort. Överlag har alla våra spelare visat upp en enorm arbetsmoral och stor spelförståelse i vårt försvarsspel. Mycket bra killar!


Offensivt har vi saknat den där extra glöden och koncentrationen. Det fick konsekvenser i vårt beslutsfattande och kvalité i passningar och avslut. Sen spelar säkerligen saknaden av två viktiga mittfältare (tre i semifinal och final), jämfört med våra stora cupframgångar under 2016, stor roll för vår offensiva stabilitet. Fast stundtals har vi blixtrat till och då har vi fått flyt i anfallsspelet och skapat bra målchanser.


Trots att vi överlag inte nått vår normala höga nivå, så tar vi oss ändå fullt rättvist till final. Och vi gör det i denna tuffa konkurrens och det är definitivt grymt starkt gjort. Vi har mycket att känna oss nöjda med. Mycket bra killar och Grattis till 2:a platsen!!


Slutställning LF Elite Cup 2017

1. Kalmar FF

2. LB07

3. Angered MBIK

4. Kristianstad FC

5. Segeltorps IF

6. Östers IF

7. Örebro SK

8. Västerås IK

9. IF Stockholms Fotbollsakademi

10. Halmstads BK

11. Jönköping Södra

12. IK Sturehov


Vi tackar cuparrangören för en väldigt bra turnering. Välarrangerad på alla sätt och ett mycket trevligt bemötande. Denna turnering kan verkligen rekommenderas. Tack också till den trevliga personalen på Scandic Växjö. Avslutningsvis vill vi tacka alla våra spelare för ett jättefint uppförande och våra tillresta föräldrar för ett underbart stöd.